Mayanski Kin za 06.09.2013.


Kin 206 beli spektralni spojitelj svetovaLunarna luna Škorpiona *Dan DALI 15
Kin 206, Beli Spektralni Spojitelj Svetova

 

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 206
Rastvaram u cilju izjednačavanja
Oslobadjajući priliku
Stavljam pečat na zalihu smrti
Spektralnim tonom oslobadjanja
Vodi me moja sopstvena udvotručena moć

 

11 spektralni – BULUK
Rastvara slobodu, akcija razlaže služenje, oslobađa
Kako mogu da se oslobodim i dozvolim sebi da idem?

 

JEDANAEST – NEUSAGLAŠENOST
Razotkrij se ka suštini, srž svetlosti, izvan definicije tvoja duša će poleteti.
OSOBINE: promena, razjedinjenje, “puštanje da ode”, razotkrivanje zarad “odlaska”, kompleksni pokret ka jednostavnosti, kompleksnost koja se pomera – prelazi u jednostavnost.
JEDANAEST je zrak disonance (nesklada), osnova samousaglašavanja sa temeljem suštine sopstva katalizovan trenutkom ujedinjenja. Jedanaest je proces raspadanja, razotkrivanja slojeva do tvog suštinskog jezgra. Oslobadjaš se od stvari koje više ne služe tvojoj nadolazećoj celovitosti. Pogledaj ispod površine pojavljivanja tvog procesa. Pusti da se složenost rastera, postajući blagoslov jednostavnosti.
U izvlačenju jedanaestice, njegova ideja, verovanja i slike svih vrsta rasvetljuju se i transformišu. Istraži šta izaziva nesklad u tvom životu. Pusti ga. Prihvati proces razgradjivanja, bez otpora ili osudjivanja istog. Kruti zidovi tvog opiranja se ruše. Prolazeći kroz svoje otpore i ograničenja pripremaš prostor za večnu mudrost.
Postaješ otvoreni sistem. Od svega što te je definisalo ćeš se osloboditi, očekuj čišćenje i promenu. Kako se tvoja lica i fasade lome i tvoji zidovi padaju, tako se istinsko prosvetljenje probija.

 

Dali
PRVI dan Mayanske sedmice DALI korespondira sa Srčanom čakrom
Umetnost, utisak i izražavanje
Proučava drevne umetničke forme (Kelti, Maye, Egipćani)
Zatvara kompletan stvaralački ciklus od ideje do dizajna
Stimuliše samoizražavanje, obezbedjujući sredstva i upravljanje.
 
III nedelja, PLAVA Mayanska sedmica
Transformiše strpljenje, Tajna inicijacija, Moć kosmike smrti, okultni telepatski atom vremena.
STRPLJENJE TRANSFORMIŠE PONAŠANJE

Val Žutog Ratnika stabilizuje moć inteligencije.

 

Mayanski dan CIMI usmerava na
* požrtvovanost
* postizanje ciljeva
* transformaciju i promenu
* oslobadjanje i restrukturiranje
* disciplina, organizacione veštine
* odličan dan da završite sve što ste ostavili nezavršeno
* snažan osećaj dužnosti i i posvećenosti zajednici
Danas prevazilazite
* potrebu da budete pod kontrolom
* perfekcionizam – preozbiljno poimanje odgovornosti
* osećaj obaveze da žrtvujete svoje potrebe radi tudjih
* oslobodite se egoističnih stavova, ublažite potrebu da kontroliše sve oko sebe
* suočite se sa dogadjajima i osećanjima kojima se opirete
* oslobodite se ustaljenih obrazaca
* prerastite raniju potrebu da budete žrtva svega
Beli Spojitelj Svetova je drugi Kin Klana KRVI, CRVENE hromatike PROČIŠĆAVANJA PROROČANSTVA.
Pleme Belog Spojitelja Svetova prenosi krv kao Moć Smrti.
SPOJITELJ SVETOVA – CIMI

IZGOVOR – kimi
UOBIČAJENA UPOTREBA – smrt
OSOBINE: predanost, oslobadjanje, smrt, transformacija, oprost, poniznost, otkrovenje
SIMBOLI: šestostrani kristal u korenima, zimzeleno drvo, močvara
BROJ: 6
BOJA: šumsko zelena
BILJKE: valerijana, vrba
CVET: gardenija
CVETNI MIRISI: gardenija (predanost)
MIRISI: gardenija
MINERALI: malahit, žad, smaragd
ELEMENT: vazduh
PRAVAC: sever
MUDROST SENKE: osećaj potrebe da bi bio pod kontrolom, strah od smrti, depresija, mučenje, koprcanje, naprezanje, borba i otpor
TRANSFORMACIJA SENKE: predanost koja teži uzoru (modelu), obrasci perfekcije, slušanje onog dela sebe koji poziva na “smrt” – transformaciju, primanje njihove mudrosti
HARMONIJSKA MUDROST: vedrina, mir, spokojstvo, blagost
MEDITACIJA: “Ja sam gorivo i hrana za uništenje svih prepreka radi ponovne obnove stvaraocu.”
AFIRMACIJA: “Ja oslobadjam. Ja dozvoljavam da ide. Ja se predajem. Ja opraštam.”

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kineski horoskop za Septembar

Fri Sep 6 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email MIŠ Mesec u znaku Petla može biti pravi emocionalni izazov. Osobe u znaku Pacova koje su sklone analiziranju situacije moraju ostati staloženi i na distanci prilikom susreta sa zahtevnim ljudima ili situacijama. Mlad mesec 5. septembra donosi novi početak, pa ga iskoristite […]