Mars kvadrat Rx Uran *tranzit


mars kvadrat uran tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih planeta ili uglova u sektoru od 0° do 3° FIKSNIH znakova (BIK, Lav, Škorpion ili VODOLIJA), a posebno ukoliko je Ovan, Škorpion ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično. 

Imate osećaj da ste neprestano pod pritiskom. Kada ste razočarani reagujete nesmotreno i neprijateljski. Morate naučiti da razmislite pre nego što nešto kazete, ne volite kritike, nestrpljivi ste, saslušajte druge. Tokom ovog tranzita osećate potrebu da izvršite neke promene u svom životu po svaku cenu. Ipak, pažljivo razmotrite finansijsku situaciju, jer troškovi mogu biti previsoki i prouzrokovati vam još veće probleme. Ne podnosite nikakva ograničenja tokom ovog tranzita i želite da iskažete svoju nezavisnost. Brzopletost i impulsivnost Vas dovode do neprijatnih i bolnih situacija u odnosima sa drugim osobama.

 
PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

Nervozni ste, samovoljni i kontradiktorni, sposobni ste da postignete mnogo pod uslovom da jasno definišete plan i strategiju. Moguće su nezgode ali napredujete uprkos svemu, kao da za vas ne postoje ograničenja Preuzimate na sebe ogromnu količinu obaveza i neumereno reagujete na okolnosti koje vas usporavaju ili ometaju.

Osetljiviji ste na frustraciju, na sve što vas može prigušiti, onemogućiti, obuzdati. Želja za nezavisnošću i za originalnim vas pokreće, iako niste najljubazniji u ovom periodu. Do vas dopiru kritike da ste otvoreno buntovnog stava, svadljivi, da vam je jako teško ugoditi. Izuzetno ste nestrpljivi, impulsivni, skloni da se upustite u nepromišljene rizične poduhvate, što proističe iz želje za promenama. Spremni ste za promenu, spremni da okrenete novi list jer Uran traži promenu radi same promene – bez ikakvih očekivanja. Najbolja strategija je biti promišljen i ostaviti po strani sve što vas iritira. Pažljivo razmislite o mogućim posledicama, bez žurbe.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

ASTROLOŠKI kalendar OKTOBAR 2018.

Tue Oct 2 , 2018
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred vama je ASTROLOŠKI kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za OKTOBAR 2018. – pored navedenih svih Mesečevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne […]
ASTROLOŠKI kalendar OKTOBAR 2018.