MARS kreće DIREKTNO *JULI 2016.


MARS kreće DIREKTNO *JULI 2016.Danas spokojan dan, možda isuviše spokojan za ukus većine, Merkur je napustio zodijački znak Blizanaca, gde je u sedištu, i započeo tranzit kroz zodijački znak Raka. Stoga ako ste pomalo zbunjeni, sludjeni, povučeni, tihi… ne brinite previše proći će do jutra.
Ali ovih dana glavna astrološka tema je okončanje MARSovog retrogradnog kretanja, tačnije biće stacioniran na 23° Škorpiona gde će u konjunkcija sa Agenom ostati sve do 12.07.
Ova konjunkcija će se izuzetno povoljno odraziti na Vas ukoliko su u ličnom horoskopu aktivni segmenti od 20° do 28° Raka, Riba ili Škorpiona, tj ukoliko ste rodjeni u intervalima od 10. do 19. Jula, Novembra ili Marta.U navedenom intervalu tranzitni Merkur (09.-14.07), a zatim i Sunce (12. -19.07.) će kreirati trigon sa Marsom darujući izuzetno benefičnu podršku svim planiranim aktivnostima.

 

NAJPRE proverite NATALNU pozicija planeta do 2° orbisa u odnosu na AGENU (23°48′ Škorpiona).
Agena je vesnik visokog položaja, moći i novčanih dobitaka. Zvezda u sazvežđu Centaurus, magnitude 0.61 promenljive. Nalazi se na prednjem levom kolenu Kentaura, poseduje prirodu VE/JU, daruje dobru poziciju, prijateljstva, moral zdravlje i čast.
Ako je natalno povezana sa ME ili je na ASC ili u konjukciji sa benefikom donosi obećanje sreće i uspeha, u kontaktu sa VE može ukazati na prenaglašenu senzibilnost, a sa MA, SA ili NE donosi rodjenom ogovaranja i skandala.

 

NATALNO Sunce konjunkcija AGENA – jaka mentalna aktivnost, uspeh, brojna prijateljstva
NATALNI Mesec konjunkcija AGENA – sarkazam, gorčina u rečima, prenaglašene strasti
NATALNI Merkur konjunkcija AGENA – naglašene mentalne sposobnosti, sarkazam, materijalna dobit, govorništvo, pisanje
NATALNA Venera konjunkcija AGENA – poeta, jake strasti, pomalo brzopleta, prijateljstva sa ženama
NATALNI Mars konjunkcija AGENA – zakonski subjekti, čast i uspeh od pisanja ili govorništva, natus je izuzetne mentalne i fizičke snage
NATALNI Jupiter konjunkcija AGENA – intelektualni uspeh, pozicija pri crkvi ili institucijama zakona, unapređenja
NATALNI Saturn konjunkcija AGENA – promišljenost, dobra saradnja sa lekarima, moći isceliteljstva, okultizam, nemir u porodici i braku zbog ljubomore
NATALNI Uran konjunkcija AGENA – sarkazam, javna služba ali nevoljen od pretpostavljenih, jake strasti, rafiniran, nesklad u porodici, gubitak očekivanog bogatstva, čudna smrt
NATALNI Neptun konjunkcija AGENA – oštrina, brzopletost, tvrdoglavost, originalnost, organizator, gubici kroz zakon i spekulacije, opstrukcije uspeha, mnogo lažnih prijatelja, podložnost nezgodama, smrt od hladnoće ili groznice

 

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Stoga ako pripadate jednom od navedenih znakova maksimalno iskoristite Juli.

RAK (Sunčev ili Ascedentalni znak-podznak) konačno rešava očekivane pregovore, okončava pripremu dokumentacije i može očekivati očekivano poboljšanje ličnih prihoda. Nagradite sebe.

ŠKORPION (Sunčev ili Ascedentalni znak-podznak) se tiho raduje pohvalama sa viših instanci – čini se da sve u što ste uložili energiju tokom ova 4 meseca Marsove retrogradnosti najzad poprima materijalnu formu. Podrška prijatelja i finansijska podrška drugih – odobrenje kredita, povoljno za realizaciju sudskih parnica.

Zaljubljene RIBE (Sunčev ili Ascedentalni znak-podznak) su dočela da se njihovi snovi ostvare, maštaju o brzom begu na pusto ostrvo gde će se prepustiti uživanju sa osobom koja upravo ovih dana ulazi (ponovo?) u njihov život. Ružičaste naočare su ok, ali kraj avgusta i početak septembra donose par izazovnih realnih situacija.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Kako prepoznati Lava

Sun Jul 24 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kraljica se sva zajapuri od ljutnje, izbeči oči u nju kao divlja zver, pa naposletku vrisnu: “Odrubite joj glavu!  STIDLJIVE MACE  “To je glas jastoga: čuh ga gde zbori: “U šerpi je vruće, brk mi vec gori!”  Izgleda dobroćudno, pomislila je: a ipak ima dugačke kandže a i […]