Leteće Zvezde 2021.


Dobar dan dragi moji, 
slede smernice za poziciju Letećih Zvezda u 2021.

2020. godina Pacova bila je luda za mnoge od nas. Covid-19 je u nekoj meri uticao i na zdravlje, posao, školu, ekonomiju i svakodnevne aktivnosti, odredjeni regioni se bolje snalaze u ovoj privremenoj organizaciji svakodnevnice, a druge se još uvek bore da kontrolišu pandemiju otkrivajući mnoge slabosti i probleme poput slabe zdravstvene zaštite, nedovoljne brige o starijoj populaciji, obrazovnog sistema prepunog pukotina, loše politike, problema sa socijalnom i rasno nepravdom ili ekstremne neravnoteže izmedju slojeva bogatih i siromašnih. Svakako je pred svima zahtevan zadatak oporavka, obnove i promena iz korena svih starih sistema.

Većina vas je u nekom periodu već od mene dobila Feng Shuui lični profil, na osnovu kog možete unositi manje promene u svoje lične pozitivne sektore, uskladjujući ih sa aktuelnim godišnjim uticajima koji slede u materijalu.

2021. godina BIVOLA sigurno donosi pozitivne promene, ali sa ovim simbolom nema brzog i lakog preokreta. Naše akcije i odluke mogu doneti razliku, a način na koji upravljamo i reagujemo na nove izazove odlučivaće o ishodu, zato godišnje Leteće Zvezdemogu pomoći da shvatimo sretne oblasti i trendove, iako moć da stvorimo našu stvarnost jeste u rukama svakog pojedinca, i tu upravo jeste najveća odgovornost.

Tabela Feng Shui leteće zvezde iz 2021. godine
Kineska godina Bivola počinje od 12. februara 2021. i trajaće do 31. januara 2022, a ovu promenu možemo početi da uočavamo već u decembru 2020. i sve naglašenije tokom januara 2021. godine.
Postoji 9 Letećih zvezda koje idu u različite sekcije svake godine. Svaka od 9 zvezda ima svoja značenja. Zvezde takođe deluju u različitim pravcima (ili sektorima) i stvaraju novu energiju.
Teorija pet elemenata igra važnu ulogu u sreći svakog sektora

Krajem kalendarske godine neophodno je ukloniti sve slane lekove iz vašeg prostora (doma ili kancelarije).
UKLANJANJE:
 Pre nego što izlazite iz stana/kuće prekrijte manjom kesom slani lek, NEdominantnom rukom ga prebacite u jaču tamnu kesu za djubre i iznesite odmah u kontejer. Nakon povratka dobro operite ruke, slani lek je tokom godine akumulirao negativnu energiju i ne sme se prosipati u wc šolju npr, a nije poželjno ni da slani lek stoji preko dana ili noći u kućnoj kanti za otpatke, sa namerom da ga sutradan iznesete iz kuće.
Poželjno je da izmedju datuma uklanjanja slanog leka i plasiranja novog prodje 10-ak dana, koje ćete iskoristiti da uklonite sve staro i neupotrebljivo, polomljene i neupotrebljive sitnice koje su ostale, časopise, neiskorišćenu amblažu, nepotrebne papire, poklonite ili prosledite odeću i obuću koju više nećete koristiti i potom temeljno očistite dom.
Nakon uklanjanja slanog leka, temeljnog pospremanja i čišćenja do dana postavljanja novog slanog leka što češće i duže provetravajte svoj prostor, energizujte ga paljenjem kore citrusa, tamjana, mirisnih štapića, iskoristite priliku da energizujete prostor Reikijem.
Sve promene i uredjenje prema Letećim Zvezdama za 2021 treba da bude završeno do 03.02.2021.

Centar
Broj 6 je Zvezda Bogatstva. Finansijsku sreću možemo aktivirati u Centru postavljanjem novčanog oltara, škrinje sa blagom ili drugih simbola izobilja poput žabice novca, Ki Lin, Pi Ksiu i kristala.
Bela zvezda broj 6 povezana je sa fizičkim tipom karijere kao što su policija, sportista, građevina, vatrogasac itd. Budući da se ova zvezda nalazi u centru tabele, ove vrste karijera biće posebno u centru pažnje tokom 2021. godine. 
Ukoliko želite da poboljšate sreću za putovanja plasirajte figuru Konja u centar sa glavom okrenutom prema ulaznim vratima.
Za poslovnu i finansijsku sreću ovde treba da dominira elemenat Zemlje ili Metala, kao što su grnčarija, žad, kristal, metalna skulptura ili boja srebra / zlata / bele (Metalni element) i žute / smeđe (element Zemlje).

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Zapad
Zapad je takođe povoljan sektor, potrebno je pojačati elemente Zemlje kako bismo poboljšali snagu Zvezde Uspeha broj 8. Dodajte zemljanih elemenata poput boje žute, smeđe, bež ili zemljanog elementa poput grnčarije, ili keramike.
Jačanje Zapada tokom 2021 uključuje jačanje Metala i Zemlje, isto kao i Centar koji je oslonac za uspeh na Zapadu.
Pored Metala i Zemlje, Vatra je ovde takođe veoma povoljna jer Vatra generiše Zemljinu zvezdu broj 8. Možete koristiti više crvene boje i predmeta povezanih sa Vatrom, kao što su svetlost sveća ili kamin na zapadu 2021. godine.

