jupite trigon rx neptun tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 12° do 18° Bika, Device, Jarca, te i ako su za vas lični navedeni stepeni fiksnih (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija) ili promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac, RIBE), a posebno ukoliko su Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će doneti promene u VAŠ ŽIVOT.
Kako biste definisali segmente života koje će aktivirati trigon Jupitera i Neptuna definišite kojim natalnim kućama u Vašem horoskopu oni vladaju, u kojim znacima, kućama su pozicionirani i kojim aspektima i dispozicijama kreiraju sliku koja će se aktivirati.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE i AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Duboka verska uverenja, maštovitost i inuticija su osnovne odlike ovog tranzita. Osećaj mističnog jedinstva sa univerzumom donosi želju da proširite svest. Sada imate bolje razumevanje i osećaj empatije je razvijeniji. Želećete da podelite dobru sreću sa drugima. Novac dolazi iznenada kao rezultat minulih akcija. Tragate za inspiracijom.

Idealizovane sklonosti, sposobnost primanja etičkih i društvenih ideja primanjem impulsa od drugih ili kroz razmenu misli, putovanja, dalekosežni planovi, velikodušnost, sticanje profita ili nekih drugih pogodnosti bez velikog napora, putovanje u daleke krajeve.
Tranzit je povoljan za razvoj duhovnih sposobnosti. Moguć je uspeh u svim kreativnim delatnostima vezanim za umetnost i nauku, naročito ako te
delatnosti u sebi sadrže humanitarne elemente. Ovo vreme pogoduje proučavanju religije, filosofije i okultizma, ili pristupanju udruženjima čija je delatnost spiritualne prirode.
Formulisaćete nove ljudske ideale koje bi voleli da integrišete u vaš život. Ovo se već karakterisalo senzitivnošću sa kojom prilazite problemima drugih ljudi. Neptun
predstavlja senzitivnost a Jupiter se širi na nju, tako da bi mogli da načinite životnu filozofiju od pružanja pomoći onima kojima je ona potrebna. Želja da budete nekom
potrebni čini vas odlučnim da realizujete vaše ideale; trenutno je to važnije od bilo kojih egoističnih interesa. Verovatno vam nedostaju energija i odlučnost da realizujete vaše
vizije, ali čak i ako one ostanu u vašoj mašti, one neće nikom naškoditi. Učite više o holističkim aspektima života i stoga bi želeli da se približite nekim ezoteričkim oblastima, zbog čega je astrologija izuzetno pogodna za dodavanje druge perspektive životu.
Iskoristite ovaj tranzit da sagledate sebe i razmišljajte o vašoj ulozi u društvu. Odložite sve poslovne transakcije, jer bi ovi poslovi mogli da vas učine žrtvom obmane.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE