Idealan vikend horoskop


Svako od nas ima posebne želje i ono u čemu uživa, i iako horoskop ponekad i nije baš najtačniji što se tiče naših interesa i karaktera, on često pogađa ono u čemu mi uživamo.

Za Ovnove to je vikend ukraden iz scenarija Džejmsa Bonda, moto trka, skakanja sa padobranom ili vožnja skuterom po moru. Nije bitno šta, glavno je da je nabijeno akcijom, da nije dosadno ni sekundu i da je naš Ovan, naravno, glavni protagonista. 

Bik želi miran vikend, sa slikanjem uz jezero, romantičnim noćenjem na jezeru, a sve garnirano obilnim ručkovima, večerama i violinom na uho. Oni nešto dubljeg džepa počastiće se luksuznim putovanjem, a krstarenje “all inclusive” zvuči im božanstveno.

Blizanac želi da se vrati u mladost, pa će sa grupom veselih prijatelja najradije otići na koncert omiljenog benda posle čega sledi luda noćna vožnja u kabrioletu, ples na kiši i čekanje zore u pijano-srećno-umornom stanju. Blizanci će rado otići do neke druge zemlje gde će se rado sporazumevati sa lokalnim stanovništvom, ako treba i rukama i nogama.

 

Rak ne vidi pravo uživanje bez okupljanja porodice i prijatelja, bar na nedeljni ručak, ako ne i uz posetu rodnom zavičaju i obilaženje staza iz detinjstva. Po pravilu će odabrati mirno i poznato mesto da bi se opustio uz cvrkut ptica, miris prirode i domaće hrane. Ako sve propadne, pozvaće prijatelje na roštilj ili na druženje na terasi uz osvežavajuće piće i laganu muziku. 

Lavu je idealan vikend uvek vezan uz leto – produžena zabava na palubi broda usidrenog na pučini sa mnogo hrane, pića i dobrih riba. Po danu će, bez brige, imati dovoljno energije za skijanje po vodi ili vožnju gliserom, a bilo bi poželjno da to snimi televizija i prikaže u udarnom terminu kako bi mu svi poznanici mogli zavideti.

Devica priželjkuje nekakav vikend u spa centru na kom će se konačno odmoriti od lude poslovne nedelje. Pod veštim rukama masera u mirišljavim kupkama i pod lekovitim blatom zaboraviće na sve brige, oporaviti duh i telo.


NOVO!!! NAJBRŽI ODGOVOR NA SVA VAŠA PITANJA 
TELEFONSKA KONSULTACIJA

Vaga voli šoping, po mogućnosti u inostranstvu. Ako naleti na modnu reviju još bolje, jer će se posle after partija na jahti uz puno ukusnih delikatesa i kvalitetnog alkohola, vratiti kući napunjenog i zadovoljenog srca.

Ako između subote i nedelje nema duge vruće noći, ništa od idealnog vikenda za Škorpije. Subotnje popodne rado će provesti sa prijateljima uz gatanje iz kafe, a predveče na erotskom kabareu sa partnerom, a posle toga sledi… doručak u krevetu u nedelju u podne, zar ne?

Sportski nastrojeni Strelci dali bi sve za rafting, kajakarenje, vindsurfing i padobranstvo. Njima odgovara avantura koja testira njihove fizičke granice, ali i mentalne – pa će mudrice među njima odabrati dvodnevni seminar o temi koja ih interesuje. Trke, zanimljivi događaji i kampovanje, neke su od aktivnosti u kojima će Strelci uživati.

 

Jarac je više zimski tip – vikend u planinarskoj kućici na idiličnom alpskom vrhuncu (bilo leti, bilo u zimi) bio bi po njegovom ukusu. Oni vole i da putuju, a kad već putuju, žele videti najviše što mogu – pa ako se radi o vašem partneru, budite spremni na rigorozan raspored i sate i sate hodanja.

Vodolija retko kad misli na sebe kada razmišlja o idealnom vikendu, on bi radije spašavao šume, demonstrirao protiv nuklearnih elektrana, pomagao delfinima… Za ta dva dana barem bi malo pokušao da promeni svet. Ako im to nije opcija – rado će se uputiti na festivale na otvorenom ili isprobati neku aktivnost koju još nisu isprobali.

Ribi samo obećajte da će biti u blizini vode i “kupili” ste ih. Oni obožavaju sve vrste aktivnosti vezane za jezero ili more, a kad govorimo o slanoj vodi, ronjenje im je ili najdraži hobi, ili o tome maštaju. Ako već ne može uz vodu, uživaće i u bioskopskim večerima u dvoje sa filmovima o morskoj tematici i finom klopom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Jelovnik za svaki znak

Wed Apr 17 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email “Lekari se neprestano trude da nam sačuvaju zdravlje a kuvari da ga upropaste”, zapisao je još u 18. veku francuski fi lozof i književnik Denis Diderot. U izobilju koje nam je danas dostupno, ljudi često gube realni osećaj za hranu koja je […]