Lilith u konjunkciji sa Suncem


Lilit konj SunceSkloni ste hvalisanju ličnih dostignuća, u čemu ponekad možete i da preterate, tako da se može desiti da vas okolina ponekad gleda sa podsmehom. Razmislite da niste prema partneru lažno darežljivi, očekujući uvek neku protiv uslugu za svoje, nazovi, dobročinstvo. U ponašanju znate da budete i raskalašni, i ponekad i neukusni, tako da vređate partnerovo poimanje morala.

Lilit u konjukciji sa Suncem uvećava na još veći stepen nego obično osnovne solarne kvalitete, interesovanja i talente. Ona uvećava snagu volje i dodaje izvesnu posebnost osobi koja je izdvaja od drugih.

Sunce u konjukciji s Lilit daje jako prisustvo neukrotive volje. Vi ste jak individualista, tu nema greške, koji, dok ne baš pokušavate da zasenite druge, mora da postanete jedinstveni da bi se razlikovali od drugih. Ne možete da sačekate poređenje sebe sa drugima, već više volite da svaka osoba stoji u svom svetlu a naročito vi. Iako možete da se tako ponaša, u zavisnosti od horoskopa, vi ne možete potpuno svoju volju da podredite grupi na duže vreme bez unutrašnjeg nagrizajućeg nezadovoljstva koje se rađa u vama. Ono će, pre ili kasnije, da eksplodira u akciji ili u rečima koje će vas na kraju osloboditi senke za koju osećate da vam je nečiji ego nameće, čak i ako je to samoporažavajuće. Može izgledati da se rekcija pojavila niotkuda i nesnosno zbunjuje, čak i izluđuje one oko vas. Nije razlog toliko neka nezavisnost koju vi zahtevate, koliko je to pravo da se bude drugačiji koje vi morate da zadovoljite u sebi, kao i da vas drugi priznaju. Vi razumete kritike na svoj račun ako su osnovane na onome što radite s nepristrasne tačke gledišta, ali nikad zato šta drugi očekuje od vas nešto s lične tačke gledišta. U poslednjem slučaju možete odreagovati potpuno neverovatno, kao da je neko hteo da vam uskrati Božija prava kraljeva. Na emocionalnom nivou možete biti egoistični kao što možete biti ljubazni i ljupko smerni kada ste nelični. Lilit izvlači ekstreme na svakom nivou.

Iz jednog ili drugog razloga vi ste istaknuti i možete biti najlojalniji prijatelj ako neko ne pokuša da dominirate nad vama. Sasvim suprotno, ukoliko to neko pokuša, vi ćete ga, u zavisnosti od horoskopa, ili izbaciti iz vašeg života iako možda nećete biti svesni da se to događa, ili iznenada reagovati na jedan nagao, čak i okrutan način tako što ćete se osloboditi njegovog prisustva za sve praktične svrhe. Vi privlačite ekstremna osećanja drugih da biste im se divili, ili ih sledili i da se udalje da biste izbegli njihovo čudno zajedljivo prisustvo.

 

Ilustracije radi, kao i osobe koje imaju aspekte Lilit i Urana kojima je potrebno da se raduju slobodnim budućim društvima (da bi održali svoj um otvorenim), osobi s aspektima Lilit–Sunce nije samo potrebno, već je za nju rezervisano pravo da individualno ili kreativno izražava i radi ono što hoće, ili da zablista ili propadne sve dok je to na način svojstven njima. U mnogim slučajevima skloni su da privuku osobu koja će da im ljubi stopala za ono što rade, sve dok dovoljno ne zaborave na sebe (da se depersonalizuju) da bi se uspešno uzdigli iznad toga i nastavili svoj put ka većem kreativnom izražavanju. To izgleda kao da su našli svoje mesto pod suncem. Inače, oni su stalno u poziciji da dele počasti sa tom naročitom osobom. To je skromno ali privlačno iskustvo, mada im je ono potrebno zbog veće emocionalne perspektive i objektivnosti u odnosu na sebe.

Nisu toliko uključeni u fizičko ili emocionabio staranje o deci i njihovom podizanju (van onoga što je potrebno) koliko su uključeni u njihov intelektualni ili kreativni razvoj. Ne može se reći da oni ne ispunjavaju svoje roditeljske dužnosti. To zavisi od ostalih faktora u horoskopu. Jedino treba reći da se njihov odnos sa decom sastoji u ohrabrivanju veće individualnosti u svakom od njih da bude najbolji koliko može kada je upitanju njihov um ili talenat. Ukoliko nema takve komunikacije, imaju problema sa decom i mladim osobama.

Naravno, kada su u pitanju oštri uglovi, kada je ponašanje negativno ili naivno, egoističke tendencije mogu da se primete, jer Lilit tada preterano uvećava samovažnost u karakteru. Postaju impresionirani sobom. U tom slučaju mogu biti sporadično dominantni nad onima koji neće da se priklone njihovoj volji. Ali u područjima gde su nadmudrili svoj ego oni su neverovatno talentovani i veličanstveni, jer oštri uglovi daju podsticaj pozitivnoj energiji kada su zrelo vođeni. Potrebno je da se depersonalizuju da bi savladali sofisticiranje Lilita koji iznosi na videlo jedan ogroman kreativni potencijal. 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 05.06.2015.

Fri Jun 5 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PETAK 05. JUNI će biti spokojan dan a obeležiće ga samo 2 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 12° do 25° Jarca.     U ranim jutarnjim satima (5:07 do 07:07) Mesec […]