Ljubavni svet *Rak


ljubavni svet rakKako osvaja Rak
Rakovi su jedinstveni znak po svojoj zaljubljenosti koja je intezivna i dugotrajna. Veliki su romantičari i ako vam se posreći da postanete predmet pažnje jednog raka budite sigurni da u igricama zavođenja neće faliti romantike. Verovatno će rak biti najbrižnija osoba koju ćete upoznati. Ako vas kojim slučajem uzme pod svoje i zaslužite da vam otvori srce, znajte da ćete tamo ostati zauvek, kao stalni partner ili neizbrisivo lepo sećanje. Ljubavni horoskop vam predlaže da udvaranje raka shvatite ozbiljno. Oni su vrlo često umetničke duše i vrli govornici… Znaju da budu jako kreativni i maštoviti. Vrlo lako će vas maštajući odvesti u čudesne zemlje i uvek ćete se osećati posebnim kada vam usmerava svoju pažnju. Rakovi su društveni i imaju potrebu da budu deo grupe tako da će vas njegovo zavođenje usmeravati druženjima sa prijateljima ili mestima masovnijeg okupljanja. On je kućni tip i vrlo je iskren i privržen. Ljubavni horoskop vam predlaže da ako želite da prihvatite njegovo udvaranje budete jako oprezni jer rak ogoli svoje emocije do kraja i ostaje prilično ranjiv nakon toga. Suviše se vezuje za ljude i kada postanete deo njegovog svemira tamo ostajete zauvek. Njima je karakterističan nedostatak samopouzdanja pa i zavođenje neće biti kao ono iz filmova, moguće su komične scene ili neprijatne situacije. Zato se naoružajte strpljenjem i uživajte u simpatičnim gestovima romantike.

 

Kako osvojiti Raka
Kako rakovi pridaju jako pažnju spoljašnjem izgledu neće vas začuditi da su upravo oni znak horoskopski znak sa jalepšim držanjem i oni koji posvećuju pažnju svom telu. Vrlo su zgodni i negovani a to je osobina koja se zahteva i od budućeg partnera. Kada zavodite raka, ljubavni horoskop vas savetuje da ne skrivate osećanja i težnje. Pokažite da imate dovoljno strpljenja za njegove priče i da verujete u njegove ideje i maštanja. Iznova mu pružajte dokaze ljubavi i vernosti zato što će on neizmerno uživati u njima. Ponekad znaju da budu prave gunđalice i sitničari i da teško podnose svoje greške. Teško praštaju tuđe nedostatke. Kako rakovi spadaju u lakovernije neće vam biti teško da ih obrlatite pričom. Ali oprez! Kada se uvrede ili budu povređeni znaju da budu vrlo osvetoljubivi. Nedostaje im samopouzdanje pa prilikom zavođenja se nemojte libiti da upravo vi napravite prvi korak. Ljubavni hroskop vam predlaže da uvek držite njihovu stranu i nanova ga uveravate u vaše iskrene namere. Dajte akcenat na pričama o deci i porodici. Budite umetnička duša i trudite se da ga nasmejete. Budite mu i partner, prijatelj, rođak i sve što mu je potrebno trenutno i on će biti vaš zauvek.

 

Seksualnost Raka
Njima seks predstavlja vrhunac pokazivanja odanosti i privrženosti. Rak će uvek biti senzualan i vatren u seksualnim igicama. Vrlo su verni i to isto očekuju od partnera. Za njih seks nije samo užitak već i izraz ljubavi. Glavni cilj je da zadovolje partnera i vođenje ljubavi će biti uspešno samo onda kada je partner zadovoljan. Ljubavni horoskop vas savetuje da nakon seksa sa rakom budite vrlo pažljivi u deljenju komplimenata ili pokuda zato što su po pravilu nesigurni i poraz im teško pada. Rak želi da bude organizator igre jer smatra da on zna šta je najbolje za oboje. Vrlo su diskretni i poslušni. seks sa rakom može biti iskustvo koje će se dugo pamtiti. Njihov način vođenja ljubavi zna da uplaši partnera zato što njihovi apetiti deliju ogromni a požuda duboka. Rak uvek teži za potpunim spajanjem i duha i tela a to često zna da bude neprijatno obavezujuće.
Ljubavni horoskop vam predlaže da ne dozvolite velika vezivanja jer rakovi umeju da budu jako posesivni čak i kada za to nema razloga. Često idealizuju partera ili ga poistovećuju sa ljudima u njihovom okruženju (majka, otac…) i to ume da stvara neprelazne razmirice.

 

Ljubavni horoskop : Žena Rak
Neprekidana potreba da budu voljene i poštovane. žele muškarca koji ce ih neprekidno doživljavati kao žene u pravom smislu te reči. Traže za ugladenim džentlmenom kome će odgovoriti svojom prefinjenošcu i stilom. Ako je zadovoljna u vezi nikada ne napušta sigurnost ljubavnog gnezda. Ne prašta neverstvo ali nije ni ljubomorna. Imaju napade paničcnog straha kada su nesigurne. Često zaplaču. Ne vole kada se podiže ton u njihovom prisistvu ili se pričaju prostote. Teško donose sud o ljudima i treba im previše vremena da poklone poverenje nekome. Žena rak simbolizuje roditeljstvo i porodicu. U potrazi za pravom ljubavlju i partnerom. Teško izražava unutrašnja osecanja. Ako je emotivno zadovoljena vrlo lako se i seksualno ispuni sa partnerom a ako je nije obuzela potreba za bliskošcu zatvara se u sebe. Potreban im je partner sa kojim se neće sputavati i koji ce joj pomoće da sebe izrazi u potpunosti.

 

Ljubavni horoskop : Muškarac Rak
Čvrstog stava lažne sigurnosti u sebe. Usled neodlučnosti i duboke osećajnosti umeju da izgrade muževne slike o sebi i da se sasvim poistovete sa njima, tada ih je teško otvoriti. Stečenu naklonost ka nekome neguju i postaju pravi patroni. Vole žene koje će uživati u njihovoj zaštiti. uvek traže alternativne načine i puteve. Povremeno depresivni i utučeni. Retko poveravaju informacije o privatnom životu. Izuzetno ceni ženu koja ume da ga zadovolji u krevetu. Vrlo usmereni na svoje prohteve i želje što ne znači da ne mogu da budu posvećeni i partnerkinim zadovoljstvima. Pun unutrašnjih sukoba i protivurečnosti. Naizgled nekomunikativan i zatvoren. Zaokupljeni samim sobom. Traže sigurnost što emotivnu to i materijalnu. Osvetoljubivi i krajnje ljubomorni.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Žena u znaku Raka

Tue Jun 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Žena rodjena u znaku Raka je mnogo jača nego što izgleda, pa samim tim i sigurnija u sebe. U seksu uopšte nije onakva kakvom se čini, krhka i nesigurna, već naprotiv, uzima uzde u svoje ruke od samog praga spavaće sobe. Izraženih […]

You May Like