LUNARNA EKLIPSA 27° BLIZANCI/STRELAC


19. Decembra u 05:35 aktivna je Lunarna Eklipsa na 27° Blizanci/Strelac. Ovaj moćni Pun Mesec je drugi u ovoj sezoni eklipsi koja nas podržava zprilikom ulaska u Novu 2022. godinu.

Tokom Mesečevog pomračenja, Pun Mesec se polako priguši dok prolazi kroz Zemljinu senku, Mesečevo pomračenje stoga stimuliše naše emocionalno telo i jača svest o nesvesnim obrascima i strahovima. Pomračenja su uvek snažno povezana sa Mesečevim čvorovima, a samim tim i sa Putovanjem naše Duše (na individualnom i kolektivnom nivou).
Dakle sva pomračenja prenose nove energetske kodove, učitavamo transformativne informacije koje su simbolizovane zodijačkim znacima: Mesec i Severni čvor u Blizancima, Sunce i Južni čvor u zodijačkom znaku Strelca koji traži svoju ličnu istinu, što smo otvoreniji za ova transformativna učitavanja, to ih lakše i brže možemo integrisati, možete to činiti dok boravite u prirodi, tokom meditacije, kreativnih procesa.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞


Lunarna pomračenja daju nam šansu da shvatimo koliko smo na ličnom putu odmakli u odnosu na fazu prethodnog cilja, zahvaljujući njima stičemo bolji uvid u to da li smo tamo gde bismo želeli da budemo ili je možda vreme da ispravimo svoj kurs. Prethodno Mesečevo pomračenje u istom polaritetu bilo je u julu 2021, te će aktuelni ciklus Pomračenja nastaviti teme započete tada. Izbegavajte skrivanje iza prevazidjenih uverenja društvene uslovljenosti. Zato sada jeste dobar trenutak da razmislite o dogadjajima koji su bili aktivni tada, o planovima koje ste realizovali, i planovima kojima je nužno pristupiti na drugačiji način kako biste ih prilagodili novim okolnostima. Mesečeva pomračenja usmeravaju našu pažnju na ono što treba da se integriše i uravnoteži na kolektivnom i individualnom nivou tokom dužeg vremenskog perioda. Vreme je da se pripremimo za velike promene u životu, posebno u odnosu na strukture verovanja i sposobnost da učimo, ostajemo prilagodljivi i inteligentno koristimo svoj svakodnevni um. Naša fizička i emocionalna tela snažno vibriraju pod intenzitetom svega toga. Najbitnije od svega, pomračenja podržavaju promene svesti i tako nas približavaju putu naše Duše.

Sezona pomračenja je započela 04. Decembra i trajaće do sredine Januara 2022.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Kako kolektivna svest nastavlja da se budi, ono što je bilo u senci sve više izlazi na svetlost, tako da to možemo jasnije videti i na svesnom nivou se bolje nositi sa tim. Pomračenja Meseca omogućavaju nam da vidimo i aspekte Senke svakog znaka, kao i posledice naših izbora i motivacije takođe postaju očiglednije.
Do januara 2022. Lunarni čvorovi će aktivirati polaritet Strelac/Blizanci, te tražimo ravnotežu i integraciju kolektivnog i pojedinačnog:
Mesec i Severni čvor u Blizancima pozivaju nas da se potrudimo da saznamo više o veštinama komunikacije , kako delimo ili obrađujemo informacije, i da tražimo načine da naučimo šta nam treba ako želimo da povežemo sve tačke i inteligentno komuniciramo. Lični rast će sada postati lakši ako radimo na našim veštinama komunikacije i svakodnevnoj interakciji sa našim neposrednim okruženjem. Ako ostanete radoznali otvorenog uma pred vama će se nizati sjajne prilike za ravnotežu i ispunjenje u svim oblastima života.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Uz Sunce u promenljivom vatrenom znaku Strelca i konjunkciji sa Južnim čvorom poželjno je da suzbijamo svaku tendenciju da ostanemo u okvirima dogme sa sistemima uverenja. Poruka je da izbegavamo da živimo isključivo u skladu sa standardima našeg kulturnog ili verskog uslovljavanja i precenjujemo naše postojeće sisteme uverenja. Vreme je da osvestimo sve tendencije da se bespogovorno vežemo za priče koje sebi pričamo o životu, da budemo samopravedni i da progonimo one koji se u svojim stavovima razlikuju. Sve Uz promenljiivost i kombinaciju ova dva brza elementa vazduh Blizanci i vatra Strelac jasno je da postoji previsoka doza nestrpljenja, stoga je poželjno kretanje i um teži da zaboravi da će nekim delovima nas možda trebati više vremena da stignu tamo gde smo se već usmeili. Imajte na umu da je nestrpljenje oblik straha: strah od toga da se stvari kreću presporo ili da se vreme ne podudara sa našim uslovljenim mislima ili očekivanjima. Tamne strane oba znaka aktivirana pomračenjem su upravo rasejanost i prekomernost, ciničnost, samopravednost, dogmatičnost. A svaki put kada govorimo o senkama što više svetla unosite to manje uticaja senke imaju na nas.
Zato je sada važno više nego ikada da ne stvaramo ravnotežu informacijama koje u talasima dolaze do nas i mudrošću generisanom iz životnih iskustava tragamo za većom istinom od svega što nam se plasira i širim razumevanjem kreirajući lične puteve spoznaje. Skrećući pažnju ka neusklađenosti između potrebe za mentalnom igrom i želje za povezivanjem na dubokom emocionalnom nivou, ostajete li otvoreni, ili je um zaokupljam mentalnim igrama – poput slušanja vesti ili čitanja o tome šta misle drugih ljudi.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Možda bismo želeli da razmotrimo šta leži iza naših uobičajenih omiljenih priča i percepcije, da tražimo širinu koju dobijamo kada ničemu ne pridajemo značaj i priznajemo značenje koje smo već dali svemu oko nas. Naša intuicija ima pristup božanskoj inteligenciji, koja je sposobna da opaža paradokse i osnovnu međusobnu povezanost, a ne delove i polaritete. Vreme je da se oslobodimo predrasuda i koncentrišemo na ono što je korisno, male stvari i naizgled neprimetni rituali su jednostavan način da se osećamo bolje, uvodjenje 20-minutne duhovne prakse ili malo više kretanja i šetnje može podići nivo vibracije i učiniti da se osećate dosta drugačije.
Postoje činjenice, ali veoma je važna lična interpretacija – mi smo ti koji pripisujemo značenja, generišemo pretpostavke i zaključke, a one vremenom kreiraju uverenja, ta uverenja pletu mrežu dogadjaja i nastavljaju da stvaraju našu realnost. Kada promenimo tumačenje činjenica, možemo u potpunosti promeniti perspektivu i početi stvarati sasvim drugačiju realnost. Ovo zahteva otvoren um, otvoreno srce i stalnu spoznaju da ništa nije statično i ništa nije odvojeno od nas samih.
Posmatrač utiče na ono što posmatra, jer sve uvek deluje u interakciji sa svim ostalim. I zapravo postoji li uopšte univerzalna istina?

