Mayanski Kin za 01.10.2013.


Kin 231, Plavi Planetarni Majmun

Elektri─Źna Luna Jelena┬á*Alpha 12
Kin 231, Plavi Planetarni Majmun

OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra
Mo─ç Duha

Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme.

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 231
Usavršavam u cilju igranja
Iskazuju─çi iluziju
Stavljam pe─Źat na proces magije
Planetarnim tonom ispoljavanja
Vodi me mo─ç samostvaranja

HARMONIJA 58: Spektralni proces
Formulisati slobodnu volju oslobadjanja

 

10 Manifestacija
Sve što je nekada bila ideja, namera, strah realizuje se u danu desetke. Ovo je dan realizacije svega na šta ste ranije imali fokus. Dan velike moći koji nosi veliku odgovornost.

10 planetarni – LAHUN
Usavršava ispoljavanje, akcija i izazov se susreću, iskazuje.
Kako mogu da usavršim ono što radim?
DESET – MANIFESTACIJA, ISPOLJAVANJE┬á
Klju─Ź ka istinskom identitetu u ovom i onim svetovima, otklju─Źava vrata ka velikoj misteriji ispoljavaju─çi se kroz tebe.
OSOBINE: namera, motivacija, istinski identitet, osnova-temelj, suština sopstva, usmerena manifestacija-ispoljavanje.
DESET je zrak ispoljavanja – manifestacije. Temelj individualnog sopstva koji ispoljava svoj istiniti identitet, osnova su┼ítine sopstva. Sna┼żno ispoljavanje te ─Źeka. Dva sveta se ujedinjuju. Klju─Ź za ispoljavanje u svim kraljevstvima je kroz ─Źistu nameru i otelotvorenje tvoje bo┼żanske su┼ítine. ┼áta tvoje srce ┼żeli da ispolji? Po─Źni da se usagla┼íava┼í sa svojom su┼ítinom. Su┼ítina usagla┼íena sa namerom stvara eteri─Źni oblik mi┼íljenja “energetsku matricu obli─Źja”. Onoliko koliko je nesputana ograni─Źenim verovanjima energetski model-obrazac nastaje i razvija se. Kako se razvija usagla┼íava se sa ve─çim modelom dok kona─Źno ne bude pu┼íten u ispoljavanje.
Dobijaju─çi desetku od tebe se tra┼żi da pa┼żljivo pogleda┼í svoje sopstvene temelje, na kakvim strukturama i sistemima verovanja je izgradjena tvoja realnost-stvarnost. Kakve osnove motivi┼íu tvoje izbore? Ti sada stvara┼í novi temelj kora─Źaju─çi u sve ono ┼íto jesi – tvoje su┼ítinsko sopstvo. Kako se temelji tvog su┼ítinskog sopstva razvijaju, drugi ─çe prepoznati tvoj istinski identitet. Kada si u rezonanci sa univerzalnom manifestacijom to je prirodni nusprodukt.

PETI dan Mayanske sedmice┬áALPHA korespondira sa Grlenom ─Źakrom
Svetski jezici, kulture i religije
Prou─Źavanje pri─Źa o Hristu, Budi, Muhamedu
U─Źenja o simbolima, ritualima i svakodnevnim obi─Źajima u razli─Źitim kulturama.
II nedelja Bela Mayanska sedmica
Rafinira skromnost, unutra┼ínja inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Proro─Źanstva, antipodni telepatski atom vremena
SKROMNOST PRO─îI┼á─ćAVA MEDITACIJU
Mayanski dan CHUWEN je namenjen:
* iznenadnim konstruktivnim rešenjima
* promeni dotrajalih odrazaca i struktura
* napu┼ítanju ustaljenih principa – danas samostalno posmatrajte i donosite zaklju─Źke
* otvorenost za inovacije – pristupite problemima na sasvim opozitan na─Źin, poigrajte se
* opustite se, budite otvoreni za kompomis i rad kroz igru i puno smehaDanas prevazilazite
* ┼żelju da odbranite “svoj stav”
* slabu koncentraciju, rasejanost
* sarkazam i zloupotrebu humora
* preozbiljno poimanje situacija – razvedrite se
* rigidno praćenje ustaljenih šema i sistema
* li─Źnu preosetljivost koja poti─Źe od nere┼íenih li─Źnih problemaPlavi Majmun je DRUGI Kin Klana ISTINE, Bele hromatike Bezvremenosti beskraja
Plavog Majmuna prenosi istinu kao Mo─ç Energije.
Kroz Mo─ç Bezvremenosti istina se pretvara u Nebo.

 

Plavi Majmun – CHUEN
Igra se magijom, umetni─Źki, ┼íajivd┼żija, nevin, ljubak, izuzetan, dete u du┼íi, radoznao, matemati─Źar
U kulturi Maja je priznat kao Vladar vremena, on preuzima ideje poput niti i upli─çe ih u na┼íu ma┼ítu. Novi obrasce i izume on donosi u na┼íe ┼żivote. Omiljen, intiligentan, velikodu┼ían, trgovac, njegova nevina radoznalost poseduje umetni─Źki izra┼żaj i konstruktivna re┼íenja. Vole prakti─Źne ┼íale i ┼żude za pa┼żnjom toliko da iznova ─Źine ludorije samo kako bi bili prime─çeni. Poseduju nizak nivo koncentracije i te┼íko im je da se dugo posvete u─Źenju kojim bi zavladali.

 

Dnevne sugestije
Zapo─Źnite ne┼íto novo u svom ┼żivotu.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 02.10.2013.

Wed Oct 2 , 2013
Elektri─Źna Luna Jelena┬á*Limi 13 Kin 232, ┼Żuto Spektralno Ljudsko Bi─çe   OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra Mo─ç Duha Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme. DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 232 Rastvaram u cilju uticanja Oslobadjaju─çi mudrost Stavljam pe─Źat na proces slobodne volje Spektralnim tonom oslobadjanja Vodi me […]