Mars u zodijačkom znaku Vage *tranzit


Marsovi tipovi (pripadnici znakova Ovan i Škorpion) generalno nisu previše zadovoljni u situacijama prilagodjavanja potrebama drugih, a u narednih 40-ak dana to ih očekuje u svom životnim segmentima – poslovnim, privatnim, porodičnim. Jedino što je stoga važno je da se u narednim danima možda neće osećati sasvim dobro u “svojoj koži”, ali benefit od povremenog sagladavanja situacije iz opozitnog položaja daje sasvim novu perspektivu dogadjajima i biće pozitivan ukoliko sagledavate dugoročne prilike.
NAKON 01. Novembra PONOVO SOLIDNO VLADATE SITUACIJOM I VRAĆATE SE NA POZICIJU U PUNOJ SNAZI. BLISTAVI I MOĆNI.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

OVNOVI ~ Lagano sada
Vladar Vašeg zodijačkog znaka tranzitira zodijačkim znakom odnosa i partnerstava. Otvorenost za sugestije može sada delovati kao faktor koji vas čini nedovoljno snažnim, ali je ovo jedna od faza koja prethodi značajnim prekretnicama i zdravim odlukama. Pažljivo osluškivanje sagovornika, partnera i pokušavaj sagedavanja aktuelnih situacije iz njihove pozicije doneće potpuno nove uvide. Odluka je ipak na VAMA.

Obzirom da je BIKOVIMA Mars prirodni vladar XII i VII kuće izbegavajte tajne i budite jasni u stavovima, kako biste izbegli probleme u odnosima. Za razliku od drugih Bikovi neće imati konflikte već konstatovati da im partneri okreću ledja i napuštaju ih u tišini.

VAGAMA i RAKOVIMA ovaj tranzit Marsa kroz zodijački znak Vage unosi nemir i češće konflikte, napadnuti ili sa borbenim stavom, pripazite šta privlačite.

VAGAMA je Mars prirodni vladar II i VII kuće pa ukoliko imate prihode kroz partnerske odnose sada je vreme da aktivirate sve poslovne potencijale, koji će u početku donositi nešto manje svote novca koje osvežavaju budžet, ali u drugoj polovini Novembra će se pokazati kao pravi rudnici zlata.

ŠKORPIONI ~ Pogled preko ramena
Dok Mars tranzitira Vašom kućom tajni potreba za rezimiranjem situacija koje su neposredneo prethodile poslednjih meseci može vas voditi u pravcu nezadovoljstva. Nije dobar čas da previše ponirete u obradu tema potencijalnih neprijateljstava, da maštom oživljavate strategije skrivenih udruživanja koje imaju za cilj da vas oslabe.
Živu imaginaciju, sposobnost vizualizacije i kreiranja koristite da osmislite dugoročan plan za srećniji život. Maštanja o ljubavi, prisećanja na ranija važna emotivna iskustva može doneti talase uzbudjenja i zadovoljstva. UŽIVAJTE!

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Sunce trigon Rx Pluton *tranzit

Fri Sep 17 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite vaš natalni horoskop (ili …Klik na link BESPLATNA NATALNA KARTA). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u odeljku od 22° do 26° Device, Jarca ili Bika, a posebno ukoliko su Bik, Lav, Jarac, Devica ili Škorpion vaš Sunčev ili Ascendentalni znak […]