Kurs NUMEROLOGIJE INTENZIV


Brojevi su svuda oko nas – u datumu rodjenja, broju ku─çe ili stana, telefonskom broju koji ste namerno odabrali ili je mo┼żda ─Źudnim sticajem okolnosti dospeo u va┼íe ruke…┬á

Otac numerologije, poznati gr─Źki filozof i matemati─Źar Pitagora, govorio je da je ─Źitav svemir izgradjen na brojevima, a sistematska upotreba najranijih brojeva po─Źela je jo┼í u doba drevnih Sumera, dok se kod Egip─çana javlja davne 4241. godine pre Hrista. Zapo─Źnite ─Źudesno putovanje stazom brojeva, nau─Źite sve tajne drevnih numerololo┼íkih sistema.
Predstavljamo INTENZIVAN numerolo┼íki kurs, izuzetno funkcionalnu celinu osmi┼íljenu kao niz predavanja i prakti─Źnih zadataka koji ─çe vam omogu─çiti da za samo 4 subote nau─Źite sve o numerologiji.
Nije neophodni nikakvo prethodno poznavanje numerologije ili astrologije.

Ukoliko tra┼żite na─Źin da iznova radite na sebi ili poma┼żete drugima, ukoliko ┼żelite ne┼íto vi┼íe od povremenog razgovora sa numerologom, iskoristite izuzetnu priliku da na putu kroz ┼żivot prepoznate tajne signale kojih je ve─çina nesvesna. Pomo─çu BROJEVA spoznajte put ka sre─çi.

Program za kurs Numerologije INTENZIV

~ 01.03. SUBOTA 13h do 16h NATALNA NUMEROLOGIJA
Uvod u numerologiju, razlike u numerolo┼íkim sistemima, izra─Źunavanje numerolo┼íkog trobroja, simbolizam i karakteristike brojeva, planetarni ekvivalencija, sinteza broja i pozicije u numerolo┼íkoj formuli

~ 15.03. SUBOTA 13h do 16h SINASTRIJA
Numerologija odnosa i uporedna numerologija – poslovna, porodi─Źna i emotivna, sublimiranje faktora u sinastriji

~ 29.03. SUBOTA 13h do 16h PREDIKCIJE
PREDIKTIVNI SISTEMI I CIKLUSI Godi┼ínje, mese─Źne i dnevne prognoze, sublimacija negativnih tendencija

~ 05.04. SUBOTA 13h do 16h KARMIČKA NUMEROLOGIJA I VEŠTINA INTERPRETACIJE
Specifi─Źni li─Źni brojevi, karmi─Źka numerologija, numerolo┼íka sinteza, usavr┼íavanje ve┼ítine interpretacije i konsultacije

Obezbedjen je test za utvrdjivanje ste─Źenog znanja.
Nakon završenog kursa organizovano je polaganje ispita i obezbedjen Sertifikat poznavanja Numerologije sa predikcijama, koji će vam omogućiti da samostalno obavljate posao Numerologa konsultanta.
Polaznicima sa Sertifikatom poznavanja Numerologije automatski je obezbedjen upis na bilo koji od slede─çih modula astrolo┼íke ili numerolo┼íke edukacije, tokom kojih se mo┼żete usavr┼íavati u oblastima Predikcije (astrolo┼íke i numerolo┼íke prognoze) i Sinastrije (uporedna i numerologija odnosa, numerolo┼íki pristup analizi odnosa).

Dinamika nastave – jednom nedeljno u trajanju od 3 sata (4 x 180 min), ─Źasovi se odr┼żavaju svake SVAKE DRUGE SUBOTE u terminu od 13h do 16h.

Rad u malim grupama 3 do 5 polaznika.
KOTIZACIJA: 5000 Rsd

Jasmina Dra┼íkovi─ç se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole “AstroLab” Aleksandra Im┼íiragi─ça, nakon ─Źega 2000. zapo─Źinje samostalan rad koji se zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.
Jasmina Dra┼íkovi─ç je prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije.

Spicum Astro Community
Kontakt tel: 063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Numerologija slova

Sat May 21 , 2016
Pri analizi imena i prezimena odredjuje se koja grupa slova preovladjuje imenom i prezimenom. Ako je prisutno 1 slovoINTUICIJE – nove i zanimljive ideje, dobro ─çe koristiti svoj instiktUMNO – dobar mislilac, mo┼że biti neoprezan, nestrpliv, uvek bi ne┼íto obavljao na nov na─Źin┬áEMOCIONALNO – optimista, originalna ideja, voli da dominiraFIZI─îKO […]