Jupiter konjunkcija Pluton 22° JARCA *tranzit 2020.


Tokom 2020. godine Jupiter će tri puta biti u konjunkciji sa Plutonom:
4. aprila
30. juna
12. novembra.

Svakih trinaest godina Jupiter donosi ekspanziju, ovog puta sada u potpunosti izmenjenog izraza zbog intenzivne konjunkcije sa Plutonom.

Tokom 2020. godine Jupiter i Pluton su započeli novi ciklus na stepenu Riba (24°) fiksnog reda zodijačkog znaka Jarca, gde je i Saturn takođe prisutan u zodijačkom znaku Jarca tokom većeg dela godine (izuzev perioda 23.03. do 03.07. kada Saturn tranzitira zodijačkim znakom Vodolije).

Godine 2020. je započela konjunkcijom Saturna i Plutona, a završava se  konjunkcijom Saturna i Jupitera, a tranzit Jupitera tokom 2020. povezuje simboliku Jupitera sa Saturnom i Plutonom.

Jupiter i Pluton usmeravaju nas na rast, na temelje koji su kreirali aktuelne okolnosti, kako bismo otkrili šta je zaista važno. Pred nama su prilike da obnovimo viziju sa mogućnostima kroz suočavanje sa teškoćama, tačnije kroz suočavanje sa svim teškoćama koje su započele tokom 2019. godine tokom perioda ranijih konjunkcija Saturna i Plutona koji su tada započeli novi ciklus (6. April 2019 do 28. Maja 2019., 6. Decembar 2019. do 12. Januara 2020.).

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Jupiter i Pluton formiraće tri konjunkcije tokom 2020. godine, darujući nam prilike za uvide u produženi period od aprila do novembra. Jupiter će svoju prvu konjunkciju sa Plutonom imati 4. aprila 2020. na 24° stepenu Jarca i Jupiter i Pluton će se kretati u tom intervalu direktno. Krajem juna, (30. juna 2020.) konjunkcija Jupitera i Plutona je ponovo aktivna na 24° stepenu Jarca, ali će se tom prilikom i Jupiter i Pluton kretati retrogradno. Konačno, nakon što su Jupiter i Pluton napustili obe stanice retrogradnosti, ponovo će 12. novembra 2020. formirati svoju poslednju konjunkciju na 22° stepenu Jarca.

Kao rezultat toga, možemo očekivati da će početna ideja o promenama koje opisuju spajanje Jupitera sa Plutonom biti generisana u aprilu, sa važnim preokretom događaja ili potrebnom revizijom koja će se dogoditi u junu i julu, i koja će zahtevati integraciju i razmatranje dostupnih rešenja koji će omogućiti da efikasno nastavimo dalje ostvarujući inicijalne ciljeve. Do novembra, lagano i postepeno naučićemo kako da se prilagodimo svemu što se dešavalo od početka kalendarske 2020., i moći ćemo da razumemo kako ubuduće raditi sa uvidima i ciljevima koje smo kreirali.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Budući da se konjunkcija Jupitera i Plutona dogadja u zodijačkom znaku Jarca, pod vladavinom stabilnog Saturna, ona donosi svojevrsna testiranja staiblnosti koji minimiziraju svaki potencijalni višak i prilike za ekspanziju Jupitera.
Jupiter, Pluton i Saturn koji tokom 2020. tranzitiraju kroz Jarca donose lekcije sazrevanja i preuzimanja odgovornosti koje se neguju kroz prihvatanje prirodnih ciklusa promena. Kombinacija Jupitera i Plutona može pobuditi ekstremnu ambiciju za razvojem lične moći pojedinca, ali njihov tranzit kroz Jarca zajedno sa Saturnom znači da ćemo prilagoditi težnje da se suprotstavimo ograničenjima sa kojima se suočavamo u pogledu materijalnih resursa i raspoloživog vremena i prostora.

Sve teškoće ili krize koje pretrpimo tokom ovog intervala omogućiće reviziju svega što je neophodno negovati i razvijati kako bismo kreirali stabilniju i produktivniju budućnost, ali i šta je neophodno otpustiti.

Dar Jupitera koji je tokom 2020. tako često u Plutonovoj senci u znaku Jarca je njegova sposobnost da nas vodi ka prepoznavanju dubljih vrednosti, daleko ispod površine svih postojećih materijalnih okolnosti. Tako ćemo postepeno i sve jasnije sagledavati sve korene forme, i otvoriti vizije onoga što se može očitati sa dubljih ličnih podsvesnih nivoa.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Jupiter u konjunkciji sa Plutonom definitivno donosi izuzetno intenzivan, predan fokus na sve nivoe ličnog odnosa prema poslovanju, koji se širi izvan onoga što uslovljavaju uticaji društva koji su poslednjih decenija tako jasno strukturisali forme mogućeg i nemogućeg. Zahvaljujući Saturnovom tranzitu kroz zodijački znak Vodolije (23.03. do 03.07.) želja za oslobodjenjem od davno strukturisanih formi donosi i nove ideje, i prve rezultate. Mnoge od njih će nakon jula i do kraja kalendarske 2020. zahtevati definitivno raskidanje sa prevazidjenim obrascima ponašanja i dugoročno kreirati temelje za promene koje ćemo osvestiti kroz rutinsku primenu tek tokom 2021.

Regenerišući uticaji Jupitera i Plutona će nas radovati tek nakon što se u potpunosti prepustimo trenucima stvaranja, postanemo sasvim zaokupljeni transformisanjem nematerijalnog u materijalno.

Stoga, umesto da se preterano vezujete za potrebu da vaše odluke i postupci budu vrednovani najpre sa spoljnih nivoa, odložie potrebu da po svaku cenu opravdate očekivanja drugih, i dozvolite manifestaciju Jupiter/Pluton konjunkcija koji razotkrivaju suštinsku, unutrašnju svrhu koju ste oduvek žudeli da spoznate.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Analiza uporednog horoskopa *Ljubavni horoskop

Sun Nov 15 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email LJUBAVNI I UPOREDNI HOROSKOPKoliko ste kompatibilni? Bez obzira da li ste nedavno započeli ljubavnu vezu ili brak, ili ste već dugo godina zajedno, uvek će biti i perioda lakoće i faza tenzije. Za sve vrste odnosa (ljubavnih, poslovnih, porodičnih, prijateljskih) izuzetno su […]