Ljubavni horoskop za Avgust


I avgust je već pred nama. Recimo, za početak, da planeta akcije i seksualnosti Mars ulazi u Škorpiju, št će sledećih mesec i po dana najviše osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, koji će biti mnogo aktivniji, energičniji, dinamičniji, ali i strastveniji. Do 8. avgusta, Mars u Škorpiji donosi uzbuđenja na ljubavnom planu, strastvene susrete, ali podstiče i ljubomoru i posesivnost.

OVAN
Konačno rasterećeni stresa u svakodnevici, polako vraćate entuzijazam i u partnerskim odnosima. Neko vam se odavno dopada, ali to držite u sebi i ne pokazujete. Mnogi pripadnici ovog znaka, naročito oni rođeni u drugoj i trećoj dekadi Ovna (od 01. do 20.04.), osetiće snažan emotivni i erotski naboj, i poželeće da bar na kratko “utrče” u emotivnu vezu sa novom osobom. Ukoliko ste sami naredni dani nude izazov, iskoristite ga. Sve se još uvek odvija poprilično sporo, no to ne znači da bolji dani nisu krenuli. Upravo izlazite iz dvogodišnjeg ciklusa blokada na emotivnom planu, u kome vas ili niko nije animirao, privukao pažnju, ili ste jednostavno bili u komplikovanoj ljubavnoj situaciji.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, avgust može da ukaže na povratak sklada u komunikaciji ili svakodnevici uopšte. Početak pravljenja zajedničkih planova kreće. Period sukoba i vašeg premišljanja oko budućnosti zajedništva se završio. Naravno, ovo je sjajan period da se utvrdi sigurnost i primi pažnja partnera.

BIK
Rođeni u prvoj dekadi Bika (aprilski Bikovi) već od prve polovine avgusta osećaju nemir na partnerskom planu. Ulazak Marsa u vaše polje odnosa može isprovocirati seriju sukoba, čak i bez povoda na ljubavnom planu. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, avgust može da naznači uvod u sukobe ozbiljnijih razmera, za koje će se povod tražiti u neposrednom okruženju, svakodnevici, a razlog istima najčešće može da bude naprasna priroda partnera i mešanje bliskih ljudi i porodice. Uznemirenost, sa kojom se vi teško borite, se može oslikati kao i projekcija i napad na autoritete, šefove i slično. Budite strpljiviji.
Ukoliko ste sami, naredni dani nose značajnije promene na ljubavnom planu. Iako ste u ovom trenutku više posvećeni porodici ili kući uopšte, pojavljuje se osoba sa kojom se u samom startu možete i posvađati! Ili ući u prolazan sukom i nadmudrivanje. Sve to, samo znači da vam se isti/ista dopada. Strasti kreću, ali vaša dobro poznata stidljivost i taktičnost može da odloži pokretanje veze. Bićete na meti ozbiljnijeg lovca na vaše srce, opustite se, i prepustite trenucima uživanja.

BLIZANCI
Ukoliko tako nastavite da ishitreno reagujete na sve što vam neko kaže u svakodnevici, i nastavite da se ljutite za svaku sitnicu, na kraju ćete ostati usamljeni, razočarani, iziritirani i zadrti, što i nije u vašoj prirodi. Ne zaboravite da ste vi zabavljač, pričalica i neko ko se baš ne zamera na svakih pet minuta, što ovog avgusta radite. Stresovi i oštri sukobi na poslu sa pretpostavljenima ili partnerima, kolegama, unose toliko nemira, da ni ne primećujete koliko se oko vas trudi voljena osoba. Štaviše, i prema njoj se ponašate agresivno. Polako!
Ukoliko ste zauzeti, precenjujete sopstvene mogućnosti i pokušavate partneru da naglasite svakim gestom da vi uvek možete da nađete bolje?! Zašto komplikujete odnose? Osećaj hronične iscrpljenosti na ljubavnom planu i osećaj da odnos u kome se nalazite nema niti svrhu niti budućnost u obliku i sadržaju u kome je sada, pa i nerazumevanje i distanciranje partnera vas sada najviše muči. Ukoliko ste slobodni, krajnje je vreme da završite sa svim vraćanjima na stare odnose i okrenete novi list. Dopada vam se neko koga srećete na poslu ili neko ko je dobro situiran, i sada vam se čini, da je to prava osoba za vas, pa se vraćate na komunikaciju koja ni prethodnog puta nije dala rezultate. Ali, vi ne odustajete.

