Mayanski Kin za 02.09.2013.


Kin 202 Beli Rezonantni VetarLunarna luna Škorpiona *Dan KALI 11
Kin 202, Beli Rezonantni Vetar

 

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 202
Kanališem u cilju saopštavanja
Inspirišući dah
Stavljam pe─Źat na ulaz duha
Rezonantnim tonom harmonije
Vodi me mo─ç Bezvremenosti

 

7 rezonantni – UUK
Kanali┼íe sklad, sinhronizuje slu┼żenje sa akcijom, inspiri┼íe
Pitanje dana: Kako mogu da harmonizujem slu┼żenje drugima?

SEDAM – MISTI─îNA MO─ć┬á
Dosegni svoju misti─Źnu mo─ç, lotos svetlosti, upali svoj stepenasti za─Źetak putovanja medju zvezdama.
OSOBINE: misti─Źno usagla┼íavanje, samoprihvatanje, direktna veza sa izvorom.
SEDAM je zrak misti─Źne mo─çi, osnova individualnog samooslobadjanja izmedju dve ta─Źke polariteta. Tvoja du┼ía poziva tvoje sposobnosti da razre┼íi┼í-dekodira┼í skrivene misterije. Utvrdi tvoju misti─Źnu mudrost spoznavanjem tvog li─Źnog odnosa sa izvorom. Pokreni misti─Źne sile tvojih sedam ─Źakri, da te pokrenu u oblast bo┼żanskog prosvetljenja.
Svetlost sedmice stavlja teoriju na isprobavanje, tra┼że─çi prakti─Źnu primenu tvoje kosmi─Źke mo─çi. Kao tehni─Źar (onaj koji primenjuje) svetog-duhovnog ti integri┼íe┼í polaritet svetova u prakti─Źnu osnovu. Ti nosi┼í sedmokraku zvezdu, simbol majstora zanata. Spoji svoja ose─çanja i intelekt za transformaciju materije u misti─Źnu svetlost. Borave─çi u jednostavnom oja─Źaj svetlosno telo iz stuba svetlosti u tvojoj ki─Źmi. Otvori svoj lotos svetu. Ti si dar. Prihvati sebe bezuslovno. Oslobodi se potrebe za spolja┼ínjim potvrdjivanjem, budi otvoren za svoju punu misti─Źnu mo─ç. Usaglasi se sa spiralno uzdignutom misterijom sedmice: sedam ─Źakri, sedam planeta, sedam zrakova, sedam stepenica piramide, sedam spojenih stadijuma svesnosti.

 

KALI
─îetvrti dan Mayanske sedmice┬áKALI┬ákorespondira sa Polnom ─Źakrom
Sinteza Telo – Duh – Um
Li─Źni razvoj kroz iluziju i fantaziju (zamisli = vizualizuj)
Kominikacija na nivoima um – duh – telo (KAKO se ose─ça┼í danas?
Stimulacija svih ─Źula (muzika, hrana…)
Spoznaja subtilnih energija koje pokre─çu.
Radijalna Plazma Kali aktivira drugu ─Źakru Swadhisthanu. Druga ─Źakra je povezana sa podsvjesnim i sa emocijama. Tako─Ĺer je energetsko sredi┼íte spolnosti i ┼żivotne radosti. Svadhisthana zna─Źi slatko─ça i ukazuje na tjelesne i putene radosti. U─Źestali nazivi su druga ─Źakra, sakralna ─Źakra, sredi┼íte spolnosti, a smje┼ítena je u podru─Źju sakruma, iznad spolnih organa. Djeluje na spolne ┼żlijezde ÔÇô testisi, jajnici. O funkciji spolnih ┼żlijezda ovisi proizvodnja spolnih stanica i hormona. Utje─Źu─çi na spolne ┼żlijezde, druga ─Źakra utje─Źe i na raspolo┼żenje i osje─çaje. Naran─Źaste je boje, a naran─Źasta boja aktivira impulse koji pove─çavaju kreativnost i volju za ┼żivotom.Element je voda, a planet Venera. Glavne teme: spolnost, razmno┼żavanje, kreativnost, samopouzdanje. Pozitivni duhovni aspekti: svijest o vlastitoj tjelesnosti, vitalnost, kreativnost, iscjeljuju─ça energija, mo─ç oplo─Ĺivanja, strast, ┼żivotna radost, ┼żenska energija. Negativni duhovni aspekti: ovisnost o tjelesnim u┼żicima, nagonsko djelovanje, agresivnost, djelovanje pod pritiskom, destruktivnost, osje─çaji krivnje, strah od gubitka, ljubomora. Duhovni pokazatelji poreme─çaja: gubitak snage, stvarala─Źke krize, seksualna bezvoljnost, depresivna stanja, sklonost ovisnostima. U tijelu utje─Źe na: spolne ┼żlijezde, spolne organe i organe donjeg dijela tijela, sakrum, prostor zdjelice, maternicu, bubrege, mjehur, krvotok, tjelesne teku─çine. Tjelesni pokazatelji poreme─çaja: menstrualni poreme─çaji, bolesti prostate, impotencija, frigidnost, tegobe s bubrezima ili mjehurom, infekcije mokra─çnih puteva, krvne i limfne bolesti. Kristali kojima mo┼żemo oja─Źati drugu ─Źakru: karnelian (karneol), sun─Źev kamen, goldston, aventurin breskva, naran─Źasti kalcit, gorski kristal.
II nedelja Bela┬á┬áRafinira skromnost, unutra┼ínja inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Proro─Źanstva, antipodni telepatski atom vremena. SKROMNOST PRO─îI┼á─ćAVA MEDITACIJU

