LETNJA ŠKOLA REIKIJA


LETNJA ŠKOLA REIKIJADragi moji, pred nama je prva od specijalnih obuka koje ćemo organizovati za LETO 2017.
Obaveštavam vas da postoji mogućnost organizovanja kompletne obuke (3 nivoa) za rad sa REIKI energijom, po odličnim uslovima u toku letnjeg perioda koji je pred nama.

REIKI je jedna od najstarijih poznatih metoda isceljivanja i duhovnog razvoja.
Potiče iz drevne tibetanske tracije i stara je preko 3000 godina, a njen naziv znači “Energija Univerzuma”. Početkom XX veka Majstor Mikao Usui ponovo oživljava REIKI i iznosi ga u svet, darujući ga na upotrebu čovečanstvu.
Tehnika koju danas poznajemo kao USUI REIKI je prirodno jednostavan i svima dostupan način aktiviranja i korišćenja Energije Izvora za pomaganje sebi i drugima. REIKI metod je specifičan u odnosu na druge metode rada sa energijom po korišćenju simbola, koje bismo u praksi mogli da uporedimo sa jednom kutijom dragocenog i preciznog alata.
Pomoću Reiki simbola osmišljeno i ciljano usmeravamo energiju u odabrane delove tela, ili odredjene aspekte života, dogadjaje koji su se već odvijali u prošlosti ili će se odvijati u budućnosti i u koje želimo da usmerimo podršku ili isceljenje; medjuljudske odnose koje želimo da harmonizujemo, kao i u bilo koju stvorenu stvar ili ideju čiji razvoj želimo da podržimo.
USUI REIKI je jedini autentični REIKI metod, jer prvenstvena i glavna karakteristika Reikija jeste univerzalnost i krajnja jednostavnost.

U toku su PRIJAVE za obuke i specijalizovani seminari akupresure, Su Jok akupunkture, meridijanskog balansa, znanja o 6 KI energija, meditacije i joge 063/222-539

REIKI obuka se sastoji od tri stepena inicijacije u vremenskim intervalima od 7 do 21 dan.

KORISTI REIKI PRAKSE:
– Pomaže u lečenju fizičkih, psihičkih i psihofizičkih oboljenja
– Reiki je odličan kod uklanjanja bolova, oslobadjanja od umora i vraćanja životne energije
– Donosi psihički i emocionalni mir i harmoniju
– Efikasno deluje u rešavanju trauma iz prošlosti i energetskih blokada
– Pomaže u ostvarivanju životnih ciljeva, rešavanju problematičnih životnih situacija i odnosa medju ljudima
– Moćan je pomagač za lični i duhovni razvoj

Obuku vode Ana i Rafael sa 30 godišnjim iskustvom, izučavanja i prakse metoda psiho-fizičkog razvoja i terapeuskih, holističkih metoda. Ana je ekspert shiatsu masaže, učiteljica joge i meditacije sa 25-godina terapeutske prakse, učiteljica Reikija. Rafael je živeo u Izraelu 22 god. gde je izučavao kabalisticku meditaciju, raja-jogu, tai-chi, radio kao terapeut. Reikijem se bavi poslednjih 15 godina.

PRIJAVE u toku, broj mesta je ograničen,
NAJBOLJE CENE, instruktori sa preko 20 godina iskustva.

Inicijacije se održavaju svakog prvog ČETVRTKA u mesecu
Prijave i info
Kontakt tel: 063/222-539

Spicum Astro Community
Polaznici koji izvrše uplatu kompletnog iznosa dobijaju besplatan KURS TRETMAN PO IZBORU.
* REIKI
* SU JOK
* ŠIACU
* BALANSIRANJE MERIDIJANA
* MASAŽA ENERGETSKA REIKI
* PRANA HEALING
* REFLEKSOLOGIJA STOPALA

Uvodne obuke i specijalizovani seminari akupresure, Su Jok akupunkture, meridijanskog balansa, znanja o 6 KI energija, meditacije i joge.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Nedeljni horoskop 17.-24.07.2017.

Sun Jul 16 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Prvih dana radne nedelje Sunce tranzitira finalnim stepenima zodijačkog znaka Rak, kreirajući toplu domaću atmosferu, okrenutost porodici i emotivna promenljivost dominiraju do Subote, kada Sunce počinje tranzit kroz zodijački znak Lava. Prvih dana radne nedelje Sunce tranzitira finalnim stepenima zodijačkog znaka Rak, […]
Nedeljni horoskop 2