Mars sekstil Uran *tranzit


Mars sekstil Uran tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu od 6° do 10° u znacima BIKA, Raka, RIBA, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Vodolija Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Pripadnici FIKSNIH ZNAKOVA (Lav, Škorpion, Vodolija) pod negativnim su uticajem tokog trajanja ovog aspekta.

Sekstil Marsa i Urana 8° Bik/Ribe donosi nove prilike za unutrašnje isceljenje, osnaživanje i ekspanziju svesti. Fokus na snažnu volju i motivacija će usmeriti na opraštanje i pokrenuće nas napred kako bismo ostvarili sve što poželimo jer DANAS je sve MOGUĆE.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Spremni ste da eksperimentišete i rizikujete, da učinite sve kako biste promenili način života. Danas ste inventivniji, originalniji i odlučniji , i sa lakoćom osmišljate nove načine koji vam mogu pomoći da budete produktivni i savladate prepreke bez problema. Želite da uradite nešto što će vas izdvojiti od drugih, nešto što će vam omogućiti da se osećate jedinstvenim.

Sekstil Marsa i Urana donosi inventivne originalne ideje i aktivnosti. Ovo je odličan dan za mehaničke popravke, bilo da je potrebna obaviti ih na automobilu ili nekom uredjaju u vašem domu. Razmišljate na sasvim nov način kako biste bili produktivniji i ne dozvolite da vas prividna ograničenja spreče da sve planirano završite danas. Naglašena volja će omogućiti da prevazidjete sve prepreke, i realizujete planirane ideje. Iskoristite nemir i energičnost koju osećate danas na produktivan i pozitivan način.

Izmenite rutinu, odbacite loše navike – vreme je za promene.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Arhetipski san

Mon May 25 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U kolektivnom nesvesnom nisu prisutna potiskivanja, već sadržaji prisutni pre svakog individualnog iskustva. Te arhaične ostatke snova predaka sadržane u kolektivnom nesvesnom Jung naziva arhetipovima i to su u svakom od nas pohranjene “mudrosti iskustava bezbrojnih milenijuma” (Arhetipovi kao animus, anima, senka […]