Val ┼Żutog Ratnika┬ástabilizuje mo─ç inteligencije.

 

BELI VETAR
Da┼íak duha, ┼żivota i slobode. On ─çe otelotvoriti razasuto i rasprostreti novo seme ideja. Ovi sanjari i projektanti poseduju sna┼żnu mo─ç imaginacije, sjajni su oratori. Vetar je pokreta─Ź svih sila prirode, vremenskih neprilika, erozije, kulturolo┼íkih promena. Kao i vetar, ovi ljudi┬á su ekstremisti po pitanju promene i sposobnosti prilago─Ĺavanja zato ostavljaju utisak nedosledne, protivre─Źne prirode. Podlo┼żni su samodestruktivnim potezima. Kad se ┼íepuri ili razme─çe, uve─çavaju─çi ─Źinjenice i sopstvena dostignu─ça time stvara tmurne oblake nevolje iz koji se mo┼że razviti uragan. Za─Źarava nevreme, psihi─Źki, inteligentan, sinhronizovan sa bo┼żanskom voljom, poznaje cikluse, ┼íaman. Ro─Ĺen je sa velikom ljubavlju za Majku Zemlju, Jaguar ili ┼áaman je u direktnoj vezi sa energijama Zemljine magije. Poseduje sna┼żnu mo─ç intelekta i ja─Źa karakter integritetom. Po┼íten je, ispravan i te┼żi ujedinjenju. Duh ─îarobnjaka je prizivan kako bi pomagao u duhovnom i materijalnom ali je i poznat kao Bog Zahvalnosti. Njihovo strpljenje se mo┼że preokrenuti u mignovenu odluku nakon koje sledi akcija. Masivne gra─Ĺe, sna┼żni retko napadaju direktno a razgovor sa njima misti─Źan i dubok. U nedostatku celovitosti njihova sna┼żna energija se otima kontroli i grabi slavu i bogatstvo.

 

Dnevne sugestije:
Aktivirajte sve na─Źine komunikacije.

 

Mayanski dan IK’┬áusmerava na
* spontanost i prilagodljivost
* ─Źin ispiracije koji dopire do vas
* potreba da razmenjujete ta─Źno i efektivno
* sve vrste komunikacije su od klju─Źnog zna─Źaja
Danas prevazilazite
* bes i defanzivnost
* ose─çaj superiornosti
* strah od odgovornosti
* promenljivost, nepostojanost, rasejanost
* izmeštanje sa jednog na drugo mesto, promena fokusa sa ideje na ideju
* neodlu─Źnost i odbijanje da se posvetite obavezama
* loša komunikacija, neslaganja, potreba za komporisom
Beli Vetar┬áje┬átre─çi┬áKin Klana┬áVatre,┬á┼Żuta hromatika ~ Cvetanje umetnosti
Pleme Belog Vetra daje energiju vatri kao Mo─ç Duha.
Kroz Moć Cvetanja vatra se transformiše u Krv.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 03.09.2013.

Tue Sep 3 , 2013
Lunarna luna ┼ákorpiona *Dan KALI 11 Kin 202, Beli Rezonantni Vetar┬á   DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 202 Harmonizujem u cilju snivanja Modeliraju─çi intuiciju Stavljam pe─Źat na ulaz izobilja Galakti─Źkim tonom integriteta Vodi me mo─ç realizacije Ja sam Kapija Galakti─Źkog dejstva ┬á Ton 8┬áGalakti─Źki Uaxak┬áModelira ┼Żivim li u skladu sa onim u ┼íta […]