Kako prepoznati Blizance


Gemini“Želeo bih da se ne pojavljuješ i nestaješ tako brzo. Izazivaš vrtoglavicu!

Ovaj put nestala je dosta sporo, počevši od kraja, i završavajući sa smehom, koji se zadržao neko vreme otkako je sve prošlo.”

Ako vas ponekad osoba u znaku Blizanaca natera da vidite dvostruko, nemojte da se istrčite i menjate svoje naočare. Zapamtite da je ta osoba u znaku Blizanca i da njen promenljiv karakter ima dve različite strane. Čas ga vidiš, čas ga ne vidiš. Da li je to ljubav što ste primetili na tim nestalnim crtama? Mržnja? Ekstaza? Inteligencija? Tuga? Radost? Merkurove promene u izrazu Blizanaca su fascinantne za posmatranje kao što su psihodelična svetla u diskateci. Teško je reći gde se realnost završava a iluzija počinje. Ili se mešaju ili razdvajaju.

Da biste znali gde da tražite ova nepostojana bića potrebna je mala promišljenost. On može danas da bude na jednom mestu, a sutra na drugom. Isto tako brzo, iznenada, Blizanac može da promeni svoju odeću, svoj posao, svoj ljubavni život ili mesto boravka kao što bi promenio i svoje mišljenje, a i to čini prilično brzo. Da biste pronašli dobar primer Blizanca za izučavanje, možda ćete se natrčati. Mogli biste da probate u nekoj knjižari. Voli da prelistava knjige i u stanju je da shvati suštinu teksta ako samo prelistava brzo stranice. (Nije slučajno što je Džon F. Kenedi brzo čitao). Ljudi pod uticajem Merkura imaju takodje tu lošu naviku da pročitaju prvo poslednju stranicu. Ako poznate Blizanca koji je ikad pročitao knjigu od početka do kraja a da mu negde na polovini nije dosadilo, pošaljite ga kod Smitsonija kao kuriozitet (ili proverite njegovu tabelu rodjenja da vidite da li on ima Bika, Jarca ili neki drugi uporni znak kao ascedent). Blizanci vole da preskaču dok čitaju, a vole da rade sve osim čitanja.

Možete isto tako naići tu i tamo na ponekog Blizanca koji u trku uskladjuje svoj način mišljenja sa drugim ljudima bilo da je to u radio-stanici, administraciji, izdavačkoj kući, telefonskoj centrali, na sajmu automobila ili u agenciji za reklame, ako je uopšte moguće doći do takvih osoba. Ako pronadjete takvu osobu koja je kao živin metal, pažljivo je proučite, iako trčanje za njom strašno iscrpljuje. Prvo što primećujete kod te osobe je živa energija tako da vazduh oko nje prosto pucketa. Ako ima mesec Škorpiona, Vage, Raka ili Jarca možda neće da vibrira sa toliko puno živahnosti ali ono varničenje je i dalje latentno i njegovo prisustvo se i dalje oseća pod uticajem drugih planetarnih pozicija. Poneki Blizanac govori polako, ali većina njih govori brzo.

Muškarac ili žena Blizanac nema strpljenja sa preterano konzervativnim ljudima ili onima koji su neodlučni. Blizanac barem u nekim momentima zna da bude odlučan.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Jupiter trigon Saturn *tranzit

Sat May 24 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ozbiljno napredovanje u poslovnim planovima, političkim pitanjima, edukaciji, verskim temama, putovanjima. Posvećen pristup karijeri i organizovana ekspanzija u novim oblastima aktiviraće nove životne ciljeve. Posvećeni ste, odgovorni, i usmeravate pažnju ka dugoročnim planovima. Težite da bolje orgaizujete vreme i energiju, pažljivije se pozabavite […]