Jupiter trigon Rx Neptun *tranzit


jupite trigon rx neptun tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 12° do 18° Bika, Device, Jarca, te i ako su za vas lični navedeni stepeni fiksnih (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija) ili promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, RIBE), a posebno ukoliko su Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će doneti promene u VAŠ ŽIVOT.
Kako biste definisali segmente života koje će aktivirati trigon Jupitera i Neptuna definišite kojim natalnim kućama u Vašem horoskopu oni vladaju, u kojim znacima, kućama su pozicionirani i kojim aspektima i dispozicijama kreiraju sliku koja će se aktivirati.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE i AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Duboka verska uverenja, maštovitost i inuticija su osnovne odlike ovog tranzita. Osećaj mističnog jedinstva sa univerzumom donosi želju da proširite svest. Sada imate bolje razumevanje i osećaj empatije je razvijeniji. Želećete da podelite dobru sreću sa drugima. Novac dolazi iznenada kao rezultat minulih akcija. Tragate za inspiracijom.

Idealizovane sklonosti, sposobnost primanja etičkih i društvenih ideja primanjem impulsa od drugih ili kroz razmenu misli, putovanja, dalekosežni planovi, velikodušnost, sticanje profita ili nekih drugih pogodnosti bez velikog napora, putovanje u daleke krajeve.
Tranzit je povoljan za razvoj duhovnih sposobnosti. Moguć je uspeh u svim kreativnim delatnostima vezanim za umetnost i nauku, naročito ako te
delatnosti u sebi sadrže humanitarne elemente. Ovo vreme pogoduje proučavanju religije, filosofije i okultizma, ili pristupanju udruženjima čija je delatnost spiritualne prirode.
Formulisaćete nove ljudske ideale koje bi voleli da integrišete u vaš život. Ovo se već karakterisalo senzitivnošću sa kojom prilazite problemima drugih ljudi. Neptun
predstavlja senzitivnost a Jupiter se širi na nju, tako da bi mogli da načinite životnu filozofiju od pružanja pomoći onima kojima je ona potrebna. Želja da budete nekom
potrebni čini vas odlučnim da realizujete vaše ideale; trenutno je to važnije od bilo kojih egoističnih interesa. Verovatno vam nedostaju energija i odlučnost da realizujete vaše
vizije, ali čak i ako one ostanu u vašoj mašti, one neće nikom naškoditi. Učite više o holističkim aspektima života i stoga bi želeli da se približite nekim ezoteričkim oblastima, zbog čega je astrologija izuzetno pogodna za dodavanje druge perspektive životu.
Iskoristite ovaj tranzit da sagledate sebe i razmišljajte o vašoj ulozi u društvu. Odložite sve poslovne transakcije, jer bi ovi poslovi mogli da vas učine žrtvom obmane.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

ASTROLOŠKI kalendar SEPTEMBAR 2018.

Mon Sep 3 , 2018
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred vama je ASTROLOŠKI kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za SEPTEMBAR 2018. – pored navedenih svih Mesečevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne […]
Astroloski kalendar Septembar 2018