Kako voleti Blizanca?


gemini-manBlizanci i Lav mogu se za tili čas zaljubiti jedno u drugo, Blizanci i Strelac pristaju jedno drugome kao ruka i rukavica, veza Blizanca i Škorpije puna je suprotnosti i nerazumevanja.

Muškarac rođen u ovom znaku u partnerki pre traži sestru, drugaricu ili majku nego ljubavnicu. Više voli prolazne avanture koje ga previše ne obavezuju. I ako je kratko vreme u vezi s njim, njegova partnerka ima utisak da ga poznaje već godinama. Sklon je čestim promenama raspoloženja, ali retko je namrgođen i natmuren u kući. Kada se naljuti pa deluje kao da će iskočiti iz sopstvene kože, za par minuta može da se smiri kao da se ništa nije dogodilo. Ovaj večiti dečak omiljen je kod žena zbog svoje duhovitosti, pričljivosti, druželjubivosti, šarma i snalažljivosti. Dopadaju mu se ženstvene i energične pripadnice suprotnog pola, a svoju partnerku uvek će motivisati da napreduje u karijeri ali i da ima bogat društveni život.

Žena rođena u znaku Blizanaca sledi svoja osećanja samo do izvesne granice, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam štiteći se od razočarenja. Radoznala je i nestalna, a često joj se dopadaju dva ili više partnera. Iako deluje kao da ništa ne može sama, bez supruga, u stvari je vrlo samostalna. Veoma drži do svog izgleda i u zrelijim godinama često deluje vrlo mladoliko a zbog svoje društvenosti vrlo je omiljena. Ipak, partnera mogu da zamaraju česte promene njenog raspoloženja koje varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu. Svakom muškarcu nalazi manu pa teško pronalazi onog “pravog”, kao da zna da će imati dva ili više brakova, nema strpljenja da se u onom prvom previše trudi.

BLIZANCI I OVAN – Brzo će se prepoznati i uleteti u vezu bez razmišljanja. Blizanci su šarmantni, pričljivi i pristupačni pa imaju sve preduslove da na brzinu srede energičnog i seksepilnog Ovna. Ovan ne voli dosadne, ozbiljne i monotone porodične tipove, već upravo duhovite i na avanturu spremne Blizance. Iako Ovan voli da dominira, lukavom i fleksibilnom Blizancu to neće previše smetati.

BLIZANCI I BIK – Bik treba da se pripazi jer će teško odoleti šarmantnom i pričljivom Blizancu koji iz čista mira može i da ga napusti kao da se ništa nije dogodilo. Biku će vrlo brzo postati jasno da s Blizancem teško može da zasnuje ozbiljnu vezu kakvu priželjkuje. A, što se Blizanca tiče, njemu bi s Bikom vrlo brzo moglo da postane dosadno.

BLIZANCI I BLIZANCI – Ove dve detinje duše jednostavno i lako ulaze u međusobnu komunikaciju. Vole šalu, flert i avanturu ali teško mogu da dožive najdublju strast i ekstazu. Oboje liče na prolećni povetarac, čas ovde, čas tamo, večito neuhvatljivi. Iako ni jedno od njih nije za neku trajniju i stabilniju vezu, ipak se dobro razumeju i lepo im je kada su zajedno.

BLIZANCI I RAK – Njih dvoje mogu jedno drugome da se dopadnu… u početku. Razigrana detinja duša Blizanca traži prirodnu ravnotežu u nekoj smirenoj osobi kao što je Rak. Iako se Rakove ideje o sigurnom domu i zasnivanju porodice Blizancu čine potpuno neverovatnim, on ipak „pada“ na njih. Problem je u tome što je ljubav Raka prava i duboka.

BLIZANCI I LAV – Ovo dvoje mogu se za tili čas zaljubiti jedno u drugo. Lav poseduje očigledne kvaltete na koje Blizanac pada kao pokošen. Lavu se dopadaju Blizančev šarm i duhovitost. Takođe, Lav voli laskanje i divljenje, a pričljivi Blizanac neće prestajati da ga obasipa komplimentima. Erotsko slaganje je odlično a na okolinu ostavljaju utisak vrlo skladnog para.

