Mars na 29° RibaOPREZ OVNOVI i ŠKORPIONI period PROMENE započinje DANAS

Danas dosta težak dan – numerološki kod dana 911 iscrpljuje i umara svaka nametnuta aktivnost.
Obzirom da je Petak eliminišite sve faktore pritiska, najbolje je da u tišini i miru bez mnogo nervoze privedete kraju poslove koji su u toku, i planirate raniji odmor.
Mars na 29° Riba konačno završava mučni tranzit, boravak pored vode, meditacija, poseta pozorištu, bioskopu, sauni, spa centru, rekreativno plivanje mogu delotvorno uticati na um i telo.

Ukoliko je vaš Sunčev ili Ascendentalni znak OVAN ili ŠKORPION spremni ste za NOVO razdoblje i kardinalne promene.
Od 10.09.2016. prolazili ste kroz razdoblje tokom kog je utisak da su okolnosti bile više nego slabe, a energija, volja i motivacija su takodje bili na dosta niskim nivoima.
Puno situacija u kojima su dogadjaji na prvi pogled ostavljali izuzetno snažan utisak, a ubrzo se transformisali do neprepoznatljivosti, pa ste bili skloni da jesnostavno “dignete ruke” i prelako odustanete iako su emocije i dalje prisutne.
Samo interval od 10.11. do 19.12. je obilovao odličnom realizacijom, prisutnim emocijama i strastima.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Gubitak snage fizičke i strasti u odnosima najnaglašeniji je i potrajaće još danas i sutra, dok Mars prelazi u znak Ovna gde će do 09.Marta tranzitirajući (pored trigona sa Saturnom, i kvadrata sa Plutonom) kreirati i konjunkciju sa Uranom.
Stoga do 20.02. možete prepoznajući ovaj novi talas dogadjaja i energije poželeti da okrenete novi list, započnete novu emotivnu vezu ili u okviru postojećeg emotivnog partnerstva budete spremni da započnete potpuno novu fazu odnosa. SPREMNI ste za NOVI POČETAK.
Period od 20. do 28. Februara je za Ovnove i Škorpione izuzetno rizičan jer će mnogi pripadnici ovog znaka biti eksplozivni i skloni da bez obzira na trenutnu situaciju biti skloni da okrenu ledja i napuste odnos, verujući da je sloboda i nezavisnost upravo ono što im može omogućiti bolju budućnost.
Vodolije će u tom intervalu biti verbalno vrlo agresivne, sklone da optuže nevine, i potrebno je da pripaze u vožnji, u komunikaciji sa neposrednim okruženjem (komšiluk), rodbinom.

POŽELJNO je da OVAJ MLAD MESEC 28.01. (noćas u 01:06 Am) iskoristite za NOVI POČETAK u okviru onih životnih oblasti koje su opisane NATALNIM KUĆAMA koje počinju u zodijačkim znacima Ovan i Škorpion.

SREĆNI vam bili NOVI POČECI!!!


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE