Ljubavni horoskop za Septembar


ljubavni horoskopOVAN – I dalje ste pod velikim uticajem asteroida Karme u astrološkom polju partnerskih odnosa. Osim toga, tokom prvih deset dana septembra preko astrološkog polja partnerskih odnosa prelaziće i Venera, planeta ljubavi, donoseći mogućnost strastvenog susreta. Konjunkcija sa asteroidom Last (požuda) mnogim Ovnovima donosi mogućnost veze sa osobom koja je veoma strastvena, ali i posesivan, a verovatno je u pitanju neka Vodolija ili Jarac. Posle 10. septembra potrudite se da izbegnete bilo kakvu raspravu sa partnerom, pogotovo ukoliko je povod ljubomora. U tome vam može pomoći tranzit asteroida Harmonije koji prelazi preko znaka Škorpije i donosi mogućnost nalaženja rešenja za zajednički problem.

BIK – Asteroidi Amor i Nostalgija u vašem znaku biće aktivirani Fortunom i crnim mesecom Lilit iz vašeg astrološkog polja kraćih putovanja i komunikacije, zbog čega ćete najverovatnije tokom ovog perioda imati priliku da se upoznate s nekim ko živi u drugom mestu. Do susreta će doći na mestu gde to najmanje očekujete, moguće na poslovnom sastanku ili na nekom javnom mestu. Asteroid Karma u Vagi donosi vam simpatije na poslu, i to nekog ko je već afirmisan i veoma poznat. Ukoliko vam se dopada jedan Strelac, zbog asteroida Kupidon u ovom znaku, moguća je tajna veze, verovatno negde u inostranstvo. Bikovima koji putuju na more, tranzit Erosa preko znaka Raka doneće romansu koja se teško zaboravlja.

 

BLIZANCI – Najdominantiji uticaj na vas ima tranzit crnog meseca Lilit preko astrološkog polja posla tako da, ukoliko ste u vezi sa nekim koga ste upoznali u poslovnim krugovima, najveći deo pažnje usmerićete na tu vezu. Asteroidi Karma i Last (požuda) biće aktivirani u prvoj polovini septembra tranzitnom Venerom, a posle tog perioda mnogo je veća verovatnoća da ćete želeti da budete u nekoj vrsti tajne veze ili ćete imati potrebu da privatni život držite u tajnosti. Asteroid Kupidon u astrološkom polju partnerskih odnosa i dalje deluje izazovno na mnoge Blizance kojima će u drugoj polovini meseca tranzit Merkura, njihovog vladaoca, u dobrom aspektu sa Kupidonom doneti pojačanu aktivnost.

 

RAK – Vaš znak je u trendu, jer je crni mesec Lilit, simbol erotskih moći u vašem znaku, i to u konjunkciji sa Jupiterom, planetom koja donosi mnogo uzbuđenja i jake emocije. U drugoj polovini meseca, tranzit Venere, planete ljubavi koja će praviti konjunkciju sa Saturnom, planetom ozbiljnosti, simbolom ambicioznih osoba, naklonjen je damama Rakovima kojima imponuju uspešni muškarci. Venera u konjunkciji sa Harmonijom i severnim mesečevim čvorom u Škorpiji u vaš život može doneti harizmatičnu osobu sa kojom ćete imati burnu i strastvenu vezu, ali opasnost može stvoriti partnerova posesivnost ili popularnost jednog od vas dvoje sa kojom ona druga strana neće moći lako da izađe na kraj.

 

LAV – Asteroid Vesta na kraju vašeg znaka u prvoj polovini septembra donosi u vaš život odanog partnera koji će biti spreman da vas podrži u vezi sa vašim ambicijama. Ukoliko ste u vezi sa Vagom, asteroid Karma u konjunkciji sa Venerom, planetom ljubavi i asteroidom Last (požuda) u prvoj polovini meseca donosi kratke, strastvene susrete na poslu ili sa nekim ko vam se potajno divi i jedva čeka da vas upozna. Prenaglašen znak Škorpije u drugoj polovini septembra nije povoljan za one Lavove koji imaju bilo kakve porodične probleme, pa bi trebalo bi da se uzdržite od radikalnih odluka ili eventualnih razgovora o raskidu ili razvodu.

 

DEVICA – I dalje se maksimalno trudite da sačuvate vezu koja vas verovatno ne inspiriše dovoljno, pogotovo ukoliko ste dugo sa istim partnerom, ali vi to nećete pokazati ni na koji način. Daćete sve od sebe da nađete način da se povremeno vidite sa osobom koja je vaša velika tajna čežnja ili, ukoliko ništa drugo onda bar da komunicirate preko nekih od socijalnih mreža. Malo ko vas doživljava kao romantičnu osobu. Tokom ovog perioda imaćete nekoliko prilika da se sretnete sa osobom koja nije slobodna. Asteroid Harmonija i Venera, planeta ljubavi u dobrom aspektu sa Neptunom, u drugoj polovini septembra podstiču vašu maštu, kao i zaljubljenost. Asteroid Angel (Anđeo) u vašem znaku čini vas tolerantnim i veoma ljubaznim, zbog čega ćete imati simpatije osoba do kojih vam je stalo.

