Mars u znaku Vodolije *tranzit


Timski rad

Kako Vodolija vlada socijalnim temama obezbedite dovoljno vremena za društvena okupljanja i uživanje u druženju, pozovite prijatelje, ažurirajte svoju listu poslovnih kontakata i ponovo se povežite sa kolegama koji su vam bili dragi. Poslovnim zadacima pristupajte sa novom fleksibilnošću, podržan najpre eksplozivnom konjunkcijom sa Saturnom (31.03) , i kvadratom sa Uranom (07.04.) , može tokom perioda Marsovog tranzita kroz zodijački znak Vodolije najbolje rezultate omogućiti upravo pripadnicima zodijačkih znakova Blizanci, Vaga i Vodolija, Lava i Strelca.

Mars, planeta akcije 30.03.2020. u popodnevnim satima započeo je svoj tranzit kroz znak Vodolije, što će se do 15.05.2020. odraziti na vaš lični plan posebno ukoliko imate ličnih planeta ili tačaka u zodijačkim znacima OVNA i ŠKORPIONA, takodje ukoliko ima ličnih planeta ili je Ascendentalni znak Vodolija, Blizanci, Vaga.
Obzirom da je Mars u dispoziciji u zodijačkom znaku Ovna i poprima retrogradnost dispozitora iako će neostvareni planovi izazivati frustraciju i bes, od planiranih poduhvata ćete izuzetno teško odustajati, a odloženost će u vama vremenom ojačavati rešenost da uspete.

Oprez zbog negativne konotacije tranzitnog Marsa kroz zodijački znak Vodolije preporučuje se ukoliko su u vašem natalnom horoskopu lični i naglašeni prvi stepeni fiksnih zodijačkih znakova Bik, Lav, Škorpion, Vodolija.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Pozicija Marsa u natalnom horoskopu opisuje inicijativu, količinu energije i volje, radni elan i borbenost natusa. Položaj Marsa je snažan je u zodijačkim pozicijama u sedištu – u Ovnu i Škorpionu i izrazito snažan u Jarcu gde je u znaku egzaltacije, a ovo su ujedno zodijački znaci koji su poznati po ambicijama, ličnim uspesima, visokim životnim dostignućima. Osobe koje imaju ličnog Marsa i poziciju u Ovnu, Škorpionu ili Jarcu, sa dobrom dispozicijom i aspektima su izuzetno probojne, brze i snažne, dinamične, prisutna je pozitivna doza impulsivnosti i samouverenosti, kao i aktivnost na emotivnosm i seksualnom planu.

U Biku, Raku i Vagi, Mars je “slab” pa su te osobe uglavnom miroljubive i pasivne i uvek očekuju inicijativu od svog partnera. Ipak, snagu planete akcije nije moguće tek tako ukrotiti. Zato smo često neprijatno iznenađeni nepredvidivom reakcijom neke na izgled “mirne” osobe iz naše okoline koja u svom horoskopu ima slabu natalnu poziciju Marsa. One često imaju problema da ostvare svoje ciljeve i znaju da budu prilično svojeglave, naizged pasivne, što je najčešće slučaj kada je rešavanje manje važnih životnih pitanja. U ženskom horoskopu Mars simbolizuje tip muškarca kom ona teži, a u muškom muževnost i fizičku snagu, jedan je od ključnih pokazatelja kvaliteta i tipa seksualnosti.

Planeta akcije i energičnosti, Mars, opisuje način na koji se borimo i šta može da nas naljuti ili razbesni, značaja je simbol seksualnosti, on je ljubavnik i ratnik, onaj koji vodi i ratove i ljubav. Njegov simbol je Krugom sa Strelom, falusnim simbolom muškosti i seksualne želje, jer energija Marsa ne samo da pokreće događaje, već rađa i ljubav. Iako simbolizuje hrabrost, akciju i pokretačku snagu, Mars nije samo napadač već i izuzetan zaštitnik.

