Mesečni horoskop za Juli *VODOLIJA


Aquarius-HoroscopeDelujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa utvrđenim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Saradnici Vam zameraju na izvesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Odbijate da saslušate kritizerske komentare i najčešće se rukovodite za ličnim procenama. U periodu od 23. jula, važno je da rešite neka imovinska ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatnu garanciju za poslovni ili nočani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u odredjenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate.

SUGESTIJA
Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa i Jupitera u šestom, i uz povoljan uticaj Venere u Vašem sedmom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Važno je da »pomerite« svoje granice u saznanju i da ostvarite kvalitetan pomak u poslovnom, emotivnom i porodičnom životu. Očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama – pronađite svoju tačku oslonca kroz zajedničko delovanje. Posebne privilegije Vam donose povoljni uplivi Venere i Urana, uz SMČ, a od 22. jula i uticaji Sunca u Vašem sedmom polju.

Posao- Početak godine i tranzit Sunca preko znaka Vodolije i te kako odgovara Jarcima, mada su tada neuobičajeno impulsivni, originalni i često nesmotreni. Zbog toga bi bilo dobro da pre svake poslovne odluke dobro razmislite jer se ionako u vašem znaku već godinu dana nalazi Pluton koji vas tera na velike poduhvate, postali ste znatno uticajniji, ambiciozniji ali je to mač sa dve oštrice. Pluton nije dobro asepektovan od strane Saturna vašeg vladaoca i vrlo je važno ne prekoračiti dozvoljenu granicu, ma šta to za vas značilo, nemojte ništa činiti što može da vam škodi ili da nanese štetu bilo vašem zdravlju ili vašem ugledu. Kada posle 10.februra Venere i Jupiter budu ušli u znak Riba sa kojim se dobro slažete, vaša mašta može biti veoma aktivna a proizvod toga će biti obilje novih ideja u vezi sa unapređenjem posla kako u sferi komunikacija tako i u sferi novca. Nekim tajnim kanalima ili pregovorima možete doći do izvora prihoda na koje niste računali a možda ćete uspeti da preko posla sa nekretninama takođe dođete do ekstra zarade. Ipak, najvažnije je da sve svoje poslovne poteze kao i do sada, povlačite manje-više u tajnosti i da se oslanjate samo na dugogodišnje saradnike.Poslovne ponude iz inostranstva biće više nego povoljne i nećete im odoleti. Umetnicima i naučnicima ovo je vrlo plodan period.

Ljubav- Mnogi Jarci se u toku perioda Vodolije zaljube, ponkeda platonski, negde u nekom većem, pomalo razdraganom društvu, upoznaju nekoga ko im se svidi i teško ih je „prizemniti“. Ovog puta ćete takođe biti izloženi iskušenjima razne vrste jer ulazite u period kada će dominirati vaša potreba za dobrom komunikacijom baziranom na emocijama tako da vas neće privlačiti ambiciozne osobe nego one koje imaju šta da ponude na emotivnom planu. Romantika se vraća na velika vrata u vaš život a vi ste ih samo otškrinuli. Retrogradan Mars, planeta erotike u Lavu, vašem polju erotike ovaj segment života čini prilično turbulentnim pa veze koje baziraju samo na fizičkoj privlačnosti ne mogu doneti zadovoljstvo već samo probleme.Atmosfera u domu nije sjajna, osećate se neshvaćenim i nespremnim da se prilagodite potrebama ukućana a ni oni, čak i ako ste u braku, stalni partner ne pokazuje znake da je voljan da se na bilo koji način promeni. Srećom po vas, postoji i „paralelni svet“ ili paralelni život, Internet, društveni kontakti i vi ćete i te kako uspeti da svoje emotivnu auru „napunite“. Malo šta i malo ko će uspeti da vas u tome spreči.

Zdravlje- Preterivanje svake vrste, bilo u jelu, piću, radu donosi pad imuniteta. Idite ranije na počinak.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Juli *JARAC

Tue Jun 25 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete vrlo promišljeno i umete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj stil izražavanja, jer ponekad moć ubedjivanja ima višestruki efekat. Važno je da završite […]