Mars sekstil Neptun *tranzit


Mars sekstil Neptun tranzit

Mars i Neptun kreiraju sekstil danas. te ukoliko ima planeta u va┼íem natalnom horoskopu u segmentima od 2┬░┬ádo 7┬░┬áRiba, Jarca, Bika, Raka, Device ili ┼ákorpiona, a posebno ukoliko su Jarac ili Ribe va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak, ova prognoza mo┼że biti zna─Źajna za vas.
Generalno i bez obzira na va┼í sun─Źev znak i podznak,┬áobratite pa┼żnju na natalne ku─çe koje su u znacima Jarca i Riba, jer ─çe upravo te ┼żivotne oblasti biti aktivirane ovim aspektom.

 

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Dra┼íkovi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Astrolo┼íki, i pod normalnim okolnostima, ove dve planete nemaju mnogo toga zajedni─Źkog – zadatak Marsa je da nam obezbedi sve ┼íto po┼żelimo, a Neptun donosi malo sanjala─Źkog ovoj ina─Źe borbenoj energiji Marsa, stoga je posebno te┼íko kada se ove dve planete spoje negativnim aspektom (kvadrat, konjunkcija, opozicija). Ipak, obzirom da je pred nama dan tokom kog su ove dve planete u sekstilu mo┼żemo se radovati povoljnim prilikama. Postajete senzibilniji┬áu odnosu na svet oko vas, i ┼żelja da pomognete drugima koji imaju manje sre─çe je u ovom intervalu na visokom nivou. Velikodu┼ínost je nagla┼íenije od potrebe da grabite za sebe. Ovo je i odli─Źan interval tokom kog se treba fokusirati na duhovni rad i aktivnosti kojima mo┼żemo dobiti odgovore od Bo┼żanskog (intutivna komunikacija, komunikacija sa Andjelima).
Posvetite neko vreme razmi┼íljanju o tome ┼íta biste ┼żeleli da podarite bliskima u danima koji slede – darivanje je mo─çan lek za nervozu, depresivna i anksiozna stanja. Oseti─çete dublju povezanost sa voljenima, ali i bolju komunikaciju sa ─Źitavim univerzumom.

Intelektualna energija, spiritualnost, receptivnost.┬áOvo je jedan od tranzita koje ne treba propustiti, jer kroz razvoj spiritualnih i kreativnih sposobnosti i┬ánjegovim posredstvom mo┼żete postaviti temelj sjajnoj budu─çoj sre─çi i blagostanju.┬áOvo je povoljan aspekt za sve aktivnosti kojima upravlja Neptun: muziku i umetnosti, okultizam i religiju, filozofiju i humanitarne pokrete. Upita─çete se za┼íto je va┼ía ma┼íta tako aktivna. Potrudite se da ideje koje pokre─çete budu konkretne i bazirane na realnim planovima.┬áBogata imaginacija ─çe biti pozitivno ocenjena od strane drugih, koji ─çe u┼żivati dobijaju─çi posebnu inspiraciju od vas. Ipak, to zavisi od toga koliko ─Źvrsto stojite sa obe noge na zemlji, jer kad je Neptun aktivan on mo┼że da zavede na stazuneobi─Źnih fantazija. Iako pod ovim tranzitom opasnost nije vrlo velika, ako planirate projekte ovo bi bio pravi trenutak da jasno formuli┼íete va┼íe vizije. Mo┼żete ra─Źunati na dobijanje pomo─çi od strane┬áprijatelja, koji ─çe pratiti ┼íta vi radite, konsultovati vas i pomo─çi vam.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 02.11.2014.

Sun Nov 2 , 2014
Na Aktivnoj karti dana mo┼żete pratiti iz ─Źasa u ─Źas kretanje planeta i svetala. Nedelja 2. Novembar ─çe biti dinami─Źna u prvoj polovini dana i veoma spokojna u popodnevnim ─Źasovima, a obele┼żi─çe je 2 planetarna i 5 lunarnih aspekata. Mesec se kre─çe od 5┬░ do 18┬░ Riba.   VENERA SEKSTIL […]