Hrizokola *kamen tolerancije


Hrizokola, kamen tolerancije, kristaliHiljadama godina hrizokola je ┼íirom sveta bila kamen izmirenja i umirenja. Stari Egip─çani su ga zvali kamenom mudrosti, jer su oni koji su ga nosili donosili ispravne odluke, dok su u isto vreme bili za┼íti─çeni od psiholo┼íkih povreda. Ka┼że se da nasilnici postaju ose─çajni i tolerantni. Ovo je razlog zbog kog je Kleopatra nosila hrizokolu gde god je i┼íla.┬áHrizokola simbolizuje psiholo┼íko i mentalno izmirenje. Podsti─Źe mir, dobrotu i toleranciju i ja─Źa intuiciju.

Hrizokola je kristal koji poma┼że u izgovaranju najvi┼íih istina, u bu─Ĺenju sau─Źesni┼ítva, u uravnote┼żenju emocija i dono┼íenja mira umu i srcu.Hrizokola donosi spokoj, intuiciju, strpljenje i nesebi─Źnu ljubav.Veze koje su postale nesigurne-stabilizuje.Odr┼żava ─Źoveka u ljubavi, emocionalnoj ravnote┼żi i isceljuje ga svakodnevno.Ovaj kristal isceljuje grlo, ja─Źa tiroidu, srce, reguli┼íe insulin.Izvla─Źi iz tela bol, toplotu u slu─Źaju groznice, upale, artritisa, ubla┼żava reumu, ─Źuva ki─Źmu od krivljenja.Ubla┼żava astmu, sni┼żava krvni pritisak i umiruje opekotine.

Hrizokola je miran i zadovoljavaju─çi kamen, dobar je za meditaciju i komunikaciju. Unutar doma, hrizokola izvla─Źi negativnu energiju svih vrsta. Mo┼że da vam pomogne da smireno prihvatite situacije koje se konstantno menjaju, izazivaju─çi veliku unutra┼ínju snagu. Koristan je za veze koje su postale nesigurne jer stabilizuje i isceljuje i dom i medjuljudske odnose.
Hrizokola smiruje, pro─Źi┼í─çava i puni ─Źakre energijom i izravnava ih sa bo┼żanskim. Na ─Źakri solarnog pleksusa izvla─Źi negativne emocije poput krivice i preokre─çe destruktivne emotivne programe. Na sr─Źanoj ─Źakri le─Źi srdobolju i pove─çava kapacitet da volite. Na grlenoj ─Źakri intenzivira komunikaciju, ali i poma┼że da shvatite kad trebate da ─çutite. Na ─Źakri tre─çeg oka otvara duhovnu intuiciju.

Psiholo┼íki hrizokola podsti─Źe samosvesnost i unutra┼ínju ravnote┼żu, otkriva poverenje i ose─çajnost. Pove─çava li─Źnu snagu i kreativnost, prevazilazi fobije, izvla─Źi negativnost i snabdeva motivacijom one kojima nedostaje.
Mentalno, hrizokola smanjuje mentalnu napetost i poma┼że vam da zadr┼żite glavu hladnom. Podr┼żava izradjivanje istine i nepristrasnost.
Emotivno, hrizokola otklanja krivicu i unosi radost.

Primena
Le─Źi artritis, bolesti kostiju, gr─Źeve mi┼íi─ça, digestivni trakt, ─Źireve, bolesti krvi i probleme sa plu─çima. Detoksifikuje jetru, bubrege i creva. Pove─çava kapacitet plu─ça i disanja, regeneri┼íe pankreas, reguli┼íe insulin, le─Źi infekcije grla i krajnika, ja─Źa tiroidnu ┼żlezdu, sni┼żava krvni pritisak, sti┼íava opekotine i spre─Źava nastanak plikova. Kada se stavi na ─Źelo hladi i smanjuje temperaturu. Poma┼że kod PMS – a i menstrualnih problema. Tako─Ĺe umiruje uzbu─Ĺenje nastalo od prevelike radosti. Preporu─Źuje se da mala deca nose privezak od hrizokole na ko┼żi kako bi se time pospe┼íilo formiranje kostiju i rast. Ovaj kamen ima blagotvorno dejstvo na decu. Tako─Ĺe dobro uti─Źe na psihu. Umanjuje stres i tenziju dok u isto vreme smanjuje ljutnju i mr┼żnju

Odr┼żavanje┬ákristala
─îistiti se dva puta mese─Źno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni preko no─çi u posudi sa kamen─Źi─çima Gorskog kristala ili Hematita.
Astrološki znaci
Bik; Rak; Ribe; Vaga;
Čakre na koje se kristal stavlja
─Źeona / tre─çe oko; grlena;

Nalazišta
Britanija, Meksiko, Cile, Peru, Zait, Rusija


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 21.08.2013.

Wed Aug 21 , 2013
Magnetna luna *Limi 27 Kin 190 Beli Galakti─Źki Pas Ton 8 Uaxak Galakti─Źki Modelira ┼Żivim li u skladu sa onim u ┼íta verujem? DNEVNA┬áAFIRMACIJA Harmonizujem u cilju ljubavi Modeliraju─çi vernost Stavljam pe─Źat na proces srca Galakti─Źkim tonom integriteta Vodi me mo─ç bezvremenosti Mayanski dan Oc usmerava na * saradnju – […]

You May Like