Mars u zodijačkom znaku Vage *tranzit


Marsovi tipovi (pripadnici znakova Ovan i Škorpion) generalno nisu previše zadovoljni u situacijama prilagodjavanja potrebama drugih, a u narednih 40-ak dana to ih očekuje u svom životnim segmentima – poslovnim, privatnim, porodičnim. Jedino što je stoga važno je da se u narednim danima možda neće osećati sasvim dobro u “svojoj koži”, ali benefit od povremenog sagladavanja situacije iz opozitnog položaja daje sasvim novu perspektivu dogadjajima i biće pozitivan ukoliko sagledavate dugoročne prilike.
NAKON 20. Novembra PONOVO SOLIDNO VLADATE SITUACIJOM I VRAĆATE SE NA POZICIJU U PUNOJ SNAZI. BLISTAVI I MOĆNI.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

OVNOVI ~ Lagano sada
Vladar Vašeg zodijačkog znaka tranzitira zodijačkim znakom odnosa i partnerstava. Otvorenost za sugestije može sada delovati kao faktor koji vas čini nedovoljno snažnim, ali je ovo jedna od faza koja prethodi značajnim prekretnicama i zdravim odlukama. Pažljivo osluškivanje sagovornika, partnera i pokušavaj sagedavanja aktuelnih situacije iz njihove pozicije doneće potpuno nove uvide. Odluka je ipak na VAMA.

Obzirom da je BIKOVIMA Mars prirodni vladar XII i VII kuće izbegavajte tajne i budite jasni u stavovima, kako biste izbegli probleme u odnosima. Za razliku od drugih Bikovi neće imati konflikte već konstatovati da im partneri okreću ledja i napuštaju ih u tišini.

VAGAMA i RAKOVIMA ovaj tranzit Marsa kroz zodijački znak Vage unosi nemir i češće konflikte, napadnuti ili sa borbenim stavom, pripazite šta privlačite.

VAGAMA je Mars prirodni vladar II i VII kuće pa ukoliko imate prihode kroz partnerske odnose sada je vreme da aktivirate sve poslovne potencijale, koji će u početku donositi nešto manje svote novca koje osvežavaju budžet, ali u drugoj polovini Novembra će se pokazati kao pravi rudnici zlata.

ŠKORPIONI ~ Pogled preko ramena
Dok Mars tranzitira Vašom kućom tajni potreba za rezimiranjem situacija koje su neposredneo prethodile poslednjih meseci može vas voditi u pravcu nezadovoljstva. Nije dobar čas da previše ponirete u obradu tema potencijalnih neprijateljstava, da maštom oživljavate strategije skrivenih udruživanja koje imaju za cilj da vas oslabe.
Živu imaginaciju, sposobnost vizualizacije i kreiranja koristite da osmislite dugoročan plan za srećniji život. Maštanja o ljubavi, prisećanja na ranija važna emotivna iskustva može doneti talase uzbudjenja i zadovoljstva. UŽIVAJTE!

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji za 07.10.2019.

Mon Oct 7 , 2019
PONEDELJAK 07.10.2019. će biti veoma dinamičan dan, a obeležiće ga kratka faza praznog hoda, lunarna promena znaka, 2 planetarna i 4 lunarna aspekta. MESEC tranzitira od 27° JARCA do 10° VODOLIJE. Ponoćni kvadrat Meseca i Venere 27° Jarac/Vaga poslednji je u nizu Lunarnih aspekata tokom njegovog tranzita kroz znak Jarca. […]
Spicum Astrologija Horoskop