Mars trigon Jupiter *tranzit


mars trigon jupiter tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 12° do 18° LAVA, Škorpiona ili STRELCA, a posebno ukoliko je Ovan, Škorpion, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE 063/222-539

Odličan dan za ekspanziju i aktiviranje planiranih poduhvata. Budite otvoreni, proširite svoje vidike i prebrodite postavljene granice. Odličan dan za poslovne poduhvate, za edukaciju, pravna pitanja, duhovna nastojanja i dobrotvorne aktivnosti. Sreće je na dohvat ruke danas, na vama je da posegnete i uhvatite je.

Radost življenja, preduzetnički duh, spremnost za preduzimanje akcija, sklonost ka organizaciji, kreativnost, želja za donošenjem pozitivnih odluka ili transakcija, priznanja, poslovni uspesi, pokloni, rešavanje zvaničnih ili pravnih situacija, povoljnan dan za emotivne odnose. Uspešan poslovni period – pokažite otvorenost i preduzimljivost. Pod ovim harmoničnim tranzitom mogli bi često biti srećni u vašim vezama, što će omogućiti da sa više entuzijazma radite na realizaciji ličnih ciljeva. Prepoznajete visok stepen samouverenosti i svesni ste toga šta možete da ostvarite, stoga ne oklevajte već započnite novi projekat i pokušajte da motivišete i uključite i ljude oko vas. Vaš dobar primer doneće vam podršku drugih, tako da niko neće dovoditi u pitanje vaš autoritet. Uz dobre namere i dobrodušnost, vi se posvećujete uzroku a da pri tome ne ostavljate daleko u pozadini vaše lične ciljeve. Odličan interval za fizički zahtevna putovanja, ali se možete posvetiti i socijalnim problemima. Finansijski uspeh.

Svaki aspekt Marsa pruža nam priliku da posegnemo za ciljem, za onim na šta ukazuje konsistentna potreba Sunčevog položaja. Ovih dana Sunce tranzitira znakom Lava koje odražava našu potrebu da udruženi kreiramo temelje struktura. Mars u Lavu i Jupiter u znaku Strelca kreiraju trigon. Ovaj ekstremno povoljan aspekt donosi talase izuzetne energije i optimizma, stoga je današnji dan odličan za sve vrste poslovnih aktivnosti i realizaciju promocija i prezentacija. Iskoristite maksimalno povoljnosti ovog tranzita kako biste se fokusirali na svoje potrebe i time obezbedili napredovanje i osigurali promenu.
Najzad, ukoliko niste spremni da napredujete kako možete očekivati da život sutra bude bolji?

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Posvetite malo vremena danas promišljanju šta zapravo želite od života. Često smo previše opterećeni svakodnevnim zadacima i odgovornostima prema drugima i gubimo iz vida lične želje i željenu životnu perspektivu. Ipak kroz stvaranje ciljeva u ličnom univerzumu obezbedjujemo osnov i životne strukture koje su neophodne svakom od nas.
Uhvati pogedom svoju zvezdu vodilju!


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venera u Lavu *tranzit

Sun Jul 28 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Dok Venera tranzitira znakom Lava malo je suptilnosti i intime a mnogo ljubavnih obećanja. U ovim danima očekuje vas romantičan život sa mnogo živih letnjih boja, bez obzira na lični horoskop. Vatreni Lav je znak rizika i dok Venera tranizira mnogi će dati […]