KONSULTACIJA UŽIVO *Tvoj Ljubavni i uporedni horoskop


Ljubavni horoskop za Avgust

Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje… Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu.
Fascinantna Karmička analiza vašeg natalnog horoskopa pruža odgovore na misteriozna pitanja dugog putovanja vaše duše, otkrivajući svrhu vašeg postojanja.

Specifična Studija dinamike uporednog horoskopa ukazuje na pravce koji omogućavaju spoznaju nesvesnih tačaka vezivanja i oslobadjanja kroz specifične teme u emotivnim odnosima. Analiza pozicija astroloških elemenata i asteroida u Vašem i partnerovom natalnom horoskopu, definisanje onih koji su aktivirani na ličnom nivou omogućava identifikovanje i razvoj odnosa, suptilno usmerava psihospiritualni proces razmene u emotivnim vezama definišući okvire u kojima odnos može da egzistira.

OVA ANALIZA podrazumeva jednočasovnu konsultaciju DVA NATALNA HOROSKOPA, UPOREDNA ANALIZA i PROGNOZE
* za analizu svakog dodatnog horoskopa dodatak 15€

POGLEDAJTE I NATALNI + UPOREDNI + GODIŠNJI HOROSKOP
Da li ćete se suočiti sa nekim značajnim promenama kojih biste trebali biti svesni već sada? Da li ćete uspeti da realizujete sve brižljivo satkane planove? Da li je možda potrebno da budete spremni za neočekivane promene, i kako da savladate izazove koji su pred vama?
Horoskop za 2017. i 2018. će pružiti sve neophodne uvide kako biste se pripremili za promene koje slede, i obezbediti informacije o tome kakvi dogadjaji vas čekaju u oblasti karijere, finansija, studija, emocija i zdravlja.

LJUBAVNI HOROSKOP podrazumeva analizu uporednih horoskopa, analizu kompozita i dejvisona (horoskopi odnosa) + analizu godišnjih horoskopa za oba partnera.

Spoznajte sve tajne putovanja vaše duše:
* vaša karmička svrha i zadatak
* karmičke blokade koje se ponavljaju i koje treba prevazići
* karmička povezanost u emotivnim i porodičnim odnosima
* Skor kompitabilnost odnosa otkriva koji segmenti vašeg odnosa dominiraju
* Arhetipovi koji su aktivni u vašem emotivnom odnosu
* Kroz analizu astroloških pozicija koje su ključni nosioci emotivnog odnosa prepoznajte suštinske tačke odnosa, oživljavajući ih na najsuptilnijim nivoima
* Konsultacije su u trajanju od 60 minuta uživo ili putem telefona
* Koji su životni izazovi pred vama?
* Pronadjite faktore skrivene sreće i blagostanja, i saznajte kako da aktivirate rešenja za ove životne segmente.

Analiziraju se vaš i partnerov natalni horoskop i numerološki kodovi, sa analizom Psihomatrica.
Budite mudri – svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Planirajte svoje nove početke, poslovne uspehe i napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije.

Karmička astrologija pomaže da otkrijete zašto se iznova suočavate sa dobro poznatim životnim izazovima za koje ste mislili da su davno razrešene, sa ljudima koji vas privlače poput magneta i misterioznim situacijama. Najzad spoznaćete pravac konačnog rešavanja problematičnih situacija, i prepoznati prilike za kreiranje prostora za Dharmu (pozitivnu karmu) i nove životne prilike koje će omogućiti kvalitetniji i srećniji život vama i vašim potomcima.
Astrologija odnosa odgovara na nedoumice o budućnosti emotivne veze ili drugog (poslovnog, porodičnog) odnosa.

PREKINITE ZAČARANI KRUG
Saznajte zašto uprkos solidnim racionalnim odlukama i svesnom postupanju ne uspevate da okončate pojedine odnose, već se vrtite u “začaranom krugu” bespomoćno ponavljajući iste greške.

OSLOBODITE se svih karmičkih prepreka i KRENITE novim putem DANAS.

Konsultacija u trajanju od 50 minuta
Cena usluge je 3990 Rsd

Najčešća pitanja:
– šta je determinisano datumom početka veze
– snege i slabosti emotivnog/partnerskog odnosa
– koji je najpovoljniji period za trudnoću, početak zajedničkog života
– elekcioni horoskopi za datum sklapanja braka
– numerološka analiza imena i prezimena za uspeh i prosperitet

Za telefonske ili Skype konsultacije UPLATU možete izvršiti na nekoliko načina: putem Post Net-a, Pay Pal-a (spicum@spicum.com), ili uplatom na račun banke (ukoliko koristite on line ili sms plaćanje).

Jasmina Knežević
www.spicum.com
063/222-539


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tvoja astrološka analiza KARIJERE

Tue Jan 17 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Najpreciznija astrološka analiza vaše karijere! Da li ste baš vi prava osoba za posao koji radite ili potajno priželjkujete bolju poslovnu šansu… Možda najbolje funkcionišete u korporativnom okruženju koje podržava sve vaše kompetencije i pruža pregršt novih mogućnosti, ili pažljivo birate savršeni […]