Kladionice: Porodila se Kejt Midlton


bebino imeKladionice: Porodila se Kejt Midlton

Sudeći po britanskim kladionicama, princeza Kejt već se porodila, iako zvaničnog saopštenja iz dvora i porodilišta do ovog trenutka nema.

Zapravo, sve je poteklo od kladioničaskih kuća koje su opklade na to kako će se zvati naslednik/naslednica kraljevske porodice zatvorile tačno u 13 časova po našem vremenu, što je podstaklo i neke medije, a i teoretičare zavera da poveruju kako je princeza upravo danas postala majka.

Inače, Kejt je u bolnicu Sent Meri stigla jutros u šest sati, u pratnji princa Vilijama i porodice koja se uveliko veseli i proslavlja novu članicu velike kraljevske porodice.

Iz bolnice se, podsećamo, još niko nije oglasio, a stotine ljudi ispred vrata čeka na radosnu vest.

Imena

Izvor: PressOnline


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Rodjen Princa od Kembridža

Tue Jul 23 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Vojvotkinja od Kembridža Kejt rodila je u bolnici “Sent Meri” u Londonu dečaka, prenosi Bi-Bi-Si. Kraljica Elizabeta Druga obaveštena je o srećnom događaju, a kraljevska porodica je saopštila da se Kejt porodila u 16.24 i na svet donela mušku bebu tešku 3.790 […]