Kineski horoskop za Septembar


kineski horoskop septembarMIŠ
Mesec u znaku Petla mo┼że biti pravi emocionalni izazov. Osobe u znaku Pacova koje su sklone analiziranju situacije moraju ostati stalo┼żeni i na distanci prilikom susreta sa zahtevnim ljudima ili situacijama. Mlad mesec 5. septembra donosi novi po─Źetak, pa ga iskoristite da otkrijete nove mogu─çnosti za sebe i svoju porodicu. Pun mesec 19. septembra ─çe vam biti veoma pogodan za de┼íavanja na ljubavnom planu. Va┼ía odlu─Źnost ─çe omogu─çiti da jo┼í vi┼íe zbli┼żite drage osobe.

 

BIVO
Mesec u znaku Petla vam omogu─çava da dostignete stabilnost i sigurnost, pa ─çete biti u prilici da pomognete onima koji su u nevolji. ┬áAko ┼żelite da pobolj┼íate stanje na poslovnom planu, idealan trenutak je period mladog meseca, 5. septembra. O─Źekujte da ─çe svaki va┼í trud biti nagra─Ĺen. Ali povedite ra─Źuna o porodi─Źnim odnosima 19. septembra u vreme punog meseca. Pred kraj meseca vam je odli─Źan period za dru┼ítveni ┼żivot, pa se slobodno opustite i u┼żivajte.

 

TIGAR
Ne smete zapostaviti svoje obaveze, naro─Źito porodi─Źne. Ako ┼żelite da postignete promene morate da reagujete brzo. U vreme mladog meseca, 5. septembra ─çete zablistati, ali budite oprezni kada svoje ┼żelje i snove delite sa drugima. Pravi je trenutak da svoje poslovne planove preto─Źite u delo, jer plenite entuzijazmom. Romanti─Źni trenuci vas o─Źekuju u vreme punog meseca, 19. avgusta, pa je to pravo vreme da provedete nezaboravne trenutke sa voljenom osobom. Trebalo bi ─Źe┼í─çe da izlazite i dru┼żite se, pa slobodno prihvatite pozive prijatelja za izlazak.

 

ZEC
O─Źekujte va┼żne lekcije od ljudi koji ─çe vas okru┼żivati u mesecu Petla. Neobi─Źno jake romanti─Źne emocije preplavi─çe vas u vreme mladog meseca 5. septembra. Iako ─çe ta ose─çanja biti prava, stvari se mogu iskomplikovati. Zato morate biti iskreni u vezi sa svim ┼íto eventualna nova veza sa sobom donosi. Ali ─çete zato biti neraspolo┼żeni u vreme punog meseca, 19. septembra. Kako se mesec bli┼żi kraju, trebalo bi da poslu┼íate savete koji se ti─Źu finansija.

 

ZMAJ
Bi─çete od pomo─çi mnogima u toku meseca Petla. Zato bi trebalo da se anga┼żujete u humanitarnim projektima u vreme mladog meseca 5. septembra. Nemojte se iznenaditi ako vas preplavi ose─çaj nesigurnosti i straha, jer ─çete mo─çi da ra─Źunate na pomo─ç prijatelja. Prema sebi ─çete biti iskreni 19. septembra, kada je pun mesec i to je pravi trenutak da preispitate svoje odluke koje se ti─Źu nekih lo┼íih navika.

 

ZMIJA
Ovo je mesec kada morate biti veoma strpljivi ii donositi zrele odluke, ali va┼íe prisustvo pozitivno uti─Źe na ljude koji vas okru┼żuju. Iskoristite povoljan period mladog meseca, 5. septembra i pokrenite nove poslovne projekte i sprovedite svoje ideje u delo. Ali, ovo je i pravo vreme da svoju vezu podignete na novi nivo. Pazite da ne zapostavite svoje zdravlje dok brinete o drugima, a vreme punog meseca, 19. septembra iskoristite za dobar san.

