Mars kvadrat Saturn *tranzit 7° Škorpion/Vodolija


Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 5° do 9° Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

OPREZ tokom današnjeg dana ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu aktivna osa 5° FIKSNIH znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija).

Svi aspekti koje kreiraju Mars i Saturn (čak i sekstil i trigon) su naporni, jer ova dva arhetipa energije jesu u osnovi sasvim suprotni, i kao rezultat toga uvek se u intervalu aktivacije bilo kog njihovog aspekta javlja efekat “povuci-potegni”. U najboljem slučaju ovaj aspekt daruje snažnu odlučnost, ali u najgorem može doneti strahovitu frustraciju i anksioznost, nemir. Odgovor na ovaj aspekt ne sme ni u kom slučaju biti preuzimanje pasivne uloge poraženog, već aktivan i svestan pokušaj razumevanja moćnih energija koje upravljaju našim životima. Odustajanje od toga samo će pogoršati stvari.

mars kvadrat saturn tranzitU nekoliko navrata smo pisali o disfunkcionalnim uzorcima i potencijalnoj regeneraciji. Merkurovi aspekti sa Uranom i Plutonom dali su nam neophodne uvide u životne oblasti koje je potrebno promeniti, i ukazali na puteve preuzimanja odgovornosti i oslobadjanje iz toksičnog globalnog sistema uverenja. Stoga će danas Mars u kvadratu sa Saturnom ponovo testirati naše odluke da započnemo produktivniji način života.
Po svojoj prirodi Mars jednostavno grabi ono što želi, kako bi služio volji (Suncu), ali Saturn je sklon da ograničava i često negira naše želje. Jedna od mogućih manifestacija ovog aspekta je suočavanje sa ličnom neadekvatnošću, stavljanje straha i sumnji u sebe u prvi plan, što vodi frustraciji i anksioznosti, posebno kada se trudite da kreirate dinamičnu promenu (jer Mars jeste dinamična i brza planeta) u svom životu. Ovaj aspekt se manifestuje i na druge načine, po prvi put ćete se ozbiljno suočiti sa teškoćama usled čega ćete ozbiljno razmišljati da napustite novi put kojim ste krenuli, i vratite se starim uzorcima ponašanja, ali pamtite da postupajući tako morate biti svesni problema koje ste ostavili nerešenim.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Svaki put kada započnemo nešto novo i nepoznato postoji mogućnost da strahovi i negativne misli u prvom talasu isplivaju na površinu. Neophodno je da pokušamo da ih prevazidjemo i nastavimo ka svom cilju, ne dozvoljavajući da trenutna osećanja zavladaju našim mislima i poremete naše planove. Kako biste uslišili Saturnove potrebe aktuelnim izazovima pristupajte vrlo sporo i oprezno, što ste pažljiviji i sa aktivnostima to su veće šanse da ste na putu ka uspehu. Danas izdvojite malo vremena za promišljanje izvora frustracije u vašem životu. Kada definišete kritične oblasti kreirajte plan za prevazilaženje teškoća umesto da im se prepustite. Često je koren frustracije i nemira u osnovi samo strah, i otkrivajući ga oslobadjate se kako biste živeli kvalitetnije i stvarali budućnost kakvu želite.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce trigon Rx Neptun *tranzit

Thu Nov 11 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite vaš natalni horoskop ili klik na link NATALNA KARTA  Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 17° do 23° Ovna, RAKA, Vage, ŠKORPIONA, Jarca ili RIBA, a posebno ukoliko su LAV ili RIBE vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog […]