Hrizokola *kamen tolerancije


Hrizokola, kamen tolerancije, kristaliHiljadama godina hrizokola je širom sveta bila kamen izmirenja i umirenja. Stari Egipćani su ga zvali kamenom mudrosti, jer su oni koji su ga nosili donosili ispravne odluke, dok su u isto vreme bili zaštićeni od psiholoških povreda. Kaže se da nasilnici postaju osećajni i tolerantni. Ovo je razlog zbog kog je Kleopatra nosila hrizokolu gde god je išla. Hrizokola simbolizuje psihološko i mentalno izmirenje. Podstiče mir, dobrotu i toleranciju i jača intuiciju.

Hrizokola je kristal koji pomaže u izgovaranju najviših istina, u buđenju saučesništva, u uravnoteženju emocija i donošenja mira umu i srcu.Hrizokola donosi spokoj, intuiciju, strpljenje i nesebičnu ljubav.Veze koje su postale nesigurne-stabilizuje.Održava čoveka u ljubavi, emocionalnoj ravnoteži i isceljuje ga svakodnevno.Ovaj kristal isceljuje grlo, jača tiroidu, srce, reguliše insulin.Izvlači iz tela bol, toplotu u slučaju groznice, upale, artritisa, ublažava reumu, čuva kičmu od krivljenja.Ublažava astmu, snižava krvni pritisak i umiruje opekotine.

Hrizokola je miran i zadovoljavajući kamen, dobar je za meditaciju i komunikaciju. Unutar doma, hrizokola izvlači negativnu energiju svih vrsta. Može da vam pomogne da smireno prihvatite situacije koje se konstantno menjaju, izazivajući veliku unutrašnju snagu. Koristan je za veze koje su postale nesigurne jer stabilizuje i isceljuje i dom i medjuljudske odnose.
Hrizokola smiruje, pročišćava i puni čakre energijom i izravnava ih sa božanskim. Na čakri solarnog pleksusa izvlači negativne emocije poput krivice i preokreće destruktivne emotivne programe. Na srčanoj čakri leči srdobolju i povećava kapacitet da volite. Na grlenoj čakri intenzivira komunikaciju, ali i pomaže da shvatite kad trebate da ćutite. Na čakri trećeg oka otvara duhovnu intuiciju.

Psihološki hrizokola podstiče samosvesnost i unutrašnju ravnotežu, otkriva poverenje i osećajnost. Povećava ličnu snagu i kreativnost, prevazilazi fobije, izvlači negativnost i snabdeva motivacijom one kojima nedostaje.
Mentalno, hrizokola smanjuje mentalnu napetost i pomaže vam da zadržite glavu hladnom. Podržava izradjivanje istine i nepristrasnost.
Emotivno, hrizokola otklanja krivicu i unosi radost.

Primena
Leči artritis, bolesti kostiju, grčeve mišića, digestivni trakt, čireve, bolesti krvi i probleme sa plućima. Detoksifikuje jetru, bubrege i creva. Povećava kapacitet pluća i disanja, regeneriše pankreas, reguliše insulin, leči infekcije grla i krajnika, jača tiroidnu žlezdu, snižava krvni pritisak, stišava opekotine i sprečava nastanak plikova. Kada se stavi na čelo hladi i smanjuje temperaturu. Pomaže kod PMS – a i menstrualnih problema. Takođe umiruje uzbuđenje nastalo od prevelike radosti. Preporučuje se da mala deca nose privezak od hrizokole na koži kako bi se time pospešilo formiranje kostiju i rast. Ovaj kamen ima blagotvorno dejstvo na decu. Takođe dobro utiče na psihu. Umanjuje stres i tenziju dok u isto vreme smanjuje ljutnju i mržnju

Održavanje kristala
Čistiti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni preko noći u posudi sa kamenčićima Gorskog kristala ili Hematita.
Astrološki znaci
Bik; Rak; Ribe; Vaga;
Čakre na koje se kristal stavlja
čeona / treće oko; grlena;

Nalazišta
Britanija, Meksiko, Cile, Peru, Zait, Rusija


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 21.08.2013.

Wed Aug 21 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Magnetna luna *Limi 27 Kin 190 Beli Galaktički Pas Ton 8 Uaxak Galaktički Modelira Živim li u skladu sa onim u šta verujem? DNEVNA AFIRMACIJA Harmonizujem u cilju ljubavi Modelirajući vernost Stavljam pečat na proces srca Galaktičkim tonom integriteta Vodi me moć bezvremenosti […]