Kraljica Štapova – Kraljica Tronova Ognja


Tarot Kraljica stapovaOpis karte
Vodeni deo vatre, njena fluidnost i boja. Karta pokazuje Kraljicu sa krunom u obliku krilatog globusa. Ona sedi na tronu od plamena, uredjenog u geometrijsku svetlost njenom materijalnom snagom. Ona nosi štap na čijem vrhu je šišarka koja sugeriše misterije Bahusa.

Tumačenje
Uspravno postavljena:
Kraljičine osobine su prilagodljivost, istrajna energija, blagi autoritet koji zna da upotrebi kako bi povećala svoju privlačnost. Dobronamerna je i plemenita, ali netrpeljiva prema suprotstavljanju. Poseduje ogroman dar za prijateljstvo i ljubav, ali uvek na sopstvenu inicijativu. Gorda je, no nije to prava gordost, nego samozadovoljna taština, pa čak i snobizam. Postoji ogromna sposobnost za lucidno razmišljanje i istrajnost u radu, ali samo po nalogu i pod vodjstvom nekog stvaralačkog uma.

Glavna značenja:
Ljubaznost, energičnost, konzervativnost, pragmatičnost, autoritatet.

Obrnuto postavljena:
Prikazuje osobu sklonu dugim premišljanjima, donošenje pogrešne odluke i krajnje surova reakcija na to. Lako ju je obmanuti; tada će se najverovatnije pokazati kao despotski nastrojena, svojeglava glupača. Može da bude i veoma osetljiva na uvredu, osvetoljubivo zlopamtilo bez stvarnog povoda. Postoji sklonost ka prevrtljivosti, pa čak i nevernosti. Postoji sklonost ka napadima melanholije, kojima traži leka u opijanju ili paničnim izlivima nepromišljenog gneva.

Glavna značenja: Ljubomora, dogmatičnost, iracionalnost.
Drvo Života BINAH

Astrološke atribucije – od 20 ° Riba do 20° Ovna.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tarot *Vitez Štapova - Gospodar Plamena i Munje, Kralj Duhova Ognja

Thu Apr 17 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email   Opis karte Ova karta predstavlja ratnika u kompletnom opklopu. Na šlemu kao ukras on nosi crnog konja. U ruci drži upaljenu baklju; plamen je takodje u njegovom ogrtaču; i na plamenovima jaše. Njegov konj je crni konj u skoku. Tumačenje Uspravno postavljena: Moralne osobine koje odgovaraju […]