Pomračenja snažno usredsređuju na završetke i početke, gurajući nas napred u našoj evoluciji i potpunije povezujući sa putovanjem naše Duše. Koliko god možete, verujte da šta god da je razlog za napuštanje ili uništavanje jednog puta otvara nam puteve ka nečemu boljem – što smo otvoreniji za promene, to ćemo lakše preći na sledeći nivo.

Današnjom LUNARNOM EKLIPSOM aktivira se ekstremno intenzivan 10 dnevni energetski portal koji završava 21. decembra, tokom kog će je prisutna energija pročišćenja preostalih toksina u našim životima, nezdrave navike, uslovljena ponašanja, prevazidjena uverenja i iritantne misli zasnovane na strahovima, osećanja koja slabe energetski potencijal i vode u stanja anksioznosti, nezadovoljstva i izgaranja.

Sve niti kojima smo vezani za ljude ili situacije koje su štetne ili ograničavajuće po nas na bilo koji način, biće prekinute i bićemo slobodni da se udaljimo spodržan emocijama saosećanja, opraštanja i mira u duši.

Prisutna je potreba da se uklonimo iz okruženja koje prouzrokuje nesklad u odnosima, agresiju, kontrolišuće i manipulativne, osudjujuće forme ponašanja.  Zapravo sve što utiče na dinamiku u odnosima, poslovne potencijale, odnos prema navikama koje su bazične za kreiranje zdravog životnog stila. Ne samo da smo na samo kraju desetogodišnjeg ciklusa koji je bio emotivno i mentalno izazovan, već smo spremni da zakoračimo u novu dekadu, stoga je poželjno eliminisati stare energije kako bismo bili u potpunosti spremni za promenu.

Tokom energetske transformacije i putovanja kroz energetski portal osećaćemo se obaveznim da procenimo i razmišljamo o svim iskustvima kroz koje smo prošli tokom poslednjih deset godina. Proteklih nedelja takođe smo mogli primetiti da ponavljamo odredjene obrasce iznova i iznova, i privlačimo iste lekcije za koje smo mislili da su davno prevazidjene. Dobijaćemo brojne uvide i značajne aha-trenutke uz osećanja melanholije, i emocije zbog kojih se vraćamo i ponovo proživljavamo određene periode iz poslednje decenije koji su nam izazvali konfuziju, nemir i bol.
Glavni razlog za to je taj što isceljivanje, zaključivanja i zatvaranja uvek stižu na samom kraju dugih energetskih ciklusa, kada je našim potisnutim emocijama i osećajima dat siguran prostor da se ponovo aktiviraju, dobiju potvrdu i dozvolu da kreću dalje. Bitno je da pre nego što započnemo novi ciklus završimo stare puteve i odnose. Narednih par nedelja poslužiće kao važna i neophodna transformaciona faza i od vitalnog je značaja da smo spremni za ovu promenu.