Znak u kome se nalazi vaš Natalni Mars dosta govori o tome šta vas motiviše na poslovnom i seksualnom planu, kojom brzinom i ekspeditivnošću preuzimate inicijativu, koliko ste i kako skloni da se upuštate u nešto novo. Kuća u kojoj se nalazi Mars u vašem natalnom horoskopu izvor je vaše energije, ali u tom segmentu je neophodne i da se izborite sa odredjenim okolnostima.

Tipični Marsovi tipovi (pripadnici zodijačkih znakova Ovan i Škorpion) generalno nisu previše zadovoljni u situacijama prilagodjavanja potrebama drugih, a u narednih 40-ak dana to ih očekuje u svom životnim segmentima – poslovnim, privatnim, porodičnim. Jedino što je stoga važno je da se u narednim danima možda neće osećati sasvim dobro u “svojoj koži”, ali benefit od povremenog sagladavanja situacije iz druge pozicije daje sasvim novu perspektivu dogadjajima koji slede, i biće pozitivan ukoliko imate na umu dugoročne prilike.

NAKON 14. Maja Mars počinje tihi tranzit kroz zodijački znak Riba, tokom kog ćete moći samo iz ugla posmatrača da se prisećate propuštenih prilika, ili ušuškani uživate u ostvarenim uspesima. BLISTAVI I MOĆNI.

ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA + GODIŠNJI HOROSKOP 2016. + Analiza Uporednih horoskopaNumerologija + ANALIZA IMENA ZAKAŽITE SVOJU ANALIZU NATALNOG HOROSKOPA 063/222-539

Spajajući asertivnost Mars i Vodolijinu želju za akcijom dobijamo intenzivnu želju za slobodom i nezavisnim življenjem, koja jednog inače prilično miroljubivog pobunjenika može pretvoriti u žestokog ratnika koji sledi svoje nagone.

Odluke se od danas donose munjevitom brzinom, ali ne strepite od nepromišljenosti jer su bazirane na brižljivom inteligentnom osmatranju koje je omogućio tranzitni Mars kroz zodijački znak Jarca, tokom prethodnih 40 dana. Nedostajaće svojeglavost tipična za Marsa, nedostajaće i želja da ideje i nove koncepte realizujete isključivo na svoj način. Ipak pruža se prilika da veoma brzo sagledate i potencijalne greške i sve što vas može onemogućiti na putu do cilja, te ćete biti u prilici da reagujete brzinom koja je tipična samo za one koji su u vrhunskoj mentalnoj formi. Mnogi pokušaji neće doneti željene rezultate u prvom naletu zbog retrogradnog Urana koji je dispozitor Marsa, ali uočićete greške koje su bile bazične i moguće upravo ključne za prvi neuspeh. Uticaj Marsa u Vodoliji je najinovativniji i najinventivniji a procesi inventivnosti i inovacije sami po sebi zahtevaju greške u hodu kako bismo došli do otkrića. Pa podsetiću vas da su GREŠKE NEZAOBILAZNI DEO PROCESA, one ne treba da nas zaustave već ohrabre na putu ka cilju.

Kako Vodolija vlada socijalnim temama obezbedite dovoljno vremena za društvena okupljanja i uživanje u druženju, pozovite prijatelje, ažurirajte svoju listu poslovnih kontakata i ponovo se povežite sa kolegama koji su vam bili dragi. Poslovnim zadacima pristupajte sa novom fleksibilnošću, koja podržava trigon Jupitera u Vagi (02.12.), a potom sekstilima sa Saturnom (03.12.) i Rx Uranom (07.12.), sekstil sa Merkurom (15.11.) može tokom perioda Marsovog tranzita kroz zodijački znak Vodolije NAJBOLJI PERIOD DONETI upravo pripadnicima zodijačkih znakova Blizanci, Vaga i Vodolija.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mars konjunkcija Saturn *tranzit

Tue Mar 31 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pripadnici grupe FIKSNIH ZNAKOVA (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija) su pod specifičnim negativnim uticajem tokog trajanja ovog aspekta (28.03. – 03.04.). Pripadnici grupe ZEMLJANIH ZNAKOVA (Bik, Devica, Jarac) mogu mudro iskoristiti ovaj tranzitni aspekt, posebno ukoliko su rodjeni u intervalima 25.03.- 03.-04., 26.08.-04.09. […]