 

VAGA – Prva polovina meseca donosi nekoliko novih mogućnosti, kad je reč o izražavanju ne samo vaših potencijala nego i šarma. Na poslu kojim se trenutno bavite postoji osoba koja vam je posebno draga i koja je za vas veliki autoritet. Ukoliko ste dama Vaga, u drugoj polovini septembra aktiviraće se asteroid Karma i Crni Mesec Lilit, pa se može dogoditi da uđete u tajnu vezu sa nekim na poslu. Uticaj asteroida Kupidona iz astrološkog polja kraćih putovanja u vaš život može doneti nekog Strelca koji možda nije slobodan, ali je verovatno u vas jako zaljubljen. Tokom celog perioda septembarske Vage verovatno će biti u vezi sa nekom Vodolijom, jer im asteroid ljubavi Juno iz ovog znaka donosi mnogo prijatnih trenutaka u društvu ovog znaka.

 

ŠKORPIJA – Većina predstavnika vašeg znaka pokušava da donese važnu odluku – da li da nastavi ili ne vezu, a ukoliko ste sa partnerom duže od tri godine, nalazite se na nekoj vrsti prekretnice. Tokom ovog perioda bićete u prilici da upostavite dobru komunikaciju sa osobom koja vam je draga, a ukoliko je u pitanju Bik, Vaga ili Ribe, u drugoj polovini septembra imaćete nekoliko novih mogućnosti na planu ljubavi, pogotovo ako ste već razgovarali o braku ili o preseljenju u drugi stan. Situacija će tokom prve polovine meseca biti prilično nesigurna kada je reč o nastavku veze. Međutim, ukoliko se bude radilo o kratkotrajnom fleru, zbog pozicije Karme, crnog meseca Lilit i Amora, ipak će prerasti u stabilnu vezu, a tome će doprineti druga strana, pogotovo ukoliko ste vi muškarac Škorpija.

 

STRELAC – Od kako je crni mesec Lilit napustio astrološko polje partnerskih odnosa imate utisak da je partner previše dominantan ili da morate da se prilagodite nekim novim uslovima u vezi koji vam ne odgovaraju. Ukoliko vam se dopada neki drugi Strelac, Bik ili Vaga, veza bi mogla da bude izuzetno strastvena i komplikovana, a tranzit asteroida Juno i Karme utiče na vas veoma pozitivno. Mnogi Strelci, čak i oni koji su u braku ili dužoj vezi, biće skloni da uđu u paralelnu vezu ili će flertovati sa nekim ko ih neodoljivo privlači. Ulaskom Venere, planete ljubavi u vaše astrološko polje tajnih ljubavi, mogući su mnogi dramatični trenuci u vašem ljubavnom životu nad kojim nećete uspeti da držite kontrolu. Asteroid Kupidon u vašem znaku čini vas sklonim da se lako zaljubljujete u one koje viđate na poslu.

 

JARAC – Na predstavnike vašeg znaka tokom septembra najveći uticaj imaće tranzit Crnog Meseca Lilit preko astrološkog polja partnerskih odnosa, donoseći u vaš život veoma dominantnu i atraktivnu osobu koja će i te kako uticati na vašu karijeru, ali i na vaš zajednički život. Ovo bi mogao da bude veoma značajan mesec, jer će biti naglašeno i astrološko polje ljubavi sa Amorom i Nostalgijom i ova dva asteroida će obrazovati veoma izazovan aspekt sa asteroidom Angel (anđeo), zbog čega ćete imati potrebu da se “smirite” pored nekog ko vam uliva veliko poverenje i ko vam je očigledno veoma privržen. Asteroid Harmonija u Škorpiji posebno će uticati na decembarske Jarčeve koji čeznu za mirnom, stabilnom vezom sa nekim u koga će imati neograničeno poverenje.

 

VODOLIJA – Nalazite se na nekoj vrsti prekretnice, posebno mlade Vodolije koje planiraju brak ili zajednički život. Severni mesečev čvor koji simbolizuje njihov karmički zadatak u astrološkoj kući karijere i porodice stavlja ih pred svršen čin – ući u brak ili se odlučiti za karijeru. Ulazak Venere u Škorpiju u drugoj polovini septembra doneće savet neke iskrene žene, bilo iz porodice ili prijateljice. Raka izbegavajte, jer tranzit crnog meseca Lilit preko ovog znakaznaka za vas predstavlja glas razuma koji pokušavate da negirate. Moguća je tajna romansa sa osobom koja živi u inostranstvu. Asteroid Karma u Vagi i dalje vam je naklonjen, naročito februarskim Vodolijama.

 

RIBE – Naglašene astrološke kuće ljubavi, putovanja i partnerskih odnosa predstavnicima vašeg znaka doneće mnogo lepih mogućnosti na ljubavnom planu. Asteroidi Amor, Nostalgija i Harmonija u astrološkim poljima ljubavi za vas znače susrete sa osobama sa kojima ste nekada imali romansu, ili su u pitanju oni koji žive u prekookeanskim zemljama. Ribe koje žele da se zaljube mogu to doživeti negde u krugu prijatelja ili na nekoj zabavi zbog tranzita crnog meseca Lilit preko znaka Raka i astrološkog polja ljubavi. Najveća opanost preti vernim Ribama koje su na “udaru” nekog s posla ko im ne da mira. Asteroid Kupidon u astrološkoj kući karijere deluje veoma moćno na one koji često flertuju sa kolegama.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 07.09.2013.

Sat Sep 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Lunarna luna Škorpiona *Dan SELI 16 Kin 207, Plava Kristalna Ruka    DNEVNA AFIRMACIJA KIN 207 Posvećujem se u cilju spoznaje Čineći izlečenje univerzalnim Stavljam pečat na zalihu realizacije Kristalnim tonom saradnje Vodi me moć samostvaranja   Ton 12 Kristalni Ton Lahak Univerzalizuje […]