Kako prepoznati Vagu


1263492554_1262518219_libra“Takvo lice ima svako –
dva oka, tako… nos u sredini,
ispod njega usta. Uvek je isto.
Sad, kad bi imao dva oka
sa iste strane nosa, na primer –
to bi pomoglo”.

Vage ne vole da budu grube, a ipak će vam ispraviti krivu sliku na zidu i ugasiti TV. Vage vole ljude, ali mrze veliku gužvu. Kao blagi golubovi mira, one posreduju izmedju ljudi ublažavajući njihove sukobe, a ipak same uživaju u dobroj raspravi. Narav im je dobra i prijatna, ali mogu takodje biti mrzovoljne i izbegavaju naredjenja. Vage su izuzetno inteligentne. Istovremeno, neverovatno su naivne i lakoverne. Otkinuće vam uvo pričajući ali će umeti i božanstveno da slušaju. Vage su nemirni ljudi. Medjutim, retko trče ili žure. Potpuno ste zbunjeni? Niste jedini. U ovom Sunčevom znaku postoji frustrirajuća nespojivost koja zbunjuje i same Vage koliko i druge ljude.

Mnogi će vam reći da je Vaga puna ljubavi, lepote, ljubaznosti i svetlosti. To je u redu, ali nije sasvim precizno. Nemojte nikada pomisliti da je Vaga savršeno uravnotežena samo zbog toga što znak simbolišu zlatne terazije pravde. To je, izgleda, logičan zaključak. Na kraju krajeva, svrha Vage je balansiranje. Medjutim, da li ste ikada posmatrali proces uspostavljanja ravnoteže na starinskoj apotekarskoj vagi? Krajnji cilj je da obe strane budu jednake, ali šta se dogadja? Prvo je jedna strana dole, a onda druga. Gore-dole, gore-dole, sve dok se ne postigne savršena ravnoteža. Svratite u apoteku u vasem susedstvu i posmatrajte ih kako rade. Nikada više nećete sebi predstaviti Vagu kao mirnu, savršeno uravnoteženu, slatku, gracioznu i šarmantnu osobu. Imaćete sliku osobe koja ima takve karakteristike samo delimično. Njena druga polovina može biti dosadna, svadjalačka, tvrdoglava, nemirna, depresivna i zbunjena. Vaga prvo ide gore, a onda dole. Ljulja se na jednu stranu, pa na drugu. Iznenada, kao terazije – savršena ravnoteža! To je božanstveno. Ali uvek postoji onaj period merenja i padanja pre nego što dostigne onaj trenutak božanstvene ravnoteže.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Beba u znaku Vage

Mon Oct 19 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Beba Vaga je poslušna, nežna i šarmantna. Da bi se osećala sigurno, potrebno joj je da živi u harmoniji i mirnom okruženju, koje ne ograničava njenu slobodu. Beba Vaga je prilagodljivog karaktera, zbog čega je drugi poštuju i cene. Voli biti okružena […]

You May Like