RAK
Da li smemo da kažemo da se stvari polako vraćaju u normalu i da je najveći deo kriza posle dve godine prošao? Ukoliko ste rođeni u prvoj dekadi Raka (junski Rakovi), sada je vreme da konačno odahnete! Kraj! Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, avgust će da predstavi poslednje dane napora da se zadrži dobar odnos među ukućanima i sa partnerom. Teret, umor i emocionalna napetost prolaze! I misli postaju čistije i jasnije. Još koji dan i sami ćete videti da ste brinuli bez razloga. Partner će polako, već od prve polovine avgusta početi da vam uliva sigurnost i vratiće interesovanje za svakodnevicu. Sada se opustite.
Ukoliko ste slobodni, za koji dan ćete se rešiti osoba iz prošlosti koje su vam remetile ravnotežu. Prethodni period je predstavljao stvarno jako stresno vreme u vašem životu i činilo se da nikada nećete ostvariti stabilnost. Stvari se polako menjaju. Vest koju možete dobiti o voljenoj osobi vas može ili potpuno vezati za istu (ukoliko je partner na bilo koji način ugrožen) ili potpuno odvojiti od nje.

LAV
Porodica i blisko okruženje će vas izludeti, ukoliko i dalje nastavite da im dozvoljavate sve i svašta. Razdražljivost unutar bliskog okruženja ne da vam motiv ni da bar za trenutak pobegnete iz kuće, od problema i da napravite predah. Venera se sakrila, vama iza leđa, u dvanaestom polju vašeg prirodnog horoskopa, pa su i vaše emocije privremeno otišle u tajnu, čekanje, iščekivanje. Možda ste baš ovih dana od svega digli ruke. Ali, nemojte da vas iznenadi avgust.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, osećate da podrška fali i da je nikada nije bilo. Završavate ili bar pokušavate da završite sa starim problemima, i čini vam se da pomoći mnogo nema. Razlaz ili potpuna promena smera. Saturn, vladar vašeg sedmog polja, broji zadnje dane u znaku Škorpije. Emocije se distanciraju ka svemu što je staro. Ukoliko ste sami, zbunjeni ste novom osobom koja nikako da otkrije prave namere ka vama. Osećate da vas (nova osoba) ubrzava, i pokušava da stavi pred svršen čin. Samo, kako joj reći da nije jedini/jedina koji vas sada bukvalno proganja, na indirektan način?

DEVICA
Hvatate se za sitnicu i ne primećujete kako gubite takt i vičete, pa se na opasku okoline da spustite ton, pitate, a ko je vikao? Izmorilo vas je neprestano razmišljanje o svakom detalju u svakodnevnici i pokušaj da organizujete sve, uključujući i partnera, koji nikako da se pomeri sa mesta. Treba vam stvarno odmor, ali od života. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, imate osećaj da godinama unazad, sva stabilnost i svaki korak zavise samo od vas, dok se druga strana ponaša kao malo dete. Ljuti ste i ne primetite kako se za čas posvađate. Čak i da vam kažem da vas to trajno može odvojiti od partnera, vi biste sad rekli – pa šta? Samo polako. Jesen će biti lakša.
Ukoliko ste usamljeni, pokušavate da privučete pažnju osobe koja se pojavljuje u vašem životu kao prijatelj ili kroz prijatelje. U pokušaju da se privuče željena osoba, možete napraviti par grešaka i doživeti razočaranje jer ista može da bude zainteresovana za nekog vama bliskog. Neki oblik tajne sada bi bio najpametniji, pa ne pričajte nikom ništa. Čak i da krene neka vrsta odnosa, čuvajte je u tajnosti.