 

KONJ
Mesec Petla je idealan za ostvarenje svih ukazanih mogu─çnosti. Sve ambiciozne planove pravite u vreme mladog meseca, 5. septembra. Ako vam se uka┼że prilika za sklapanje braka ili po─Źetak romati─Źne veze, najbolje je da se to desi izme─Ĺu 11. i 18 septembra. Nakon punog meseca, 19. septembra, dajte sebi odu┼íka i u┼żivajte sa prijateljima.

 

OVCA
Mesec Petla vam donosi period zbunjenosti i ose─çaja preoptere─çenja, ali ne dozvolite da vam i┼íta stoji na putu sre─çi. O─Źekujte brojne izazove u vreme mladog meseca , 5. septembra, zato je neophodno da se organizujete. Bolje ─çete se ose─çati u sre─Ĺenom ┼żivotnom prostoru, zato je va┼żno da se dobro organizujete. Pratite svoju intuiciju u vreme punog meseca 19. septembra, i pove┼żite se sa ljudim koji su vam bliski na duhovnom nivou.

 

MAJMUN
Spremite se na veoma va┼żnu ulogu koju ─çete imati u va┼íem okru┼żenju u vreme meseca Petla. Period mladog meseca, 5. septembra obavezno iskoristite za po─Źetak poslovnih projekata ili u─Źenje novih ve┼ítina. Ne prepustite se ose─çaju sumnje koja ─çe se javiti 19. septembra, kada po─Źinje period punog meseca. Budite strpljivi, i sve neprijatne situacije ─çe pro─çi. Odolite isku┼íenju da svoje nezadovoljstveo iskaljujete na drugima, i prihvatite pomo─ç koja vam se nudi.

 

PETAO
Nemojte propustiti da iskoristite sve mogu─çnosti koje vam pru┼ża mesec Petla, jer to je va┼í mesec. Vreme mladog meseca, 5. septembra, idealan je period za dono┼íenje odluka koje se ti─Źu va┼íeg zdravlja i izgleda, ─Źak i male promene mogu u─Źiniti veliku razliku. Va┼ía saose─çajnost i humanost ─çe do─çi do izra┼żaja 19. septembra, kada je pun mesec. Poku┼íajte da napravite listu prioriteta, jer ─çete u suprotnom ose─çati kao da ste pod pritiskom da sve postignete.

 

PAS
Iskoristite mesec Petla da se re┼íite obaveza koje su vam na teretu. Vreme mladog meseca, koji je 5. septembra, je pravo vreme da preispitate svoja svoje odluke i postupke. Napravite porodi─Źni plan posve─çen zdravom ┼żivotu i posvetite se tome nakon 19. Septembra, kad je pun mesec. Nemojte prebacivati sebi zbog vremena posve─çenog li─Źnom usavr┼íavanju.

 

VEPAR
Mesec Petla je period u kome su emocije znatno izra┼żene, a me─Ĺu njima i ljubomora i posesivnost. Ku─çnim poslovima, sre─Ĺivanju stvari na poslovnom planu ili definisanju odnosa sa prijateljima se posvetite u vreme mladog meseca, 5. septembra. Vreme je da se potpuno posvetite svom poslu, i trud ─çe vam se isplatiti. Pun mesec, 19. septembra, done─çe vam priliku za povezivanje na duhovnom nivou sa voljenom osobom, ali i dosta strasti.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sahasrara *Krunska ─Źakra

Fri Sep 6 , 2013
Radijalna Plazma DALI aktivira Sahasrara ─Źakru. Sahasrara zna─Źi hiljaduslojan, a simbol je lotos sa hiljadu latica. 7 Brojka 1000 predstavlja savr┼íenstvo i potpunost ─Źime ukazuje i na va┼żnost Sahasrare. U─Źestali nazivi su jo┼í i sedma ─Źakra, krunska ─Źakra, temeno sredi┼íte. Sme┼ítena na vrhu lobanje, na samom temenu glave, Sahasrara stimuli┼íe […]