Mars konjunkcija Saturn *tranzit


Mars konjunkcija Saturn tranzitPripadnici grupe FIKSNIH ZNAKOVA (Bik, Lav, ┼ákorpion, Vodolija) su pod specifi─Źnim negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta (28.03. – 03.04.).
Pripadnici grupe ZEMLJANIH ZNAKOVA (Bik, Devica, Jarac) mogu mudro iskoristiti ovaj tranzitni aspekt, posebno ukoliko su rodjeni u intervalima 25.03.- 03.-04., 26.08.-04.09. ili 27.12.-06.01.

Mars konjunkcija Saturn vam mo┼że pomo─çi da lak┼íe podnesete ljutnju i bes, pomo─çi da pravilno usmerite svoju energiju. Iako mo┼że u izvesnoj meri doneti sputanost i strepnju da nemate re┼íenje za napetu situaciju, sigurno ─çe u budu─çnosti doneti bolju organizaciju i koncentraciju uz koje se lak┼íe prebrodi nastala kriza.

Zgrabite svoj natalni horoskop ÔÇô ukoliko ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta na 00┬░ BIKA, Lava, ┼ákorpiona, Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, ┼ákorpion ili Jarac Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno

Mars je ušetao u Saturnov zagrljaj na 00° VODOLIJE.

Mogu─çe su blokade i nagli naleti anskioznosti, besa, frustracija, zahteva se fleksibilnost, budite otvoreni za sugestije, smireni. Iznenadni dogadjaji donose neizvesnost i nemir, uzbu─Ĺenje. Inat, konflikti, ljubomora i posesivnost mogu dramati─Źno pogor┼íati postoje─çe probleme.
Izbegavajte dono┼íenje zna─Źajnih odluka tokom aktuelnih tranzita – nemojte “lomiti” niti prekidati, jer sledi kajanje zbog nepromi┼íljenih postupaka. Naravno ne treba ignorisati problem – oslu┼ínite sebe kako biste otkrili ┼íta vas zaista mu─Źi, odakle ta iznenadna ┼żelja za promenama i slobodom, jer zaista ni┼íta ne dolazi preko no─çi iako tako “izgleda”.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł×
REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Akcija, agresivnost, inicijativa, energija, ambicija, snaga, ┼żelja, seksualna energija, snaga, mu┼żevnost, mu┼íka energija, bra─ça, mu┼íkarci… Mars je slepa energija koja se mo┼że manifestovati kroz nasilje i agresivnost – sve je to simbolika Marsa koji deluje skoro trenutno. Nasuprot njemu Saturn deluje kroz vreme – sporo kroz samodisciplinu i istrajnost. Sa Saturnom preuzimamo odgovornost za sopstvenu sudbinu. Saturn upravlja: odgovorno┼í─çu, disciplinom, karijerom, ograni─Źenjima, tugovanjima, strahovima, ali i strpljenjem, starijim ljudima, tradicijom… I ovako svaka planeta za sebe je ve─ç sasvim dovoljna, a sada su one u konjukciji…dve planete ujedinjene, njihove energije skoro stopljenje, pome┼íane u nameri da zajedno deluju… Dok je Mars uzrok Saturn je posledica, a udru┼żeni ─Źine da se na strah reaguje besom i tako nesvesno kreira osnova za ne┼żeljene posledice, zato zaboravite na tvrdoglavost, surovost, o┼ítrinu, nepokornost, otu─Ĺenost i hladno─çu.
Tokom dana┼ínjeg dana mogu─çe su krajnje promene raspolo┼żenja – od agresivnosti do apatije, tuge, ose─çaja napu┼ítenosti i beznadja. Mars nakupi nezadovoljstvo i reaguje besom i akcijom ali ga Saturn onemogu─çava, ko─Źi spre─Źava, Mars greje a Saturn hladi. U jednom ─Źasu oseti─çete sna┼żan priliv energije a ve─ç u slede─çem ste potpuno bezvoljni… jedan korak napred, pa dva nazad… Konflikti, ljutnja, porodici i ugro┼żene emocije, tuga, bol, patnja… Prevazilazite te┼íko─çe sa vizijom o danima koji dolaze.

Ne o─Źajavajte kada se suo─Źite sa blokadama, dozom realizma, potisnut entuzijazam i bezvoljnost. Svakako ─çete biti znatno odgovorniji ali uz dozu frustracije zbog suprotnosti ovih sukobljenih (Mars/Saturn) energija.

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina KNE┼ŻEVI─ć ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur konjunkcija Neptun *tranzit

Sat Apr 4 , 2020
Izuzetno inspirativan aspekt za kreativne aktivnosti, za umetnost i duhovnost. Aktivna imaginacija, sa nagla┼íenim estetskim sklonostima. Pojavljuje se interesovanje za spiritualno i misti─Źno. Za Merkurove tipove (ukoliko u va┼íem natalnom horoskopu dominiraju li─Źne planete ili Ascendent u Blizancima i Devici) ovaj tranzit je u izvesnoj meri opasan na svoj na─Źin, […]