Kineski mesečni horoskop


PACOV
Pokušajte da odolite primamljivim jelima u ovom mescu Svinje, koju, kao što mu i ime kaže, izaziva na prejedanje. Poslušajte osećanja i budite svesni svojih izbora.Mlad mesec 3. novembra vam otvara nove mogućnosti za shvatanje stvari i dešavanja koja vas okružuju.Ovog meseca vaa energija ohrabruje da razbistrite svoje namere. Vaša emotivna veza će dosegnuti viši nivo. U vreme punog meseca 17. novembra se potrudite da budete iskreni.

 

GOVEČE
Ako ste rođeni u znaku Bivola, u mesecu Svinje ćete biti nagrađeni za svaki trenutak emocionalne iskrenosti. Ne zaboravite da će vas to ponekad koštati i bola, ali sve će biti lakše ako se poverite osobi koja zaslužuje vaše poštovanje. U vremenu punog meseca, 17. novembra naučićete važnu životnu lekciju.

 

TIGAR
Tigrovi će biti posebno razdragani i strasni u mesecu Svinje.U vreme mladog meseca, 3. novembra očekujte neočekivane izazove. Budite fleksibilniji, a ako ste u vezi, raščistite sa sobom osećanja prema voljenoj osobi. Pun mesec, 17. novembra će vam se otvoriti nova polja na kojima ćete pokazati svoju dobrodušnost i humanost, ali budite sigurni da možete ispuniti sva data obećanja.

 

ZEC
Uživajte u svom društvenom životu ovog meseca. Naročito zabavne, ali i korisne kontakte ostvarićete već na početku novembra, ali nemojte se prerano poveravati novim poznanicima. Biće dovoljna vaša prirodna toplina i srdačnost. Pažljivo planirajte finansije, naročito u vreme punog meseca 17. novembra.

 

ZMIJA
Očekuje vas životna prekretnica. Izdržite izazov i budite iskreni kad je reč o osećanjima jer će skrivanje i tajne na kraju doneti nepovoljan ishod. Sigurno ćete na kraju pronaći dobru stranu u svim iskušenjima, a posle punog meseca 17. novembra, situacija će se razvedriti. Tada je moguća i nova sreća u ljubavi.

 

ZMAJ
Mnogo toga neočekivanog će vam se dogoditi u mesecu svinje. U vreme mladog meseca, 3. novembra pokušajte da budete otvoreniji, ali i iskreniji u bliskim vezama. Ljubomora će obuzeti ili vas ili nekog vama bliskog. Zato ne oklevajte za započne te iskrene razgovore sa dragim ljudima. U vreme punog mesec, 17. novembra sledite svoje planove i ambicije, ali ne odlažite započete poslove, bilo da su kod kuće ili na poslu.

 

OVCA
Početkom meseca očekuju vas iskušenja koja će vas izbaciti iz uobičajenog koloseka. Planovi se menjaju u poslednjem trenutku, crne misli vas obuzimaju, mnoge stvari vam ne polaze za rukom. Budite hrabri i prevaziđite unutrašnja, emocionalna ograničenja a kao nagradu ćete dobiti sjajan kreativan projekat u kome ćete moći da se dokažete.

 

KONJ
U vreme meseca Svinje se ne ustručavajte da kažete svoje mišljenje. Pokažite svoju zrelost u vreme mladog meseca, 3. novembra. Vodite računa o dugovima i vratite ih na vreme, ali se i bolje organizujte kada je trošenje novca u pitanju. Vreme punog meseca, 17. novembra je pravi trenutak da razmislite o podizanju vaše veze na viši nivo. Cenite osobe koje su vam drage i mislite pozitivno.

 

MAJMUN
Samokontrola je najbolji način da iskoristite maksimalnu pozitivnu energiju u mesecu Svinje. U vreme mladog meseca, 3. novembra, ponovo preispitajte svoje planove za budućnost i budite iskreni prema sebi. Skupite hrabrost i napustite okruženje koje vam ne prija. Pun mesec, 17. novembra je pravi trenutak da popravite svoju vezu, ukoliko ste sami to može da znači da vam je lepo poznanstvo na vidiku.

 

PETAO
Mesec Svinje za vas znači period pun romantike. Ako ste spremni da produbite svoju ljubavnu vezu, smatrajte da su dani od 1. do 7. i od 28. do 30. novembra idealni za takve želje. Ne bojte se osećanja, jer dečja nevinost donosi istinsku mudrost. U poslu se opustite, ne morate vi baš sve da dovedete u red.

 

PAS
Mesec Svinje vam donosi novo samopouzdanje, pa ćete biti u mogućnosti da pokažete svoje liderske sposobnosti. Pravo vreme za popravljanje odnosa u vezi je mlad mesec, 3. novembra. Budite iskreni i otvorite svoje srce, ne oklevajte da kažete i stvari kojih se stidite. Ukoliko planirate putovanje ili porodično druženje, učinite to 17. novembra u vreme punog meseca.

 

SVINJA
U mesecu kojim vlada vaš znak očekujte dotok velike energije. Zato se na vreme organizujte da je utrošite na najefikasnijii način. Sad je trenutak da obogatite svoj društveni život, oslobodite se neke loše navike i postavite temelj za važne promene. Ako planirate put, najbolje je da to bude u doba punog meseca 17. novembra.

lovesensa.rs


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Dnevni horoskop 11.11.2013.

Mon Nov 11 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN Uvidjate da se Vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite neka prosečna merila koja zagovaraju saradnici. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne […]