Kvantna harmonizacija


Kvantna harmonizacijaKvantni procesi u mozgu stvorili su ljudsku svest! Ljudski mozak funkcioniše kao kvantni kompjuter i to je jedino objašnjenje za postojanje svesti

NJUJORK – Odgonetnuta najveća tajna ljudskog postojanja?
Ljudski mozak funkcioniše kao kvantni kompjuter i to je jedino objašnjenje za postojanje svesti, tvrde fizičar sa Oksforda Rodžer Penrouz i anesteziolog univerziteta u Arizoni Stjuart Hamerof.

Ova ideja privlačna je mnogim naučnicima jer neuronauka nije još uspela da objasni postojanje svesti. Penrouz i Jamerof razvili su teorije nezavisno jedan od drugog, ali sarađivali su ranih devedesetih, kad su razvili model orkestrirane objektivne redukcije (Orch OR).

Rad Rodžera Penrouza zasniva se na interpretaciji teoreme nedovršenosti matematičara Kurta Godela, koji je tvrdio da pojedini rezultati ne mogu biti dokazani klasičnim algoritmima. Penrouz tvrdi da matematičari mogu da dokažu Godelove „nedokazive“ rezultate i zato ljudski mozak ne može da bude opisan kao tipičan kompjuter. Umesto toga, da bi postigao te rezultate, mozak mora da koristi kvantnu mehaniku.
Ipak, on nije imao predstavu kako se to dešava. Hamerof je pročitao njegov rad i pretpostavio da su male vlaknaste strukture koje pružaju strukturalnu podršku ćelijama, nazvane mikrocevčice, te koje su sposobne za kvantno računanje.

Zahvaljujući tome što mogu da prelaze iz stanja verovatnoće u stanje stvarnosti, mikrocevčice u jednoj nervnoj ćeliji mogu da se povežu s mikrocevčicom u drugoj. Električne veze među njima dozvoljavaju elektronima da idu iz jednog dela mozga u drugi, što dovodi do nervnih aktivnosti koje nazivamo svest, tvrdi Hamerof.
Ipak, njihov model još nije eksperimentalno dokazan, pa mnogi naučnici tvrde da, samim tim, ne mora ni da bude tačan.

Maks Tegmark, fizičar sa MIT, ispitivao je kvantne procese u mozgu i otkrio da kvantno stanje u njemu traje prekratko da bi moglo dovesti do značajnih moždanih procesa.
– Mnogi smatraju da su svest, zato što je tajanstvena, i kvantna mehanika, koja je takođe takva, sigurno povezane – rekao je Tegmark.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Blagodeti kvantne harmonizacije

Thu Apr 27 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Mnogi se ljudi osjećaju kao da su na pokretnoj stazi: neprestano su u pokretu, ali ne stižu nigde, umorni su od jurnjave kući sa posla, sa sastanka na sastanak, od neprestanog obavljanja poslova i zadataka koji ih ne ispunjavaju. Prelaze iz jedne […]