VAGA
Je li ovo kraj nemira ili se samo čini? Šta smo naučili u poslednjih nekoliko meseci dok je Mars tranzitirao znakom Vage? E pa dobro, drage Vage, konačno je završeno, naročito ako ste septembarska Vaga. Pluton, Uran, Jupiter, Mars svi vas ostavljaju na miru. Nema više mesta panici, stresovima, napadima, odbranama, kočnicama. Veliki kraj, ali i veliko finale! U ime svih Vaga, izvinjavamo se, kako samo mi to znamo, svima, ukoliko smo ih pritiskali i remetili im raspoloženje u poslednje vreme. Davno narušena harmonija polako se vraća. Ovo je druga šansa.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, umorili ste se od razmišljanja, smirivanja situacije i taktiziranja. Imate trenutno mnogo finansijskih, poslovnih i porodičnih problema, pa sve ostale delatnosti, uključujući i ljubavni život, ostavljate za jesen, tako je i bolje, u ovom trenutku. Ukoliko ste slobodni, izgubili ste sigurnost u sebe, umorili ste se, razočarali, pa ne primećujete da vam je u ovim danima lekcija i stega, neko ipak bio tu, bar iz pozadine, kao podrška. Vreme je da završavate, hteli ili ne, sve što nije valjalo, sve bivše ili nestabilne ljubavi ostavite i krenite dalje. Snažniji ste nego što mislite, ali vam fali odlučnosti.

ŠKORPION
Neka se svi čuvaju, vaših pet minuta dolazi! Istinu za volju, vama visoka temperatura nikada ne prija, i čini vas razdraženim! Mars, vaš vladar, je ušao u Škorpiju i sada ste svoj na svom. Užurbani ste, čini vam se da nemate dovoljno vremena ni za šta, i konačno donosite krupne odluke u životu. Venera se iz znaka Raka raduje ovom Marsu, pa dobar aspekt ove dve planete pomaže da se sada i ljubavni život dovede pod kontrolu.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, naredni period će uneti kardinalne promene u dosadašnjem odnosu. Strasti neće faliti, ali i nežnosti i posvećenosti. Zajednički put i potpuno vraćanje snage. Ukoliko ste slobodni, prilika za snažnu erotsku vezu se javlja, samo još da je partner i intelektualno stimulativan. Ovako, vi nemate izazov. Stare ljubavi se vraćaju, baš sad kad vas je najmanje briga, pa pripazite da vaša otvorenost ne pređe granice brutalnosti ka istom. Osoba koja je na neki način vezana za kuću, okruženje, porodicu, pokazuje interesovanje za vas.

STRELAC
Ovog avgusta ćete imati priliku da vidite šta ste zapravo radili prethodnih godina. Sve ili ništa. Rođeni do 10.12. će osetiti značajno olakšanje na svakom planu, potrebu za povlačenjem i konačno umirenje. Rođeni posle 10. decembra će na trenutak gubiti tlo pod nogama. Očekivanja prema drugima, uključujući i partnera, će u narednom periodu rasti, ali i vaša spremnost na razumevanje i potreba za zbližavanjem sa drugima.
Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, naredni period će doneti dokaz prave istinske odanosti. Imate mir, širinu i toleranciju od partnera. Šta biste više mogli da očekujete? Uživajte! Ukoliko ste slobodni, osoba na poziciji, dobar govornik i čovek u pokretu vam nudi avanturu koja se ne odbija. Razmislite. S druge strane, uživate u razgovorima sa osobom sa kojom delite interesovanja ili je slučajno srećete na kraćem putu. Nikako da se odlučite na koju ćete stranu, pa birate da ostanete “slobodni strelac” i uživate u koketiranju.

