Mars opozicija Rx Neptun *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop, ili uradite vašu natalnu kartu. Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 15° do 19° Blizanaca, Device, Strelca i Riba, a posebno ukoliko je Ovan, Škorpion, Blizanci, Devica ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Pod ovim tranzitom počećete da sumnjate u sebe i imaćete problema da usmerite energiju na konkretne ciljevei sledite planirane aktivnosti koje vode realizaciji. Ako ipak planirate pokretanje važnog projekta pažljivije pogledajte i ustanovite realne resurse za rad. Suprotstavljanje drugih može da utiče da se osećate jako nesigurnim. Razuman samokritičan stav nikom ne škodi, ali kada vas dovede do tačke u kojoj sebe smatrate neadekvatnim, tada se to graniči sa samosaželjenjem koje verovatno ne može da bude konstruktivno.
Potražite novu inspiraciju kako bi nastavili putem koji ste odabrali. Kako je trenutno prenaglašen osećaj umora posvetite malo vremena relaksaciji, prihvatite boravak u prirodi, tišini, na otvorenom. U ovom periodu na vaše psihičko stanje bi se najbolje odrazili dodatni sati sna, meditacija ili šetnja šumovitim predelima. Podelite svoje brige sa prijateljima od poverenja koji mogu da vam omoguće dodatnu psihološku podršku.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Budite umereni i oprezni sa konzumacijom slatke hrane, alkoholnih pića, većih količina kafe, medikamenata i opijata. Neophodno je da se oslonite na faktore snažne faktore samopouzdanja, jer ko vlada sobom snažniji je od onoga ko upravlja gradom. Spiritualna strana čovekova mora da pokori i nadvlada njegove materijalne i životinjske nagone.
SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Nerealna očekivanja bez preduzimanja esencijalnih koraka koji bi omogućili ostvarenje, loše korišćenje energije i niski energetski nivoi, neraspoloženje, kompleks inferiornosti, razočarenje i povređenost, tajna neprijateljstva. Varke i trikovi, kreiranje strategije iza tuđih leđa, patološka stanja, depresija i apatija posebno kod tipova Ovna. Budite umereni i oprezni sa konzumacijom slatke hrane, alkoholnih pića, većih količina kafe, medikamenata i opijata.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

PUN MESEC 21° Riba/ SUNCE 21° Device

Sat Sep 14 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Za nama je jutros ostao Pun Mesec koji je aktivirao osu 21° promenljivih znakova, a najugroženiji su pripadnici znaka Device i Ribe rodjeni na kraju II dekade i početku III dekade (02. do 15. Marta i Septembra), ali ni Strelčevi (02.-15. Decembra) […]
PUN MESEC 13° Riba/ SUNCE 13° Device

You May Like