Mars na 29° Riba


Mars na 29° RibaOPREZ OVNOVI i ŠKORPIONI period PROMENE započinje DANAS

Danas dosta težak dan – numerološki kod dana 911 iscrpljuje i umara svaka nametnuta aktivnost.
Obzirom da je Petak eliminišite sve faktore pritiska, najbolje je da u tišini i miru bez mnogo nervoze privedete kraju poslove koji su u toku, i planirate raniji odmor.
Mars na 29° Riba konačno završava mučni tranzit, boravak pored vode, meditacija, poseta pozorištu, bioskopu, sauni, spa centru, rekreativno plivanje mogu delotvorno uticati na um i telo.

Ukoliko je vaš Sunčev ili Ascendentalni znak OVAN ili ŠKORPION spremni ste za NOVO razdoblje i kardinalne promene.
Od 10.09.2016. prolazili ste kroz razdoblje tokom kog je utisak da su okolnosti bile više nego slabe, a energija, volja i motivacija su takodje bili na dosta niskim nivoima.
Puno situacija u kojima su dogadjaji na prvi pogled ostavljali izuzetno snažan utisak, a ubrzo se transformisali do neprepoznatljivosti, pa ste bili skloni da jesnostavno “dignete ruke” i prelako odustanete iako su emocije i dalje prisutne.
Samo interval od 10.11. do 19.12. je obilovao odličnom realizacijom, prisutnim emocijama i strastima.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Gubitak snage fizičke i strasti u odnosima najnaglašeniji je i potrajaće još danas i sutra, dok Mars prelazi u znak Ovna gde će do 09.Marta tranzitirajući (pored trigona sa Saturnom, i kvadrata sa Plutonom) kreirati i konjunkciju sa Uranom.
Stoga do 20.02. možete prepoznajući ovaj novi talas dogadjaja i energije poželeti da okrenete novi list, započnete novu emotivnu vezu ili u okviru postojećeg emotivnog partnerstva budete spremni da započnete potpuno novu fazu odnosa. SPREMNI ste za NOVI POČETAK.
Period od 20. do 28. Februara je za Ovnove i Škorpione izuzetno rizičan jer će mnogi pripadnici ovog znaka biti eksplozivni i skloni da bez obzira na trenutnu situaciju biti skloni da okrenu ledja i napuste odnos, verujući da je sloboda i nezavisnost upravo ono što im može omogućiti bolju budućnost.
Vodolije će u tom intervalu biti verbalno vrlo agresivne, sklone da optuže nevine, i potrebno je da pripaze u vožnji, u komunikaciji sa neposrednim okruženjem (komšiluk), rodbinom.

POŽELJNO je da OVAJ MLAD MESEC 28.01. (noćas u 01:06 Am) iskoristite za NOVI POČETAK u okviru onih životnih oblasti koje su opisane NATALNIM KUĆAMA koje počinju u zodijačkim znacima Ovan i Škorpion.

SREĆNI vam bili NOVI POČECI!!!


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 01.02.2017.

Sat Jan 28 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SREDA 01.02. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 2 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 00° do 14° Ovna. Ponoćni sati (3:52 do 5:52) donose […]
Astrološki dogadjaji
All right reserved Spicum ASTRO Community © 2000 Theme: Default Mag by ThemeInWP