Jupiter kvadrat Rx Saturn *tranzit


Jupiter kvadrat Saturn tranzitKolebanje, neodlučnost, neprijatne promene, problemi sa stalnim mestom boravka, promena saradnika, neuspeh, problemi sa zakonom, sklonost ka bolestima.
Iskoristite prve dane Avgusta za provere, očekujte iskušenja koja isprobavaju vašu veru i čestitost. Sumnja, nepoverenje, nemar pa čak i pravo nepoštenje mogu biti aktuelni tokom čitavog ovog perioda. Mogući gubici novca, položaja i ugleda. Treba sačuvati svoju veru, držati se ličnog integriteta i verovati u nepromenljivu i besmrtnu prirodu Istine, kako biste prebrodili ovo razdoblje i povratili sve što je biio privremeno izgubljeno.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 11° do 18° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strlac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Kolebanje, neodlučnost, neprijatne promene, problemi sa stalnim mestom boravka, promena saradnika, neuspeh, problemi sa zakonom, sklonost ka bolestima.
Iskoristite prve dane proleća za provere, očekujte iskušenja koja isprobavaju vašu veru i čestitost. Sumnja, nepoverenje, nemar pa čak i pravo nepoštenje mogu biti aktuelni tokom čitavog ovog perioda. Mogući gubici novca, položaja i ugleda. Treba sačuvati svoju veru, držati se ličnog integriteta i verovati u nepromenljivu i besmrtnu prirodu Istine, kako biste prebrodili ovo razdoblje i povratili sve što je biio privremeno izgubljeno.

Žudite da promenite nešto u organizaciji života. Neke od planiranih aktivnosti u koje ste ulagali energiju nije se ostvarilo i zato biste trebali pažljivo razmotriti želite li da nastavite sa ulaganjem vremena i energije u te projekte. Sponatno ćete izbegavati ljude koji osporavaju vaš način života, ili ste nezadovoljni razvojem poslova, ili te razmišljate o profesionalnoj promeni i prekvalifikaciji. Ako tolerišete mnogo toga da bi ispunili vaše obaveze i ispunili očekivanja drugih sada je trenutak da sa tim prekinete i razmislite o tome u kom pravcu želite da usmerite svoj profesionalni plan.

Zbog izazovne prirode ovog tranzita proces transformacije će pratiti izvesna tenzija i nemir, a postoji opasnost da postanete pomalo konfuzni. Naravno, rešenje se nalazi na nivoima ličnih potreba, Zato brižljivo odmerite sve adute “za” i “protiv” pre nego što integrišete nove elemente u vaš život a prevazidjene odbacite. Kontradiktorni principi se sukobljavaju, jer je ekspanzivni Jupiter u tranzitu za restriktivnim Saturnom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Lunarni kalendar JUNI 2016.

Sun Jun 5 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U Lunarnom kalendaru za JUNI 2016. ćete pronaći sve informacije koje se odnose na kretanje Meseca – Mesečeve mene, solarne i lunarne eklipse, lunarne dane, LUNARNE STANICE, početak i kraj PRAZNOG HODA. Planirajte svoje aktivnosti u skladu sa kretanjem Meseca. DESNI KLIK MIŠEM NA SLIKU> OPEN […]
Lunarni kalendar JUNI 2016.