Dve natalne kuće vašeg ličnog horoskopa su pod uticajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci BLIZANACA i STRELCA) ukazuju na oblasti u okviru kojih ćete se suočiti sa izazovima, postajete svesni u kojoj meri su vaše lične želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrešenja je oslobadjanje uma, prilagodjavanje vašeg životnog stila novim individualnim ciljevima.
Ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 27° primarno PROMENLJIVIH znakova Blizanaca, Device, STRELCA i Riba, koji su aktivirani eklipsom, i ose promenljivih znakova 5° do 12° BLIZANCI/STRELAC tj ukoliko se na naznačenim stepenima nalaze Asc, Sunce, Mesec, ili ose vašeg ličnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova faza PUNOG MESECA može biti okidač za čitav niz dogadjaja u vašem životu koji će se odvijati tokom narednih 6 meseci.

SABIJSKI SIMBOLI aktivirani EKLIPSOM

~ SUNCE 27° STRELAC
Sahrana i otvoren grob. Veliki broj ljudi se tiska i oseća uzbuđenje. Kornjača.

~ MESEC 27° BLIZANCI
Kuća barona sa prostranim parkom okruženim gigantskim drvećem. Veliko i dobro obrađeno parče zemlje.

~ ASC 6° STRELCA
Krdo goveda pase pod Suncem. Dama sedi na divanu i maše lepezom.

~ JUPITER 28° VODOLIJE
Čovek otvorenih grudi, pokazuje uvećano srce sa protokom krvi. Dva ukrštena mača okružena lovorovim vencem.

~ MERKUR 8° JARCA
Čovek se penje uz strmo brdo, putem napravljenim od koraka. Na vrhu stoji anđeo, držeći zlatnu krunu i bodri ga. Krst i slomljeni ključ.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Lajtmotivi za LUNARNU EKLIPSU u znaku BLIZANACA
~ uočite u kojoj životnoj oblasti pokrećete nove početke (kuće natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana opozicija Mesec/Sunce 27° Blizanci/Strelac
~ obratite pažnju na to kako drugi utiču na vas, da li komunikacija sa njima pomaže ili deluje iscrpljujuće na vas
~ posvetite se aktivnostima koje vas vode u pravcu cilja kome ste posvećeni

KAKO definisati efekte Punog Meseca u ličnom horoskopu?
PRIMARNO lunarna opozicija sa Suncem će aktivirati promene kod pripadnika grupe PROMENLJIVIH zodijačkih znakova:

Podznak STRELAC
Ovde se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Ovo faza Punog Meseca stimuliše promenu ličnosti, izgleda i ličnog odnosa prema sebi. Važan je orbis sa tačkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promene ličnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

Podznak RIBE
Događaji u vašem domu su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu porodicu, vaše okruženje, vaše nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditeljima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili deca odlaze od roditelja, može označiti i vreme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulisana je potreba za balansom između karijere i porodice. Pun Mesec u IV kući može da uzrokuje i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

Podznak BLIZANCI
Sa pomračenjem Sunca u VII kući stimulisani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti sa neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća ugaona i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vreme počinju ili završavaju.

Podznak DEVICA
Aktivira teme statusa, vaš javni imidž, vašu karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može da izazove događaje sa jednim (istopolnim) od roditelja, možemo da promenimo posao ili da napredujemo na poslu. Eliminisanje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob sa nadređenima.

Sekundarno PUN MESEC donosi aktivaciju za…

Podznak ŠKORPION
Pomračenje Sunca u drugoj kući stimuliše naše vrednosti, finansije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osećaj sigurnosti. Za vreme pomračenja Meseca u drugoj kući već realizujete vaše namere i iznova postavljate vrednosti u ličnom životu, misli o investicijama, finansijskoj realizaciji.

Podznak VAGA
Pomračenje Sunca u trećoj kući stimuliše čovekove intelektualne potrebe, vaše povezivanje sa drugima, komunikaciju, učenje, studije, saobraćaj, rodbinu i kraća putovanja.

Podznak LAV
Peta kuća je domen ljubavnih tema, dece i kreativnosti, svih ličnih kreacija od umetničkih dela, knjiga i muzike. Završavate kreativne projekte, rešavate stvari sa decom. To je ujedno i odlično vreme za začeće. VREME je za novi početak. Prijateljski odnos može da pređe u ljubavni odnos.

Podznak RAK
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

Podznak BIK
Odlično vreme za promene na području finansija i investicija. Može se pojaviti i nasleđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

Podznak OVAN
Putovanja u inostranstvo, novi duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje ili samo putovanje.

Podznak VODOLIJA
Pridružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema deci.

Podznak JARAC
Tajne mogu da se otkriju, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze sa ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše. Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, i u tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vreme za terapije, za meditaciju ili rešavanje nedovršenih poslova.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur trigon Rx Uran *tranzit

Sun Dec 19 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Become a Patron! Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 8° do 14° Bika, DEVICE ili JARCA, a posebno ukoliko su Vodolija, Blizanac ili Devica vaš Sunčev ili Ascendentalni znak […]