Jupiter kvadrat Saturn tranzitKolebanje, neodlučnost, neprijatne promene, problemi sa stalnim mestom boravka, promena saradnika, neuspeh, problemi sa zakonom, sklonost ka bolestima.
Iskoristite prve dane Avgusta za provere, očekujte iskušenja koja isprobavaju vašu veru i čestitost. Sumnja, nepoverenje, nemar pa čak i pravo nepoštenje mogu biti aktuelni tokom čitavog ovog perioda. Mogući gubici novca, položaja i ugleda. Treba sačuvati svoju veru, držati se ličnog integriteta i verovati u nepromenljivu i besmrtnu prirodu Istine, kako biste prebrodili ovo razdoblje i povratili sve što je biio privremeno izgubljeno.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 11° do 18° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strlac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Kolebanje, neodlučnost, neprijatne promene, problemi sa stalnim mestom boravka, promena saradnika, neuspeh, problemi sa zakonom, sklonost ka bolestima.
Iskoristite prve dane proleća za provere, očekujte iskušenja koja isprobavaju vašu veru i čestitost. Sumnja, nepoverenje, nemar pa čak i pravo nepoštenje mogu biti aktuelni tokom čitavog ovog perioda. Mogući gubici novca, položaja i ugleda. Treba sačuvati svoju veru, držati se ličnog integriteta i verovati u nepromenljivu i besmrtnu prirodu Istine, kako biste prebrodili ovo razdoblje i povratili sve što je biio privremeno izgubljeno.

Žudite da promenite nešto u organizaciji života. Neke od planiranih aktivnosti u koje ste ulagali energiju nije se ostvarilo i zato biste trebali pažljivo razmotriti želite li da nastavite sa ulaganjem vremena i energije u te projekte. Sponatno ćete izbegavati ljude koji osporavaju vaš način života, ili ste nezadovoljni razvojem poslova, ili te razmišljate o profesionalnoj promeni i prekvalifikaciji. Ako tolerišete mnogo toga da bi ispunili vaše obaveze i ispunili očekivanja drugih sada je trenutak da sa tim prekinete i razmislite o tome u kom pravcu želite da usmerite svoj profesionalni plan.

Zbog izazovne prirode ovog tranzita proces transformacije će pratiti izvesna tenzija i nemir, a postoji opasnost da postanete pomalo konfuzni. Naravno, rešenje se nalazi na nivoima ličnih potreba, Zato brižljivo odmerite sve adute “za” i “protiv” pre nego što integrišete nove elemente u vaš život a prevazidjene odbacite. Kontradiktorni principi se sukobljavaju, jer je ekspanzivni Jupiter u tranzitu za restriktivnim Saturnom.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE