Mars u znacima *Vodja, mač, akcija


Mars__Reworked__by_EssJay89Mars je snaga, žestina, orah, tvrd, kao zelen neslomljiv, u zrelijem dobu mudriji, ali nikada krhak, Mars je simbol muškosti, jedinica za potenciju, u muškom horoskopu ukazuje na energiju ili slabosti, u ženskom pak na jang stanu njihove osobnosti, ukazuje na tip muškaraca kojemu gravitiraju, ukazuje na sposobnosti u poslovanju, a ne tiču se baš ženskih poslova, ukazuje na snagu ili slabosti a poveznica je Venera, naime kada je Venera dobro uklopljena s Marsom dolazi do očitovanja pozitivnih energija, nema demonskih sila, ali u napetim aspektima ove planete u karti rođenja ukazuju na probleme u vezama, učestale prekide, vjernost je na kušnji… osobe se ne nalaze u monogamnim vezama, muškarci kao predatori to i ostaju, vjernost im je slaba strana, ženama je teže, ali podnose probleme izdržljive su, izdržljivije od muškaraca. Loš Mars, u kombinaciji s lošom Venerom i pride lošim položajem Mjeseca ukazuje na protuhu, osobu sklonu opijanju, drogama, osobu koja nema snagu izroniti iz pakla ovisnosti, osobu koja je neumjerena, koja teško očituje svoju osobnost i utjehu traži u opijatima, a drugima postaje teret. 
Osoba koja ima odličan položaj Marsa, Veneru u sextilu ili trigonu, Mjesec u ugodnom aspektu sa Suncem, k tomu i s Marsom, lako očituje svoju osobnost, brže napreduje, ne libi se teških poslova, aktivna je na svim područjima ljudskog djelovanja. U sexu je stabilna nema otegotnih okolnosti, muškarci nemaju problema sa snošajem, niti veličinom spolnog organa, nema preuranjenog svršavanja niti je ženama orgazam oduljen ili čak onemogućen. S druge pak strane loš Mars stvara promiskuitetne osobe, kriminalce, agresivne tipove bez obzira na spol. Dobro položen, Mars daje energične borce koji se bespoštedno bore za ljudska prava. Mars vlada krvnim zrncima, životnom dakle energijom, a to je u našem organizmu krv koja nam hrani organe. Krv je bitna stavka našega organizma i valja je paziti i maziti. Vlada prvom, korijenskom i drugom, pupčanom čakrom, koje su ujedno i sexualne čakre. Zaustavimo li već na tim instancama energiju, ostale čakre (kola života) se energijom ne hrane na pravi način i dolazi do zastoja rada organizma kao cjeline, stoga je Mars bitan čimbenik tjelesnog zdravlja (energetskog protoka) kao što su Sunce i Mjesec napose bitni čimbenici psihičkog zdravlja, jer integralna tijela u lošim aspektima ne daju zdravu psihu već poremećaje, depresiju apatiju, nezadovoljstvo, bezvoljnost. Mars vlada Ovnom i Škorpionom, u izgonu su u nasuprotnim znacima kojima vladaju dakle u Vagi i Biku, ushićen je u znaku Jarca, dakle daje najbolje od sebe, a najlošije se izražava kroz znak Raka, opozitno Jarcu. Ne znači loš Mars da su to automatski i loše osobe, ali! Gaze ih okolnosti, teško kroz život, dok jedni gaze asfalt drugi hodaju teškim blatom, teško promiču kroz život, nema olakotnih okolnosti, moraju ih sami stvarati kroz poteškoće dakako. 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Spoznaja Marsa

Sun Sep 20 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Simbol Marsa je u svakom horoskopu mnogo fundamentalniji princip nego što se obično misli, budući da Mars prirodno predstavlja početak svega, početak života kao prirodni vladar 1. kuće. U svakom horoskopu Ascendent i vladar Ascendenta predstavljaju ličnog Marsa, te je Mars kao takav […]