Mayanski Kin za 09.09.2013.


Kin 209 Crvena Magnetna Luna

Lunarna luna Škorpiona *Dan KALI 18
Kin 209, Crvena Magnetna Luna 

 

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 209
Ujedinjujem u cilju pro─Źi┼í─çavanja
Privla─Źe─çi tok
Stavljam pe─Źat na zalihu proces univerzalne vode
Magnetnim tonom svrhe
Vodi me mo─ç moja sopstvena udvostru─Źena mo─ç

 

Danas ulazimo u 52-dnevni┬áCentralni Zeleni Zamak Za─Źaranosti, koji objedinjuje vreme i mesto visokog sinhroniciteta i magije! Sud matrice: Sinhronizovati ljudsko bi─çe.

1 magnetski ÔÇô HUN┬áUjedinjuje svrhu, cilj, privla─Źi
Puitanje dana: Koja je moja svrha?

 

JEDAN – JEDINSTVO – UJEDINJENJE
Po─Źetak svih stvari, prvi, celina, svi delovi pripadaju─çi jednom. Izri─Źiti i sigurni u sebe, oni su sposobni da sjajno proguraju svaki projekat kom se posvete. Najbolje funkcioni┼íu kada pred sobom imaju izazov ali od njih nemojte o─Źekivati da se posvete detaljima ili izvodi finalne pripreme, bavi se detaljima.
Otvori srce u bezuslovnoj ljubavi kao posudu za nedeljivu suštinu, neka sveta tajna ujedinjenja deluje kroz tebe.
OSOBINE: bezuslovna ljubav, jedinstveno srce, nedeljiva su┼ítina, su┼ítinska vibracija, novi po─Źeci, posuda bezgrani─Źnog, sve ┼íto jeste (┼íto postoji).
JEDAN je znak ujedinjenja sa sobom i izvorom. Prizovi rezonancu tvoje iskonske vibracije, oseti puls ove zanosne frekvencije, frekvencije tona jedan. Ponudjena su ti duboka budjenja i ┼żestoka zra─Źenja bezuslovne ljubavi. Ovo je vreme za nove po─Źetke u tvom ┼żivotu. Budi aktivan u svom individualnom izra┼żavanju, posve─çen razvoju svog su┼ítinskog sopstva.
Ti sadr┼żi┼í paradoks “odvojenog” sopstva i jedinstva sa svim (bog). Ti si istovremeno vrhunska ta─Źka po─Źinjanja i krunisanje kulminacije. Ti si onaj koji inicira – zapo─Źinje. Ti si onaj koji otvara put. Mo┼żda se ose─ça┼í usamljen ili odvojen od izvora. Ako je tako zauzmi stav, budi u jedinstvu sa svojim su┼ítinskim sopstvom, usmeri se na realnost jedinstvenog – jednog srca. Ti si mudrost za kojom traga┼í.

 

KALI
─îetvrti dan Mayanske sedmice┬áKALI┬ákorespondira sa Polnom ─Źakrom
Sinteza Telo – Duh – Um
Li─Źni razvoj kroz iluziju i fantaziju (zamisli = vizualizuj)
Kominikacija na nivoima um – duh – telo (KAKO se ose─ça┼í danas?
Stimulacija svih ─Źula (muzika, hrana…)
Spoznaja subtilnih energija koje pokre─çu.
III nedelja, PLAVA Mayanska sedmica
Transformiše strpljenje, Tajna inicijacija, Moć kosmike smrti, okultni telepatski atom vremena.
STRPLJENJE TRANSFORMIŠE PONAŠANJE
2. Lunarni mesec, od 23.8. do 19.9. ukazuje na okolnosti u kojima ─çe se odre─Ĺene stvari u na┼íem ┼żivotu odvijati.┬á

Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme.

 

09. kin Crvena luna – MULUC [mu’luk]

Snaga se─çanja, pustiti da te─Źe, ─Źi┼í─çenje da bi do┼íli u kontakt sa pro┼ílim dogadjajima
Tamna strana: Nenala┼żenje pravog smisla u ┼żivotu, puno blokada

Mayanski dan MULUC je namenjen
* umereno izra┼żavate emocije
* se oslobodite frustracije i besa
* da kontrolišete impulsivne reakcije
* oslu┼ínete unutra┼ínje vodi─Źe
* pravite li─Źne izbore isklju─Źivo na osnovu primarnih ┼żeljaDanas prevazilazite
* preterano nagle reakcije na dogadjaje
* nedostatak samokontrole i ose─çaja odgovornosti
* iracionalno ponašanje
* kompulsivno ponašanje
* preteranu osetljivost na kritiku

 

Crvena Luna je peti Kin Klana KRVI, CRVENE hromatike PRO─îI┼á─ćAVANJA PRORO─îANSTVA.
Pleme Crvene Lune dovodi krv do vrhunca sa snagom univerzalne vode.
Preko Snage Univerzalne Vode krv se pretvara u Istinu.

Crvena Luna – MULUC
Jo┼í jedan vodeni znak. Ceremonialno, Maye su koristile vodu za obrede kr┼ítenja i pro─Źi┼í─çenja. Ovi obi─Źaju su imali za cilj da poja─Źaju kolektivnu snagu, prilagodljivost i harmoniju. da poja─Źaju kolektivnu snagu i balans. Poput la─Ĺe nakon nevremena┬á Pro─Źi┼í─çava univerzalnu vodu, ma┼ítovit, emotivan, samose─çanje, komunikativan, bo┼żansko seme, ─Źulan.

 

Dnevni
Odajte zahvalnost na darovima koji vam sti┼żu


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 10.09.2013.

Tue Sep 10 , 2013
Lunarna luna ┼ákorpiona *Dan ALPHA 19 Kin 210, Beli Lunarni Pas┬á ┬á DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 210 Polarizujem sa ciljem ljubavi Stabilizuju─çi vernost Stavljam pe─Źat na proces srca Lunarnim tonom izazova Vodi me mo─ç Duha Ja sam kapija Galakti─Źkog dejstva.   Ton 2 Lunarni Ka Stabilizuje Pitanje dana: Koji je moj izazov? […]