Mars konjunkcija Jupiter *tranzit


mars konjunkcija jupiterRadost ┼żivljenja, preduzetni─Źki duh, spremnost za preduzimanje akcija, sklonost ka ┬áorganizaciji, kreativnost, ┼żelja za dono┼íenjem pozitivnih odluka ili transakcija, priznanja, ┬áposlovni uspesi, pokloni, re┼íavanje zvani─Źnih ili pravnih situacija, povoljno za ljubavna ┬ápitanja i brak.
Ako je osoba ┬árazborita i uravnote┼żeno rasu─Ĺuje, vodi─çe svoje poslove sa neobi─Źnom energijom, u┼żivaju─çi ┬ánaj─Źe┼í─çe u napretku ste─Źenom po┼ítenim trudom.
Pod ovim harmoni─Źnim tranzitom bi─çete posebno sre─çni, naro─Źito kada radite na va┼íim ┬áli─Źnim ciljevima. U tom periodu, va┼íe samopouzdanje ─çe biti vrlo veliko i svesni ste toga ┬á┼íta mo┼żete da ostvarite. Ovo su povoljni uslovi za po─Źetak novog projekta i motivisanje ┬áva┼íih prijatelja da se u njega uklju─Źe. Va┼í dobar primer trebao bi da bude dovoljan razlog ┬áza druge da vas prihvate kao lidera. Sa va┼íim kontrolisanim energijama ega, male su ┼íanse za prenagla┼íen egoizam ili nedostatak obzira. Ose─çate potrebu da ┬áidete na podu┼że putovanje ili da se suo─Źite sa fizi─Źkim izazovom. Mo┼żda ─çete se ┬áposvetiti dru┼ítvenim temama, i ne─çete imati nikakvih problema da objasnite poziciju u kojoj se nalazite. Ako radite ume┼íno, mogli bi da pove─çate materijalnu dobit i solidno ┬áprofitirate.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Po─Źeo poro─Ĺaj Kejt Midlton

Mon Jul 22 , 2013
Vojvotinja od Kembrid┼ża Kejt Midlton po─Źela je da se pora─Ĺa u bolnici “Sent Meri” u Londonu. Predstavnik britanske kraljevske porodice rekao je da je Kejt Midlton doputovala automobilom, u dru┼ítvu vojvode od Kembrid┼ża. Portparol princa Vilijama i princeze Kejt Midlton rekao je da “sve proti─Źe normalno”. Policija ─Źuva ulaz u […]