JARAC
Uznemirenost, blokade na svakom životnom planu i osećaj tereta polako pada. Izdržali ste, ojačali, dobili lekcije, a opet se osećate tako usamljeno. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, ćutke i stoički ste izdržali najteže dane. Pokazali ste se, po ko zna koji put, kao jedina tačka oslonca svakom u okruženju, i partner samo može da bude srećan što vas ima. Partner postaje suviše promenljiv i to vas navodi da se distancirate i sačekate bolje dane. Ipak, bezrazložna uznemirenost i umor dosežu vrhunac. Samo polako. Još koji dan i kraj!
Ukoliko ste slobodni, nemate motivaciju da se okrenete ka nekoj konkretnoj osobi i svaka nova vas umara. Boravak Venere u vašem sedmom polju ne bi trebalo da propustite. Na komplimetne koje primate i emocije koje se nude, reagujete sa zadrškom, ali vam ipak prijaju. Mlađa osoba je zainteresovana za vas. Opustite se i uživajte! I dajte i vi neki signal. Za koju nedelju će se stvari ozbiljno menjati, pa i da hoćete, nećete imati kad da budete sami.

VODOLIJA
U ratu ste sami sa sobom. Ne podnosite folirante i sebične osobe, ili one koji pokušavaju da vas menjaju. Tolerantni ste, kad god je istina u pitanju, kakva god da bila, ali laži, muljanja, malicioznost ne trpite. Partner vam unosi nemir, postaje posesivan ili pokušava da vas kontroliše. Tako sa vama ne može! Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, sve češći sukobi sa partnerom oko svakodnevice vas dovode u situaciju da konačno stavite tačku na postojeći odnos. Gde ste potrčali? Polako. Razmislite koliko udela imate i vi u svim sukobima. Lepo je biti ekscentričan i slobodan, ali koliko ste se uistinu angažovali oko partnera? Samo polako i bez ishitrenih odluka.
Ukoliko ste slobodni, neko na odličnoj poziciji, poznata osoba, ili bar čovek/žena sa ostvarenom karijerom vam ulaze u život. Vas to naravno, za razliku od drugih, ne zanima, ali vam prija svežina i novo prijateljstvo. Je l’ mi ovde pričamo o emotivnom životu ili drugarstvu? Eh, to se kod vas često pomeša. Budite još ovog avgusta na distanci, u septembru se zaljubljujte.

RIBE
Ne morate vi ništa da kažete, ne mora druga strana ništa da zna, ali vi osećate i volite za sve na svetu. Važan mesec je pred vama, posvetite se svojim snovima. I ostvarite ih. Dopada vam se gotovo nestvarna osoba, idealizovan čovek ili umetnička duša. Ne samujte! Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, ovih dana ste sve snage usredsredili na sređivanje doma ili privatnih stvari. Pokušavate da se osamite kako biste se odmorili, ali vam svakodnevica ne da mira. Partner je brižan, ali unosi nervozu sitnicama i zanovetanjem. Samo polako. Uopšte niste izabrali pogrešnu osobu. Samo, problem je što težite idealu, sanjarite, pa ne daj bože da izgubite partnera, i on bi tek tada dobio na vrednosti. Samo strpljivo i odmorite malo.
Ukoliko ste slobodni, važna osoba vam posvećuje dodatnu pažnju i vi se osećate superiorno. Najteži period se bliži kraju i sad tek osećate kako ste spremni za potpuni preokret na emotivnom planu. Ako ništa drugo, hrabriji ste i odlučniji. Prihvatite izazov koji možda zahteva i kraće putovanje i uživajte.

IZVOR: Stil.kurir


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 21.08.2014.

Thu Aug 21 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Četvrtak 21. Avgust će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 planetarni, 4 lunarna aspekta, i početak faze praznog hoda. Mesec se kreće od 6° do 18° Raka. […]