BLIZANCI I DEVICA – Jednog lepog dana kada površni i lakomisleni Blizanac dođe u fazu ozbiljnosti i kovanja planova za sigurnu budućnost, može da se oduševi Devicom koja predstavlja oličenje osobina koje njemu nedostaju. Vredna, štedljiva i trezvena Devica uliva poverenje Blizancu, dok će sama imati utisak da njen partner ima ozbiljne namere.

BLIZANCI I VAGA – Ova dva partnera razumeju se u gotovo svim životnim oblastima. Iako ne spadaju u postojane i stabilne ličnosti, mogu se voleti godinama upravo zato što jedno drugo ni na šta ne prisiljavaju. Oboje imaju potrebu za druženjem, pa će se često zajedno pojavljivati na raznim zabavama i prijemima. Duhoviti su i pričljivi, pa im u vezi nikada nije dosadno.

BLIZANCI I ŠKORPIJA – Njihova veza puna je suprotnosti i nerazumevanja pa se može reći da su ova dva znaka udaljeni jedno od drugog kao nebo i zemlja. Ogromna seksualna energija i strastvenost Škorpije, ne odgovaraju toliko ležernijem i površnijem Blizancu kojeg nije moguće ni na šta naterati. Hiroviti i često neobjašnjivi postupci Blizanca mogu izbaciti Škorpiju iz kože.

BLIZANCI I STRELAC – Oni pristaju jedno drugome kao ruka i rukavica. Vole druženje, pokret, promene i savršeno se dopunjuju. Puni duha i volje za životom, stalno stimulišu jedno drugo i na emotivnom i na erotskom planu. Vernost im nije jača strana pa eventualna prevara neće biti shvaćena dramatično. I Blizanci i Strelac lako stupaju u kontakt ali lako i raskidaju.

BLIZANCI I JARAC – Zajednica ova dva znaka može da bude prijatna, ali i nepodnošljiva. Mnogo bolje funkcionišu kao prijatelji i poslovni saradnici, nego kao ljubavni partneri. Jarac je ozbiljan, temeljan i dosta vremena posvećuje svom poslu. Blizanac se ni na čemu ne zadržava dugo, pa leti s jedne stvari na drugu kao leptir s cveta na cvet.

BLIZANCI I VODOLIJA – Dva pripadnika vazdušnih znakova vrlo brzo se „nanjuše“ i lako sklapaju poznanstvo. Dobro se razumeju i lako dogovaraju pa ih od prvog susreta do ljubavi obično deli samo jedan korak. Oboje su druželjubivi i pričljivi, pa konzervacija teče sama od sebe. Vole promene. izlaske i putovanja, pa jedno drugo ne sputavaju a eventualni rastanak brzo prebole.

BLIZANCI I RIBE – Ova veza puna je iznenađenja i preokreta, jer oba partnera znaju da budu dvolična i prevrtljiva. Blizanac je u ljubavi nepraktičan, detinjast, promenljuve ćudi ali nikada nije zlonameran. Dovoljno je rečit i duhovit da zavede Ribu koja večito sanja o idealnoj ljubavi. Ali, pitanje je trenutka kada će Blizančev površan pristup ljubavi dovesti Ribu do suza i očajanja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Jupiter trigon Saturn *tranzit

Sat May 24 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ozbiljno napredovanje u poslovnim planovima, političkim pitanjima, edukaciji, verskim temama, putovanjima. Posvećen pristup karijeri i organizovana ekspanzija u novim oblastima aktiviraće nove životne ciljeve. Posvećeni ste, odgovorni, i usmeravate pažnju ka dugoročnim planovima. Težite da bolje orgaizujete vreme i energiju, pažljivije se pozabavite […]