Mayanski Kin za 02.10.2013.


Elektri─Źna Luna Jelena┬á*Limi 13
Kin 232, ┼Żuto Spektralno Ljudsko Bi─çe

 

OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra
Mo─ç Duha

Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme.

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 232
Rastvaram u cilju uticanja
Oslobadjaju─çi mudrost
Stavljam pe─Źat na proces slobodne volje
Spektralnim tonom oslobadjanja
Vodi me moja sopstvena udvostru─Źena mo─ç

HARMONIJA 58: Spektralni proces
Formulisati slobodnu volju oslobadjanja

 

11 Rešavanje
Svaka nova kreacija tra┼żi sopstveni prostor u univerzumu. U procesu uklapanja dolazi do odre─Ĺenih prilago─Ĺavanja a ove su promene energija 11-ce. Energija dinami─Źnih akcija koja omogu─çavaju promenu, pojednostavljenje i pobolj┼íanje. Ro─Ĺeni u ovom danu mogu┬á biti ─Źesto izba─Źeni iz koloseka zbog brojnih promena.

11 spektralni ÔÇô BULUK
Rastvara slobodu, akcija razla┼że slu┼żenje, osloba─Ĺa
Kako mogu da se oslobodim i dozvolim sebi da idem?
JEDANAEST – NEUSAGLA┼áENOST┬á
Razotkrij se ka su┼ítini, sr┼ż svetlosti, izvan definicije tvoja du┼ía ─çe poleteti.
OSOBINE: promena, razjedinjenje, “pu┼ítanje da ode”, razotkrivanje zarad “odlaska”, kompleksni pokret ka jednostavnosti, kompleksnost koja se pomera – prelazi u jednostavnost.
JEDANAEST je zrak disonance (nesklada), osnova samousagla┼íavanja sa temeljem su┼ítine sopstva katalizovan trenutkom ujedinjenja. Jedanaest je proces raspadanja, razotkrivanja slojeva do tvog su┼ítinskog jezgra. Oslobadja┼í se od stvari koje vi┼íe ne slu┼że tvojoj nadolaze─çoj celovitosti. Pogledaj ispod povr┼íine pojavljivanja tvog procesa. Pusti da se slo┼żenost rastera, postaju─çi blagoslov jednostavnosti.
U izvla─Źenju jedanaestice, njegova ideja, verovanja i slike svih vrsta rasvetljuju se i transformi┼íu. Istra┼żi ┼íta izaziva nesklad u tvom ┼żivotu. Pusti ga. Prihvati proces razgradjivanja, bez otpora ili osudjivanja istog. Kruti zidovi tvog opiranja se ru┼íe. Prolaze─çi kroz svoje otpore i ograni─Źenja priprema┼í prostor za ve─Źnu mudrost.
Postaje┼í otvoreni sistem. Od svega ┼íto te je definisalo ─çe┼í se osloboditi, o─Źekuj ─Źi┼í─çenje i promenu. Kako se tvoja lica i fasade lome i tvoji zidovi padaju, tako se istinsko prosvetljenje probija.

 

┼áesti dan Mayanske sedmice┬áLIMI korespondira sa ─Źakrom Solarnog pleksusa
Evolucija ljudskog bića: prošlost, sadašnjost, budućnost
Prou─Źavanje drevnih civilizacija,njihovih znanja, sistema..
Od pe─çinskog ─Źoveka do tehnokrate
De─Źiji odbori, kristalni futuisti─Źki san
Izra┼żavanje njihovih vizija budu─çnosti (crte┼żi pisani materijal…)
II nedelja Bela Mayanska sedmica
Rafinira skromnost, unutra┼ínja inicijacija, Mo─ç kosmi─Źkog Proro─Źanstva, antipodni telepatski atom vremena
SKROMNOST PRO─îI┼á─ćAVA MEDITACIJU
Mayanski dan EB je namenjen:
* ose─çaj nedovoljnosti
* prezauzetost, ambiciju, marljivost
* prihvatanje kompromisa kako bi se zadovoljili drugi
* ozlojadjenost, se─çanje na neudobno stanje
* fokusiranje na vredan rad (sa ciljem oslobadjanja negativnih emocija)
Danas prevazilazite
* la┼żnu hrabrost, ┼żrtvovanje sebe, nedostatak brige o sebi
* preterano racionalizovanje svih situacija
* te┼íko─çe pri izra┼żavanju emocija
* nesposobnost primanja, ose─çanje ni┼że vrednosti
* sarkazam i zloupotreba humora
┼Żuto Ljudsko Bi─çe je TRE─ćI Kin Klana ISTINE, Bele hromatike Bezvremenosti beskraja
┼Żuto Ljudsko pleme daje energiju istini kao mo─ç Slobodne Volje.
Kroz Mo─ç Bezvremenosti istina se pretvara u Nebo.

 

┼Żuto Ljudsko bi─çe – EB
Uti─Źe na slobodnu volju, odgovornost, prevazilazi svoja ograni─Źenja, posuda velike mo─çi, ┼żetelac
Nosilac vremena i dirigent sudbine. Ovo su ljudi koji otvaraju puteve i predvode u nove poduhvate grupe ljudi, udru┼żenja i sli─Źne sebi. Omiljeni, poslu┼íni, izuzetno posve─çeni poslu, sjajni organizatori. Sretni su u obl─Źastima putovanja i poslovanja, mnogi od njih postaju socijalni i humanitarni radnici, svoj ─çe ┼żivot posvetiti zbrinjavanju siroma┼ínih, starih, zlostavljanih ili bolesnih i u toj oblasti su skloni da se maksimalno ┼żrtvuju. Lako se uvrede ali retko izra┼żavaju svoj gnev. Ovo zadr┼żavanje negativne energije i suzdr┼żavanje ozloja─Ĺenosti mo┼że prouzrokovati bolesti, izra┼żavanja negativnih stavova ili izazivati nagla┼íavanje la┼żne hrabrosti.

 

Dnevne sugestije
Budite na usluzi drugima, pomozite starima i bolesnima.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 03.10.2013.

Thu Oct 3 , 2013
Elektri─Źna Luna Jelena┬á*┬áSilio 14 Kin 233, Crveni Kristalni Nebeski ┼áeta─Ź OSAMNAESTI za─Źarani val Belog Vetra Mo─ç Duha Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme. DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 233 Posve─çujem se u cilju istra┼żivanja ─îine─çi budnost univerzalnom Stavljam pe─Źat na u─Źinak prostora Kristalnim tonom saradnje Vodi me […]