Mars kvadrat Saturn *tranzit 3┬░ Bik/Vodolija


Ukoliko ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u sektoru od 1┬░ do 5┬░ Bika, Blizanaca, Device, Vage, Jarca ili Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, ┼ákorpion ili Jarac va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno.
OPREZ tokom današnjeg dana ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu aktivna osa 3° FIKSNIH znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija).

Svi aspekti koje kreiraju Mars i Saturn (─Źak i sekstil i trigon) su naporni, jer ova dva arhetipa energije jesu u osnovi sasvim suprotni, i kao rezultat toga uvek se u intervalu aktivacije bilo kog njihovog aspekta javlja efekat “povuci-potegni”. U najboljem slu─Źaju ovaj aspekt daruje sna┼żnu odlu─Źnost, ali u najgorem mo┼że doneti strahovitu frustraciju i anksioznost, nemir. Odgovor na ovaj aspekt ne sme ni u kom slu─Źaju biti preuzimanje pasivne uloge pora┼żenog, ve─ç aktivan i svestan poku┼íaj razumevanja mo─çnih energija koje upravljaju na┼íim ┼żivotima. Odustajanje od toga samo ─çe pogor┼íati stvari.

mars kvadrat saturn tranzitU nekoliko navrata smo pisali o disfunkcionalnim uzorcima i potencijalnoj regeneraciji. Merkurovi aspekti sa Uranom i Plutonom dali su nam neophodne uvide u ┼żivotne oblasti koje je potrebno promeniti, i ukazali na puteve preuzimanja odgovornosti i oslobadjanje iz toksi─Źnog globalnog sistema uverenja. Stoga ─çe danas Rx Mars u kvadratu sa Saturnom ponovo testirati na┼íe odluke da zapo─Źnemo produktivniji na─Źin ┼żivota.
Po svojoj prirodi Mars jednostavno grabi ono ┼íto ┼żeli, kako bi slu┼żio volji (Suncu), ali Saturn je sklon da ograni─Źava i ─Źesto negira na┼íe ┼żelje. Jedna od mogu─çih manifestacija ovog aspekta je suo─Źavanje sa li─Źnom neadekvatno┼í─çu, stavljanje straha i sumnji u sebe u prvi plan, ┼íto vodi frustraciji i anksioznosti, posebno kada se trudite da kreirate dinami─Źnu promenu (jer Mars jeste dinami─Źna i brza planeta) u svom ┼żivotu. Ovaj aspekt se manifestuje i na druge na─Źine, po prvi put ─çete se ozbiljno suo─Źiti sa te┼íko─çama usled ─Źega ─çete ozbiljno razmi┼íljati da napustite novi put kojim ste krenuli, i vratite se starim uzorcima pona┼íanja, ali pamtite da postupaju─çi tako morate biti svesni problema koje ste ostavili nere┼íenim.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Svaki put kada zapo─Źnemo ne┼íto novo i nepoznato postoji mogu─çnost da strahovi i negativne misli u prvom talasu isplivaju na povr┼íinu. Neophodno je da poku┼íamo da ih prevazidjemo i nastavimo ka svom cilju, ne dozvoljavaju─çi da trenutna ose─çanja zavladaju na┼íim mislima i poremete na┼íe planove. Kako biste usli┼íili Saturnove potrebe aktuelnim izazovima pristupajte vrlo sporo i oprezno, ┼íto ste pa┼żljiviji i sa aktivnostima to su ve─çe ┼íanse da ste na putu ka uspehu. Danas izdvojite malo vremena za promi┼íljanje izvora frustracije u va┼íem ┼żivotu. Kada defini┼íete kriti─Źne oblasti kreirajte plan za prevazila┼żenje te┼íko─ça umesto da im se prepustite. ─îesto je koren frustracije i nemira u osnovi samo strah, i otkrivaju─çi ga oslobadjate se kako biste ┼żiveli kvalitetnije i stvarali budu─çnost kakvu ┼żelite.

SHARE DonÔÇÖt Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venera trigon Rx Uran *tranzit

Thu Jan 14 , 2021
Zgrabite svoje natalne horoskope. Ukoliko ima li─Źnih planeta u sektorima od 4┬░ do 8┬░ stepeni Bika, Lava, ┼ákorpiona, Vodolije, a posebno ukoliko je va┼í Ascendentalni ili Sun─Źev znak Bik, Vaga, Strelac ili Vodolija energija ovog tranzita ─çe biti va┼żna za vas. Kako Venera nastavlja svoj tranzit kroz zodija─Źki znak Jarca […]
Venera trigon Uran *tranzit