Lilit u aspektima


lilith-moon

Kada čitate konkretne aspekte Lilit, (bez obzira šta u tekstu piše) imajte na umu poseban nivo na kome se Lilit identifikuje. Zapamtite da ona kvari ili frustrira namere koje služe emocionalnom ili ego zadovoljavanju, bez obzira kako izgledale nevine ili opravdane. Lilit su strane sebične želje. Ona je uspešna i inspirativna samo za mentalno stimulisanje, kreativna ili duhovna nastojanja, za bezlično, impersonalno – bilo to u odnosima ili u onome što radite. U osnovi, Lilit predstavlja društveno–univerzalne instinkte i osujećuje sve sem društveno–kreativnog, intelektualnog, usluge i nesebične namere.

Trigon ili sekstil

s Lilit možda neće uvek ukazati na okolnosti povoljne za vas, emocionalno prijatne ili nezgodne prilike koje ovi aspekti obično pokazuju. Lilit nije odbojna (osujećujuća) za te površne nivoe. Međutim, aspekt pokazuju gde ste sposobniji za ranije prilagođavanje vašim ličnim osujećivanjima, i na taj način može da razvije nepristrasnost koja je ovde potrebna. Ono što hoću da vam kažem jeste to da, u ovom slučaju, rana frustrirajuća iskustva u kući gde je Lilit mogu mnogo brže da doprinesu sazrevanju ličnosti. Vi možete da se spotičete na vašem putu na kome se radi putem procesa suđenja i grešaka, ili na osnovu pametnih saveta pozitivnih Lilitinih tipova sa kojima će ovaj Lilitin aspekt da ga dovedu u kontakt. Ali, kao i kod Satumovih aspekata, vi to možete prihvatiti kao životne činjenice ili možete samo da ih odbacite. Izbor je vaš i mora (ili ne mora) biti pod uticajem drugih planeta koje utiču na onu koja je u aspektu s Lilitom. Ako vi ovde prihvatite svoja lična ograničenja, tada dolazi do velike harmonije koju ovaj aspekt predstavlja.

Lilit vas oslobađa od subjektivnosti kada su stavovi pozitivni, ali potpuno eliminiše sreću kada su negativni (sebični). Vrsta aspekta svakako pomaže, ali način motivacije ili namera je ta koja čini suštinsku razliku. Lilit ovde jednostavno uvećava potrebu za bezličnošću, nepristrasnošću ili intelektualnošću da biste uspešno obavili zadatke kuće koju ta planeta predstavlja. Na kraju, to mora biti u nekoj oblasti životnog iskustva u kome se razvijate ili živite u većem stepenu društvene zrelosti. To je jednostavno tako. Aspekti sami po sebi nisu ni dobri ni loši. Oni su jednostavno aršin energije kojim se meri određeni stepen snage između dve planete. Kvadratni aspekt može isto tako da ukaže na isti stepen talenta kao i trigon, ali njemu je mnogo više potreban razvoj; ima važnih prepreka koje treba da se prevaziđu u zavisnosti od načina života na koji živite, ili veći problemi u vašem manifestovanju zbog grešaka u karakteru planete koju Lilit uvećava aspektom.

Kvadrat ili opozicija

sa Lilit su mnogo teži, jer obično nije u prirodi pojedinca da tu bude bezličan. Oni će biti podmuklo osujećujući sve dok se ne oslobodite preokupiranosti sobom a s tim i nekih glupih naivnih očekivanja, sentimentalnosti ili udobne sigurnosti kojom se zaogrćete, i ne predate se volji viših snaga uma, duha ili kreativne mašte. Kroz to ćete razviti nova objašnjenja. To će osloboditi vaše posebne talente koji će tada izbiti na površinu kroz Lilitine aspekte.

Konjukcija

sa Lilit za prirodno nepristrasnu osobu, može da pokaže tako jaku bezličnost da bi označila genijalnost zbog pozitivnih snaga uma koje tada Lilit može istaći. U tom slučaju, to može biti osnova za jedan neverovatan talenat. U svakom slučaju, u okviru lično–emocionalnog života ona ukazuje na kritične slabe tačke kojih stalno mora da se čuvate ili na periode lažne sigurnosti. čudno može izgledati da osoba s oštrim uglovima u nekim područjima može biti mudra kao sova iz basne, ali tako neverovatno slepa kada lično ili emocionalno stanje zakloni vidike i ona postane otvorena za besramno iskorišćavanje. Kada je osujećen Lilitin princip nepristrasnosti ona uskraćuje jasno razmišljanje i čudno iskrivljuje logiku. Predmeti te kuće zahtevaju racionalni pristup i sve dok ne prihvatite da je ona odgovorna za stvaranje takve atmosfere, problem se neće rešiti. Lekcija koju ćete naučiti obično je u emocionalnoj perspektivi. S tim na umu nude se čitaocu otkrića da ih sam ispita u nadi da će kroz to još jedna vrata biti otvorena za veće korišćenje Lilit u tumačenju horoskopa. 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Lilith *princip potisnute ženstvenosti

Thu Oct 15 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Lilit, ustvari, nije planeta nego računski dobijena “osetljiva tačka”. Njen položaj u natalnom horoskopu je određen eliptičnom orbitom Meseca oko Zemlje. Početne tačke mesečeve orbite najudaljenije od zemlje se povežu osom, na kojoj se pronalazi položaj Lilit. Da bi se interpretirao njen […]