Mars opozicija Rx Jupiter *tranzit


Mars opozicija Jupiter tranzit
Zgrabite svoj natalni horoskop (ili Klik na link NATALNA KARTA).

Ukoliko ima ličnih tačaka ili na 29° Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Pripadnici grupe FIKSNIH ZNAKOVA (Bik, LAV, ŠKORPION, VODOLIJA) posebno su pod negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta.
Naglašena je želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa opozicijom na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
U ovom dnevnom intervalu izvesna je opasnost od gubitaka zbog rastanaka, nesuglasica, parničenja, prekomernog opterećivanja svojih kreditnih sposobnosti ili pljačke. Navlačite na sebe neprijateijstvo ili protivljenje zbog preterane sebičnosti ili dogmatičnosti u tvrdoglavom zastupanju svog mišljenja.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Klonite se insistiranja u krajnosti ili preterane revnosti, jer ste veoma podložni pogrešnom rasuđivanju. Ostanite umereni, ekonomični i diplomatski pristupajte u odnosima.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno da imate teškoće, osim ako ne radite na realizaciji ličnih ambicija bez obzira na to kako će to da utiče na bilo šta drugo. Ako dozvolite da dominira ego drugi će se uveriti da i vi plaćate cenu za to. Trenutno vladate sa dosta samopuzdanja, ali to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Potražite dobar balans i započnite novi projekat, pokušajte da motivišete ljude oko vas. Verovatno će biti potrebe da idete na neko dalje putovanje ili da se suočite sa fizičkim izazovom. Posvetite se socijalnim pitanjima i obratite pažnju na sve detalje, izbegavajte da gradite kule u vazduhu. Možda ćete biti skloni da previdite teškoće i da se opustite u lažnom osećanju sigurnosti.
Ako izložite dobro osmišljen plan realizacija je izvesnija.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mars u Devici *tranzit

Thu Jul 29 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Tranzit Marsa kroz znak Device, u periodu od 29. Jula do 15. Septembra 2021, donosi uzbuđenja na ljubavnom planu, probleme sa kolegama, opasnost u saobraćaju i umetničku inspiraciju. Mars, planeta akcije, energije i borbe, 29. Jula počinje tranzit kroz zodijački znak Device, […]