Mars kvadrat Neptun *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 19° do 21° u znacima Blizanaca, Device ili Strelca su pod nepovoljnim uplivom, a ukoliko su OVAN, Rak, ŠKORPION ili RIBE tvoj Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično i doneće povoljne uticaje.

Pripadnici grupe PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe) posebno su ugroženi tokog trajanja ovog aspekta.

Vaš odnos sa ljudima u ovom periodu je pod senkom sumnji i iluzija, ali niste iskreni sa drugima te ne očekujte iskrenost zauzvrat. Budite oprezni prema ljudima koji traže pomoć, moguće da im je zaista pomoć neophodna ali postoji opasnost od manipulacija, prevare, razočarenja. Prepoznavanje razlika je jedna od najtežih veština koje je potrebno naučiti.
Priželjkujete promenu a ništa ne preduzimate tim povodom, energiju koristite na loš način i neraspoloženi ste, postoji kompleks inferiornosti, razočarenje i povređenost, sklapate tajna neprijateljstva i izvodite manipulacije iza tuđih leđa, patološka stanja. Ovaj period za visoko razvijenu svest predstavlja proveru, kroz koju će naučiti da razlikuje instinkte i intuiciju. Kod osobe prosečno razvijene svesti biće prisutno iskušenje da se spiritualnim sposobnostima posegne kako bi se ostvarili materijalni ciljevi. Ta iskušenja se mogu javiti u raznovrsnim oblicima, jer je Neptunova priroda veoma tajnovita i maštovita.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Sumnja u sebe i problem sa usmeravanjem energije ka konkretnim ciljevima. Ako ipak planirate projekte, pažljivo razmotrite uslove kako biste procenili realnu osnovu. Neodlučni ste i osećate jaku nesigurnost. Moraćete da pronađete snagu u sebi kako biste nastavili putem koji ste sami odabrali. Razuman samokritički pristup nije na odmet, ali kada dospete do tačke u kojoj smatrate neadekvatnim to je daleko od realnosti i graniči se sa samosaželjenjem, koje ne može da bude od konstruktivne koristi. Pošto je ovo interval tokom kog se oseća umor, potrebno je da se relaksirate i prihvatite aktivnosti koje deluju povoljno na vas. U ovom periodu više sna je neophodno, a od pomoći je posezanje za unutrašnjim uvidima i psihološkom podrškom.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Da li osećate da nemate energije ili dovoljno samouverenosti da nastavite? Da li vas okružuju ljudi koji pokušavaju da razbiju vaše snove i miniraju vaše žudnje i planove?
Energije Marsa i Neptuna su krajnje suprotne. Dok Mars oslikava potrebu da se pokrenemo i jednostavno ostvarimo ono što želimo, Neptun odražava potrebu da se žrtvujemo i u svakom dogadjaju pronadjemo viši smisao života. U brojnim situacijama neophodne su nam obe energije, ali ipak kada su one u neskladnom odnosu teško je pomiriti ova dva pristupa.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venera sekstil Jupiter *tranzit

Sat Apr 10 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email VENERA SEKSTIL JUPITER 12° OVAN/VODOLIJA *tranzit Zgrabite svoj natalni horoskop ((KLIK na link za BESPLATNU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 10° do 15° zodijačkih znakova OVNA, Raka, Lava, Device, Strelca ili VODOLIJE, a posebno ukoliko je […]