Mars opozicija Rx Jupiter *tranzit


Mars opozicija Jupiter tranzit
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 20° do 26° u znacima Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Pripadnici grupe PROMENLJIVIH ZNAKOVA (BLIZANCI, Device, STRELAC, Ribe) posebno su pod negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta.
Naglašena je želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa opozicijom na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
U ovom dnevnom intervalu izvesna je opasnost od gubitaka zbog rastanaka, nesuglasica, parničenja, prekomernog opterećivanja svojih kreditnih sposobnosti ili pljačke. Navlačite na sebe neprijateijstvo ili protivljenje zbog preterane sebičnosti ili dogmatičnosti u tvrdoglavom zastupanju svog mišljenja.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Klonite se insistiranja u krajnosti ili preterane revnosti, jer ste veoma podložni pogrešnom rasuđivanju. Ostanite umereni, ekonomični i diplomatski pristupajte u odnosima.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno da imate teškoće, osim ako ne radite na realizaciji ličnih ambicija bez obzira na to kako će to da utiče na bilo šta drugo. Ako dozvolite da dominira ego drugi će se uveriti da i vi plaćate cenu za to. Trenutno vladate sa dosta samopuzdanja, ali to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Potražite dobar balans i započnite novi projekat, pokušajte da motivišete ljude oko vas. Verovatno će biti potrebe da idete na neko dalje putovanje ili da se suočite sa fizičkim izazovom. Posvetite se socijalnim pitanjima i obratite pažnju na sve detalje, izbegavajte da gradite kule u vazduhu. Možda ćete biti skloni da previdite teškoće i da se opustite u lažnom osećanju sigurnosti.
Ako izložite dobro osmišljen plan realizacija je izvesnija.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.05. u 00:45 *MLAD MESEC 14° BIKA

Sat May 4 , 2019
Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku BIKA uticati na vas? PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment uglova dispozitora istih na 14° BIKA. Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 14° BIKA koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali i srednji stepeni […]
NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.05. u 00:45 *MLAD MESEC 14° BIKA