Tvoja Mašta je tvoja karta za destinaciju Snova


QH5Tvoja Mašta je tvoja karta za destinaciju Snova. Moć mašte je u mislima kojima kreiramo svoju budućnost, umesto da samo čekamo i prepustimo sve slučajnosti.” Talidari

Kako biste se osećali kada bi vaše podsvesno i svesno bili u harmoniji, savršeno uskladjeni, kada biste od njihove udružene moći mogli napraviti odanog saveznika koji vas podržava u apsolutno svakom poduhvatu.
To je samo početak duboke unutrašnje transformacije, nakon koje ćete biti mnogo moćniji nego ikada ranije…

Da li ste svesni da ste upravo sami sebi najgori neprijatelj, da nesvesno sebe zadržavate u postojećoj situaciji iako žarko želite da se ona nekim čudom promeni? Da li strepite od prepuštanja novim prilikama i životarite od danas do sutra u agoniji i tihoj patnji?

Zapravo, postoji bezbroj načina da kreirate potpuno nove prilike za sebe, da promenite postojeće situacije i započnete Srećniji Život Danas. Potrebno je samo da odaberete šta želite da menjate i odaberete novi put. Možda priželjkujete veliku poslovnu promenu ali nedostaje hrabrosti i samopouzdanja za donošenje odluke, pa odlažete najvažnije obaveze od danas do sutra… Želite razumevanje i jasne odnose ali se teško povezujete sa okruženjem, nosite negativne obrasce i gubite nadu? Izgleda kao da ste “zaglavljeni” u skoro svim životnim oblastima, nedostaje snage i motivacije za pokretanje promene.

Ukoliko su vam ova osećanja poznata potrebno je da znate da su ona samo trenutni odraz mentalne zbrke koja se dogadja svakome od nas. Dobra vest je da možete raditi na tome i u potpunosti se osloboditi svih negativnih formi i uverenja koja usporavaju vaše napredovanje u sektoru karijere i finansija, odnosa sa porodicom i okruženjem, i zdravlja.

Kreirajte podsvest koja će biti najsnažniji saveznik vašeg Svesnog.

Zakazivanje 063/222-539.
Jasmina Drašković je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Prebacivanje bremena

Mon May 13 , 2013
Uticanje na podsvest Kada smo svesni svojih moći i delovanja svoga uma, velika nam je želja da pronađemo brz i lak način da u podsvest utisnemo impresije dobrog, zato što puko intelektualno znanje Istine neće doneti rezultate. Što se mene tiče, otkrila sam da je najlakši način »prebaciti breme«. Jedan metafizičar […]