Severozapad
Crvena zvezda broj 7 boravi na Severozapadu tokom 2021. godine, i može doneti svađe, borbe, tračeve i tužbe. Energiju možemo modifikovati smanjenjem metalnog elementa ili jačanjem elementa vode.
Uklonite elemente bele, srebrne, zlatne ili komade nameštaja od metala na Severozapadu.
Dominanan je element Vode i jačate ga bojama plava, crna boja ili plasiranjem “žive” vode koja se kreće – kao što su akvarijum ili omanja fontana.Jačanje zapada možete intenzivirati plasiranjem kristala kvadratnog oblika. 

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Sever
Broj 2 je Zvezda Bolesti, i tokom 2021. neophodno je jačati Metal kako bismo ublažili uticaj Zvezdu broj 2 (Zemlja).
Unesite dekoraciju bele, srebrne, zlatne boje, okačite nisku 6 feng shui novčića i plasirajte druge dekoracije izradjene od bilo metalnog materijala, teška metalna činija, metalni tegovi. 
Izbegavajte renoviranje i buku na severu 2021. godine. Izbegavajte plasiranje crvene boje, trougaonih oštrih oblika, slika sa zastrašujućim scenama sveće ili lampe.Proverite ispravnost protivpožarne zaštite. Plasirati obavezno Slani lek.

Severoistok
Purpurna zvezda broj 9 pozicionirana je na Severoistoku tokom 2021. godine. Ovo je izuzetno benefična zvezda povezana sa svečanostima, vezama i prosperitetom generalno.
Sreću sa bogatstvom možemo aktivirati ovde kao u središnjem delu (zvezda 6). Postavite kovčežić za novac, kristale ili druge simbole bogatstva i prosperiteta (žaba novca, bog novca, Ki Lin, zmaj …).

Istok
Zvezda sa brojem 4 odlazi na Istok 2021. Ovo je zvezda inteligencije, talenta i sreće u vezama. 
Istok je dobro mesto za pozicioniranje kućne kancelarije, dečije spavaće sobe ili radnog stola za učenje 2021. godine.
Možemo poboljšati sreću u edukaciji prikazivanjem pribora za pisanje ili pagoda Ven Chang.
Istok i zvezda broj 4 pripadaju drvenom element, te je neophodno uvesti element Vatra da smanjimo preteranu dominaciju Drveta. Dodajte umereno dekoraciju crvene, ljubičaste, narandžaste ili bilo čega što odaje svetlost i toplotu, poput lampe, sveće ili elektronike.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 ∞

Jugoistok
Broj 5 Žute zvezde nesreće leti na jugoistok 2021. Potrebno je pojačati Metalni kako bismo ublažili uticaj Zvezde broj 5, stoga plasirajte metalne predmete poput bronzanog zvona ili metalnog zvona za vetar.
Takođe možemo prikazati vatrene elemente kao što su crvena boja, svetlost sveća ili slana lampa. Vatreni element balansira energiju zvezde broj 5 (Zemlja) i Jugoistoka (Drvo).
Izbegavajte bilo kakve gradnje ovde tokom godine Bivola.

Jug
Bela zvezda broj 1 nastanjuje Jug 2021., ovo je vrlo povoljna zvezda za uspeh u karijeri, slavu i bogatstvo, izuzetno benefična zvezda tokom perioda 8.
Jug pripada vatrenom elementu i u sukobu je sa vodenim elementom Zvezde broj 1, dakle neophodno je smanjiti element Voda (uklonite plave i crne boje, izmestite akvarijuma ili stonu fontanu iz ovog sektora obavezno) i jačati element Drvo (dodati što više biljaka i zelene boje) kako bismo uravnotežili vodu i vatru. Možete koristiti metalne predmete ili ovalne oblike kako biste makar delimično ublažili aflikcije na Jugu tokom 2021.Ukoliko su ulazna vrata na Jugu, sa spoljen strane plasirajte Ba Gua ogledalo kako biste neutrali malefične uticaje.
Najbolji pojačivači predmeti koji se odnose na drvene elemente i lepi stacionarni proizvodi, poput zelenih biljaka, srećnog bambusa, kineskih četkica sa mastilom ili pagoda Ven Chang. 

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Jugozapad
Broj 3, zvezda boje Žada obitava Jugozapad, i može da dovede do sukoba, rasprava, tračeva i pravnih problema u periodu 8.
Dodavanjem vatrenog elementa možemo uravnotežiti zvezdu broj 3 (Drvo) i Jugozapad (zemlja).
Dodajte više crvene, ljubičaste boje ili sveće, slane lampe, kristala (Ametist) na Jugozapadu.
Plasirati obavezno Slani lek.  

GENERALNO pravilo je da je poželjno da postavite važne prostorije poput dnevne sobe ili glavne spavaće sobe u povoljne sektore. Provedite više vremena u tim oblastima će pomoći da aktivirate i sreću i izobilje.
Za negativne sektore koristite predložene boje ili proizvode povezane sa 5 elemenata za neutralisanje negativne energije. 
Svaka soba jeste mali svemir i možete ga uredjivati kao potpunop zasebnu celinu, pronađite srećne uglove u sobi i tamo postavite komade nameštaj koje ukućani koriste, ili postavite nameštaj tako da sedite licem ka srećnim sektorima dok sedite ili ležite


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Merkur trigon Mars *tranzit

Tue Dec 15 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 18° do 22° OVNA, Lava ili STRELCA, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Ovan ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni […]