Kada biljka ne cveta popravljaš uslove u kojima biljka raste, ne popravljaš biljku


Za nama su dve nedelje neobičnih astroloških dogadjaja, posebno imajući u vidu jako nepovoljan širi astrološki ambijent tokom čitave 2019, i niz jako nepovoljnih astroloških dogadjaja koje su prisutne od početka 2020.
SADA nam se, zahvaljujući svim retrogradnostima koje su aktuelne (Pluton, Saturn, Venera, Jupiter), Uranovom prelasku iz Ovna u Bika, i tranzitu čvorova u osu Blizanci/Strelac, pruža izuzetno RETKA prilika da sve oprobano u prethodnom periodu pažljivo u miru (koji nam zapravo uvek pruža svaka retrogradnost) u nešto drugačijem ambijentu sagledamo, prepoznamo, prihvatimo, ako ne iz prvog pokušaja onda ćemo do kraja godine svakako imati više prilika za adaptiranje.
Svejedno, cilj je jedan KREIRAJ i PRIHVATI NOVI ŽIVOT.

Da li ste zadovoljni promenama koje su nastale od 15.03. do 15.05.? Ili ste jedva dočekali vraćanje starom načinu života?
Iako zapravo nikada nećemo imati mogućnost da u potpunosti regresiramo, da ponovo živimo kao pre marta 2020. prigrlite da se u prilikama sada aktuelnih transformacija ne snalaze baš svi najbolje, niti jednako.
Veliki koraci zahtevaju kondiciju. Ne govorim o fizičkoj kondiciji naravno, već je ključna mentalna i spiritualna kondicija, ta mentalna i spiritualna kondicija je sada je sposobnost koju ste razvijali pre nastanka ove promene početkom 2020.
Da, promene su u najmanju ruku “čudne”, za neke i priličnoo bolne…Transformacija je ipak neizostavni segment života svakog od nas, svi znamo priča o gusenici koja postaje leptir, i kako gusenici niko ne olakšava pokušajima da je oslobodi iz lutke, o dijamantu koji dobija na vrednosti tek brušenjem…

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Sada je vreme da pravimo prve hrabre korake u novoj Eri Vodolije, do kraja godine definitivno zauvek napuštamo doba korporativnog ropstva, eru robovanja materijalnom, eru vladavine materije nad spiritualnim.
Negujte blagost i postepenost sada više nego ikada, pratite lični osećaj i kreirajte udobnu dinamiku, za sebe i za sve koji vas okružuju.
Promene su neizbežne, radujte se ovom vremenu koje vam je obezbedjeno da se prilagodite, da prepoznate sada i ovde šta želite, šta je neophodno da biste bili udobniji u novom životu, u novim okolnostima, sa novim stilom i novim ciljevima.
Pratite polako i oslikavajte postepeno, slika NOVOG ŽIVOTA nastaje sada.

Prvi talas brzih naznaka o svemu što ćemo živeti drugačije je dobrodošao u naše živote u protekla dva meseca.

Ukolikom ste Merkurov tip (Sunčev, Asc-alni znak, lične planete ili ugaone kuće u zodijačkim znacima Blizanci ili Devica, ) vreme je da napravite, makar u najkraćim crtama, spisak svega što je najavilo promene u vašem životu u protekla dva meseca. Obećavam da će biti jako zanimljivo da se vratite krajem 2020. na ovaj spisak tema.

Venerini tipovi (Sunčev, Asc-alni znak, lične planete ili ugaone kuće u zodijačkim znacima Bik ili Vaga) su već retrogradnošču Venere zakoračili u ovaj pasivniji model življenja, koji je za njih svakako daleko udobniji, nego za Marsove I Merkurove tipove. Venerini tipovi stoga malo udobnije, sa setom i u uljuljkani u romantična raspoloženja provode ove dane.

Za razliku od ogromne većine “astrologa” na YT ne bavim se popularnom astrologijom. Razlog je jedan – popularna astrologija se svela na preslušavanje klipova drugih astrologa i prepričavanje istog tog sadržaja, i to je razlog zbog kod vidite jako puno “astrologa” koji pričaju istu priču uo Uranu u Biku, o Saturnu u Vodoliji. Kao i u svakom radu problem je nedostatak ličnog iskustva u radu sa klijentima, nedostatak stvarne prakse. Ne bave se astrologijom, primorani su da privuku potencijalne klijente objavljujući besplatne sadržaje, animiraju publiku i takav pristup nikada ne može dati rezultate. Iz jednog razloga – NETAČAN je.
Generalnizovati bilo kakva tumačenja sa ciljem profita i animiranja mase? TO nije posao Astrologa.
SAMO INDIVIDUALNE SMERNICE mogu biti tačne. Samo analiza vašeg ličnog horoskopa ima smisla i daje rezultate.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ali, generalno mogu da preporučim da više tražite ravnotežu izmedju starog i novog, pronadjite adekvatan način da sebi olakšate ovaj PRELAZAK.
Dakle, bilo kakav rad na duhovnom, molitve, tihovanje, retreat, satsang, pa i jednostavan odlazak na čas yoge, meditacije, boravak pored reke ili u šumi.
Može se pokazati da je neophodno oprobati različite pristupe kako biste prepoznali šta je za vas individualno odgovarajući način.
Naravno, ja lično ću vam uvek najradije preporučiti moj omiljeni Reiki.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

SUNCE TRIGON MARS 20° STRELAC/OVAN

Fri Dec 11 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 18° do 22° Ovna, LAVA ili STRELCA, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Strelac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak […]
Sunce trigon Mars tranzit