Kineski horoskop za Septembar


kineski horoskop septembarMIŠ
Mesec u znaku Petla može biti pravi emocionalni izazov. Osobe u znaku Pacova koje su sklone analiziranju situacije moraju ostati staloženi i na distanci prilikom susreta sa zahtevnim ljudima ili situacijama. Mlad mesec 5. septembra donosi novi početak, pa ga iskoristite da otkrijete nove mogućnosti za sebe i svoju porodicu. Pun mesec 19. septembra će vam biti veoma pogodan za dešavanja na ljubavnom planu. Vaša odlučnost će omogućiti da još više zbližite drage osobe.

 

BIVO
Mesec u znaku Petla vam omogućava da dostignete stabilnost i sigurnost, pa ćete biti u prilici da pomognete onima koji su u nevolji.  Ako želite da poboljšate stanje na poslovnom planu, idealan trenutak je period mladog meseca, 5. septembra. Očekujte da će svaki vaš trud biti nagrađen. Ali povedite računa o porodičnim odnosima 19. septembra u vreme punog meseca. Pred kraj meseca vam je odličan period za društveni život, pa se slobodno opustite i uživajte.

 

TIGAR
Ne smete zapostaviti svoje obaveze, naročito porodične. Ako želite da postignete promene morate da reagujete brzo. U vreme mladog meseca, 5. septembra ćete zablistati, ali budite oprezni kada svoje želje i snove delite sa drugima. Pravi je trenutak da svoje poslovne planove pretočite u delo, jer plenite entuzijazmom. Romantični trenuci vas očekuju u vreme punog meseca, 19. avgusta, pa je to pravo vreme da provedete nezaboravne trenutke sa voljenom osobom. Trebalo bi češće da izlazite i družite se, pa slobodno prihvatite pozive prijatelja za izlazak.

 

ZEC
Očekujte važne lekcije od ljudi koji će vas okruživati u mesecu Petla. Neobično jake romantične emocije preplaviće vas u vreme mladog meseca 5. septembra. Iako će ta osećanja biti prava, stvari se mogu iskomplikovati. Zato morate biti iskreni u vezi sa svim što eventualna nova veza sa sobom donosi. Ali ćete zato biti neraspoloženi u vreme punog meseca, 19. septembra. Kako se mesec bliži kraju, trebalo bi da poslušate savete koji se tiču finansija.

 

ZMAJ
Bićete od pomoći mnogima u toku meseca Petla. Zato bi trebalo da se angažujete u humanitarnim projektima u vreme mladog meseca 5. septembra. Nemojte se iznenaditi ako vas preplavi osećaj nesigurnosti i straha, jer ćete moći da računate na pomoć prijatelja. Prema sebi ćete biti iskreni 19. septembra, kada je pun mesec i to je pravi trenutak da preispitate svoje odluke koje se tiču nekih loših navika.

 

ZMIJA
Ovo je mesec kada morate biti veoma strpljivi ii donositi zrele odluke, ali vaše prisustvo pozitivno utiče na ljude koji vas okružuju. Iskoristite povoljan period mladog meseca, 5. septembra i pokrenite nove poslovne projekte i sprovedite svoje ideje u delo. Ali, ovo je i pravo vreme da svoju vezu podignete na novi nivo. Pazite da ne zapostavite svoje zdravlje dok brinete o drugima, a vreme punog meseca, 19. septembra iskoristite za dobar san.

 

KONJ
Mesec Petla je idealan za ostvarenje svih ukazanih mogućnosti. Sve ambiciozne planove pravite u vreme mladog meseca, 5. septembra. Ako vam se ukaže prilika za sklapanje braka ili početak romatične veze, najbolje je da se to desi između 11. i 18 septembra. Nakon punog meseca, 19. septembra, dajte sebi oduška i uživajte sa prijateljima.

 

OVCA
Mesec Petla vam donosi period zbunjenosti i osećaja preopterećenja, ali ne dozvolite da vam išta stoji na putu sreći. Očekujte brojne izazove u vreme mladog meseca , 5. septembra, zato je neophodno da se organizujete. Bolje ćete se osećati u sređenom životnom prostoru, zato je važno da se dobro organizujete. Pratite svoju intuiciju u vreme punog meseca 19. septembra, i povežite se sa ljudim koji su vam bliski na duhovnom nivou.

 

MAJMUN
Spremite se na veoma važnu ulogu koju ćete imati u vašem okruženju u vreme meseca Petla. Period mladog meseca, 5. septembra obavezno iskoristite za početak poslovnih projekata ili učenje novih veština. Ne prepustite se osećaju sumnje koja će se javiti 19. septembra, kada počinje period punog meseca. Budite strpljivi, i sve neprijatne situacije će proći. Odolite iskušenju da svoje nezadovoljstveo iskaljujete na drugima, i prihvatite pomoć koja vam se nudi.

 

PETAO
Nemojte propustiti da iskoristite sve mogućnosti koje vam pruža mesec Petla, jer to je vaš mesec. Vreme mladog meseca, 5. septembra, idealan je period za donošenje odluka koje se tiču vašeg zdravlja i izgleda, čak i male promene mogu učiniti veliku razliku. Vaša saosećajnost i humanost će doći do izražaja 19. septembra, kada je pun mesec. Pokušajte da napravite listu prioriteta, jer ćete u suprotnom osećati kao da ste pod pritiskom da sve postignete.

 

PAS
Iskoristite mesec Petla da se rešite obaveza koje su vam na teretu. Vreme mladog meseca, koji je 5. septembra, je pravo vreme da preispitate svoja svoje odluke i postupke. Napravite porodični plan posvećen zdravom životu i posvetite se tome nakon 19. Septembra, kad je pun mesec. Nemojte prebacivati sebi zbog vremena posvećenog ličnom usavršavanju.

 

VEPAR
Mesec Petla je period u kome su emocije znatno izražene, a među njima i ljubomora i posesivnost. Kućnim poslovima, sređivanju stvari na poslovnom planu ili definisanju odnosa sa prijateljima se posvetite u vreme mladog meseca, 5. septembra. Vreme je da se potpuno posvetite svom poslu, i trud će vam se isplatiti. Pun mesec, 19. septembra, doneće vam priliku za povezivanje na duhovnom nivou sa voljenom osobom, ali i dosta strasti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sahasrara *Krunska čakra

Fri Sep 6 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Radijalna Plazma DALI aktivira Sahasrara čakru. Sahasrara znači hiljaduslojan, a simbol je lotos sa hiljadu latica. 7 Brojka 1000 predstavlja savršenstvo i potpunost čime ukazuje i na važnost Sahasrare. Učestali nazivi su još i sedma čakra, krunska čakra, temeno središte. Smeštena na […]