Jupiter trigon Rx Neptun *tranzit


jupite trigon rx neptun tranzit

Zgrabite va┼í natalni horoskop (ili uradite va┼íu natalnu kartu). Ukoliko ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u segmentima od 12┬░ do 18┬░ Bika, Device, Jarca, te i ako su za vas li─Źni navedeni stepeni fiksnih (Bik, Lav, ┼áKORPION, Vodolija) ili promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, RIBE), a posebno ukoliko su Strelac ili Ribe Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe doneti promene u VA┼á ┼ŻIVOT.
Kako biste definisali segmente ┼żivota koje ─çe aktivirati trigon Jupitera i Neptuna defini┼íite kojim natalnim ku─çama u Va┼íem horoskopu oni vladaju, u kojim znacima, ku─çama su pozicionirani i kojim aspektima i dispozicijama kreiraju sliku koja ─çe se aktivirati.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE i AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Duboka verska uverenja, ma┼ítovitost i inuticija su osnovne odlike ovog tranzita. Ose─çaj misti─Źnog jedinstva sa univerzumom donosi ┼żelju da pro┼íirite svest. Sada imate bolje razumevanje i ose─çaj empatije je razvijeniji. ┼Żele─çete da podelite dobru sre─çu sa drugima. Novac dolazi iznenada kao rezultat minulih akcija. Tragate za inspiracijom.

Idealizovane sklonosti, sposobnost primanja eti─Źkih i dru┼ítvenih ideja primanjem impulsa┬áod drugih ili kroz razmenu misli, putovanja, dalekose┼żni planovi, velikodu┼ínost, sticanje┬áprofita ili nekih drugih pogodnosti bez velikog napora, putovanje u daleke krajeve.
Tranzit je povoljan za razvoj duhovnih sposobnosti. Mogu─ç je uspeh u┬ásvim kreativnim delatnostima vezanim za umetnost i┬ánauku, naro─Źito ako te
delatnosti u sebi sadr┼że humanitarne elemente. Ovo vreme pogoduje prou─Źavanju religije,┬áfilosofije i okultizma, ili pristupanju udru┼żenjima ─Źija je delatnost spiritualne prirode.
Formulisa─çete nove ljudske ideale koje bi voleli da integri┼íete u va┼í ┼żivot.┬áOvo se ve─ç karakterisalo senzitivno┼í─çu sa kojom prilazite problemima drugih ljudi. Neptun
predstavlja senzitivnost a Jupiter se ┼íiri na nju, tako da bi mogli da na─Źinite ┼żivotnu┬áfilozofiju od pru┼żanja pomo─çi onima kojima je ona potrebna. ┼Żelja da budete nekom
potrebni ─Źini vas odlu─Źnim da realizujete va┼íe ideale; trenutno je to va┼żnije od bilo kojih┬áegoisti─Źnih interesa. Verovatno vam nedostaju energija i odlu─Źnost da realizujete va┼íe
vizije, ali ─Źak i ako one ostanu u va┼íoj ma┼íti, one ne─çe nikom na┼íkoditi.┬áU─Źite vi┼íe o holisti─Źkim aspektima ┼żivota i stoga bi ┼żeleli da se pribli┼żite nekim┬áezoteri─Źkim oblastima, zbog ─Źega je astrologija izuzetno pogodna za dodavanje druge┬áperspektive ┼żivotu.
Iskoristite ovaj tranzit da sagledate sebe i razmi┼íljajte o va┼íoj ulozi u dru┼ítvu. Odlo┼żite sve poslovne transakcije, jer bi ovi poslovi mogli da vas u─Źine ┼żrtvom obmane.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

ASTROLOŠKI kalendar SEPTEMBAR 2018.

Mon Sep 3 , 2018
Pred vama je ASTROLO┼áKI kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za SEPTEMBAR 2018. – pored navedenih svih Mese─Źevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne eklipse, dani lunarnog ciklusa, lunarne stanice. Mo┼żete ga […]
Astroloski kalendar Septembar 2018