Kako prepoznati Jarca


Capricorn“Ti si star, oče Viljeme,” reče dečak, 
i kosa ti je sasvim seda, 
ipak dubiš na glavi kao čudak! 
Zar ti ne znaš bolji red?”

Naučićete da prepoznate ovaj Sunčev znak, ali će vam trebati vežba. Posmatrajte tihog pauka u ćošku. On nema nikakvih šansi u odnosu na insekte koji brzo lete. Ali, oni se mogu zaplesti u pametno ispletenu mrežu, i pauk će pobediti. Setite se Ezopove spore kornjače kako komično baulja u onoj trci. Nema nikavkih šansi u odnosu na brzog i bistrog zeca. Ali, lepršavi zec trčka u svim pravcima i zaboravlja cilj. Kornjača je pobedila. Posmatrajte Jarca dok se vere uz planinu. On nema šansi u odnosu na strategiju pametnijih ljudskih bića koji ga gone. Ali lovci zaostaju dok se istrajni Jarac odlučno vere sa litice na liticu na svojim jedinstveno oblikovanim kopitama i jarac je pobedio.

Proučimo Jarca. Gde ćete ga naći? Na svakom mestu gde se može napredovati. Tamo gde može dalje razvijati svoje tajne ambicije. Pogledajmo ga na zabavi. On nije jedan od onih bezbrižnih tipova ali se Jarac penje i na ovom, socijalnom planu, kao i na planine. Odaberite mešovitu grupu poželjno bi bilo iz više klase. Možete takodje probati i sa srednjom klasom ali su šanse da nadjete Jarca sve manje što idete niže niz lestvicu. On verovatno neće imati cilindar na glavi, niti će stepovati, ili na bilo koji drugi način skretati pažnju na sebe, on će biti zadivljeni posmatrač iz pozadine.
Moguće je da ga nećete odmah ni primetiti, dok on tiho i mirno posmatra sjajne, razmetljive, šarmantne, agresivne i briljantne ličnosti oko sebe. Svako će delovati kao da ima bolje oružje za trku, bilo koju. Mnogi od njih blefiraju, neki se plaše, ali su svi oni dobro uglancani, a Jarac pored njih deluje kao da nema nikakvih šansi. Ali, on će ipak pobediti.

Pre nekoliko godina sam posetila knjižaru jednog njujorškog astrologa. Dok sam neoprezno rasipala svoje bisere mudrosti, davala nezatražene savete o knjigama koje bi trebalo da nabavi, raspravljala o astrološkim teorijama, saznala sam da je on Jarac, a on je saznao da sam ja Ovan. Samozadovoljno sam pogodila njegov ascedent, brže govorila, brže se kretala i delovalo je kao da dominiram situacijom. Pre nego što sam otišla blago i šarmantno mi se osmehnuo i fascinantnim madjarskim akcentom kazao nešto veoma smešno. Rekao je, “Jarac će uvek trijumfovati nad Ovnom. Jarac će pobediti Ovna”. Izgovorio je to ležerno, ali je bio ozbiljan. Kada sam izašla iz knjižare, u sebi sam se smejala. “Kakva uobraženost”, mislila sam, “niko ne može premašiti dvostrukog Ovna”. I, znate li šta je bilo? Kada ne mogu da nadjem odredjene knjige koje su prestale da se štampaju još od vremena kada je Noje gradio barku, Jarac se pojavi sa njima. Postepeno sam bila primorana da odam poštovanje njegovoj nadmoći. I sada njegovom Sunčevom znaku priznajem kvalitete na kojima mu zavidim i koje nemam. Kao što vidite, Jarac je pobedio.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Beba u znaku Jarca

Sun Apr 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Bebe rodjene u znaku Jarca su mirne i disciplinovane. Nove stvari uče sporo, jer žele da ih nauče dobro. Ova deca uživaju da se osećaju važno još od ranog detinjstva i vole da im se daju odgovornosti. Nepredvidljive stvari mogu da ih […]

You May Like