Mars u Lavu *tranzit


mars u lavuU antičkoj mitologiji, Mars je bog rata, besa, uzavrelih strasti, a slično značenje ima i u astrologiji, pa je važno u kom znaku i natalnoj kući se nalazi Mars. Ukoliko je položaj ove planete naglašen u horoskopu, posebno ukoliko se nalazi u znacima Ovna, Škorpiona ili Jarca, aktivni ste i puni energije, strastveni i dinamični, ali kada ste isprovocirani umete da budete i prilično agresivni. Mars je nešto slabiji ukoliko se u vašem natalnom horoskopu nalazi u znacima Vage, Bika i Raka, što je u ženskom horoskopu pokazatelj ženstvenosti, dok u muškom horoskopu govori o prenaglašenom senzibilitetu.

Planeta akcije i energičnosti, Mars, pokazuje način na koji se borimo i šta može da nas naljuti ili razbesni. Simbolizuje i seksualnost, on je ljubavnik, ali i ratnik koji izaziva ratove i vodi ljubav. Predstavljen je krugom sa strelom, falusnim simbolom muškosti i seksualne želje, jer energija Marsa ne samo da pokreće događaje, već rađa i ljubav. Iako simbolizuje hrabrost, akciju i pokretačku snagu, Mars nije samo napadač već i zaštitnik.

Znak u kome se nalazi vaš Mars dosta govori o tome kako preuzimate inicijativu, stičete ugled i upuštate se u nešto novo. Kuća u kojoj se nalazi u natalnom horoskopu zahteva dosta energije, i u tom segmentu je neophodne da se izborite sa životnim teškoćama.

Mars, planeta akcije, 8. avgusta započeo je tranzit kroz znak Lava gde je njegov uticaj mnogo jači nego u Raku, znaku u kome je boravio poslednjih 40-ak dana. Do 25. Septembra ovu promenu će osetiti pripadnici svih znakova jer je Mars u Lavu u potpunosti menja količinu energije kojom raspolažete, a tranzit će se najpovoljnije odraziti na rodjene u znacima i sa podznakom u Ovnu i Škorpionu. Ovaj interval je nepovoljan za Vodolije koje mogu osetiti nedostatak energije i moraju biti spremni na kompromise. Česte izazovne situacija očekuju Bikove i Škorpione.

Ovan – moguć je susret sa pripadnicima vatrenog znaka na sportskom terenu ili koncertu, pozorišnoj predstavi

Bik – potencijalni probleme u krugu porodice ljubavi zbog partnerove ljubomore i posesivnosti

Blizanci – oprez u saobraćaju na kraćim, češćim putovanjima, posebna pažnja pri potpisivanju dokumentacije

Rak – odličan interval za poslovnu i finansijsku situaciju

Lav – priliv energije i povoljne okolnosti za saradnju sa strancima, putovanja u inostransvo, odličan interval za pripremu ispita

Devica – materijalni dobitak i mogućnost odlaska na kraći poslovni put

Vaga – uzbudljivi trenuci u segmentu poslovnog partnerstva

Škorpija – uspeh u poslu sa strancima ili mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvo

Strelac – zajednički put sa partnerom, moguće poznanstvo na putovanju u inostranstvo ili na fakultetu

Jarac – oprez u neočekivanim situacijama, izbegavate rizične novčane transakcije

Vodolija – brojna uzbuđenja na ljubavnom planu, moguće su rasprave sa partnerom.

Ribe – moguć ljubavni susret sa kolegom

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce u znaku Lava *tranzit

Sat Jul 22 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Danas 22.07. SUNCE počinje godišnji tranzit kroz zodijački znak Lava u 17:15, pridružujući se Merkuru, Marsu i Južnom mesečevom čvoru. Pred nama je dinamičan interval stoga obratite pažnju na kuće natalnog horoskopa koje se nalaze u zodijačkom znaku Lava i Vodolije, preostalih […]
Sunce u znaku Lava *tranzit