Mars konjunkcija Jupiter *tranzit


mars konjunkcija jupiterRadost življenja, preduzetnički duh, spremnost za preduzimanje akcija, sklonost ka  organizaciji, kreativnost, želja za donošenjem pozitivnih odluka ili transakcija, priznanja,  poslovni uspesi, pokloni, rešavanje zvaničnih ili pravnih situacija, povoljno za ljubavna  pitanja i brak.
Ako je osoba  razborita i uravnoteženo rasuđuje, vodiće svoje poslove sa neobičnom energijom, uživajući  najčešće u napretku stečenom poštenim trudom.
Pod ovim harmoničnim tranzitom bićete posebno srećni, naročito kada radite na vašim  ličnim ciljevima. U tom periodu, vaše samopouzdanje će biti vrlo veliko i svesni ste toga  šta možete da ostvarite. Ovo su povoljni uslovi za početak novog projekta i motivisanje  vaših prijatelja da se u njega uključe. Vaš dobar primer trebao bi da bude dovoljan razlog  za druge da vas prihvate kao lidera. Sa vašim kontrolisanim energijama ega, male su šanse za prenaglašen egoizam ili nedostatak obzira. Osećate potrebu da  idete na poduže putovanje ili da se suočite sa fizičkim izazovom. Možda ćete se  posvetiti društvenim temama, i nećete imati nikakvih problema da objasnite poziciju u kojoj se nalazite. Ako radite umešno, mogli bi da povećate materijalnu dobit i solidno  profitirate.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Počeo porođaj Kejt Midlton

Mon Jul 22 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Vojvotinja od Kembridža Kejt Midlton počela je da se porađa u bolnici “Sent Meri” u Londonu. Predstavnik britanske kraljevske porodice rekao je da je Kejt Midlton doputovala automobilom, u društvu vojvode od Kembridža. Portparol princa Vilijama i princeze Kejt Midlton rekao je […]