Lunarni kalendar za Septembar 2014.


U Lunarnom kalendaru za Septembar 2014.┬á─çete prona─çi┬ásve informacije koje se odnose na kretanje Meseca – Mese─Źeve mene, solarne i lunarne eklipse, lunarni dani,┬áLUNARNE STANICE, po─Źetak i kraj PRAZNOG HODA.
Planirajte svoje aktivnosti u skladu sa kretanjem Meseca.

MESE─îEV PLANER

Lunarni Septembar
Lunarni kalendar LEGENDA

PRAZAN HOD MESECA
Period izme─Ĺu poslednjeg aspekta sa nekom planetom u jednom znaku do ulaska Meseca u naredni znak, ispoljava se kao najnegativniji uticaj Meseca. Taj period se u astrologiji naziva prazan hod Meseca, a ponekad i period negativnog Meseca. Du┼żina tog perioda varira od nekoliko sekundi do preko 24 sata. Naj─Źe┼í─çe ipak traje nekoliko sati i ponavlja se svakih dva – tri dana. Tada nije dobro zapo─Źinjati nikakve va┼żnije i dugoro─Źnije poslove, a pogotovo ne one koje su zna─Źajni za ceo ┼żivot; ven─Źanje, raskid stare ili zapo─Źinjanje nove sentimentalne veze, pokretanje privatnih poslova, prodaja i kupovina nekretnina, automobila i drugih skupih stvari, itd. Svi ti poslovi i krupne odluke koje donesemo u periodu praznog hoda Meseca, imaju velike ┼íanse da budu manje uspe┼íni ili pogre┼íne. Zato astrolozi savetuju, strpite se nekoliko sati da se zavr┼íi prazan hod Meseca, pa onda krenite u pravcu koji ste odabrali.
Prazan hod najvi┼íe uti─Źe na one koji ga imaju u natalu (nebo nam ne mo┼że doneti ni┼íta ┼íto ne postoji u natalnom horoskopu kao predispozicija). U tom slu─Źaju natus ─çe biti jako osetljiv, a najbolje je da se okrene radu na sebi, meditaciji, relaksaciji…

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Lunarni kalendar za Septembar 2014.

Sun Aug 31 , 2014
Pred vama je Astrolo┼íki kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za┬áSEPTEMBAR┬á2014.┬á– pored navedenih svih Mese─Źevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne eklipse, dani lunarnog ciklusa, lunarne stanice.┬áMo┼żete ga od┼ítampati u d┼żepnom formatu […]