Mayanski Kin za 13.09.2013.


Lunarna luna Škorpiona *Dan DALI 22
Kin 213, Crveni Intonirani Nebeski ┼áeta─Ź┬á
 

DNEVNA AFIRMACIJA KIN 213 
Prenosim mo─ç u cilju istra┼żivanja ┬á
Ovladavajući budnošću
Stavljam pe─Źat na u─Źinak prostora
Intoniranim tonom sjaja
Vodi me mo─ç rodjenja

 

HARMONIJA 54: Galakti─Źki u─Źinak izraziti inteligenciju AUTORITETA

 

5 intonirani – MACUILJI
Daje snagu sjaju, prikuplja sredstava, nalaze
Pitanje: Kako mogu da poboljšam svoj autoritet?


PET – CENTAR┬á

Kroz zvezdanu kapiju klizi i ulazi postavljaju─çi ples u sredi┼ítu jabuke, ─Źovekova ruka na vratima du┼ía.
OSOBINE: sredi┼ína svrha, centralna namera, osnova – utemeljenje, mesto usredsredjivanja, sredina, jednostavnost, prihvatanje tvoje ljudskosti.
PET je zrak sredi┼íta, prva poluga – osnova ─Źove─Źanstva u individualnom pojedincu – sopstvu. Ukora─Źi u sredi┼íte tvog kristalnog jezgra. ┼áta ─çe┼í na─çi tamo? ┼áta je tvoja postavka – su┼ítinska svrha, tvoja glavna namera, tvoja li─Źna individualna vizija? Koristi ovu viziju kao pristup istini u tvom zvezdanom jezgru. Vidi sebe kao ve─Źno ┼íire─çe sredi┼íte istine i svetlosti.
Ti si središte-centar svog sopstvenog univerzuma! Seti se da je tamo velika mudrost koju ćeš naći u ljudskom obliku. U potpunom prikazanju tvoje ljudskosti pronaći ćeš osnovu u individualnom sopstvu.
Okreni se duhovnosti-unutra┼ínjosti i unesi jo┼í vi┼íe svetlosti u svoju formu-oblik. Istra┼żi osnovu svog svetog sredi┼íta-jezgra-su┼ítine. U meditaciji primi blagodeti “jedinsvenog sveta” – jednote. Mesta perfektne usredsredjenosti. U otpu┼ítanju onog ┼íto misli┼í da jesi, postaje┼í ono ┼íto ustvari jesi. Budi jednostavan. Ti uvek sedi┼í u centru. Ti si zen majstor, usredsredjen u po─Źetnom umu.

 

Dali
PRVI dan Mayanske PRVE sedmice┬áDALI korespondira sa Sr─Źanom ─Źakrom
Umetnost, utisak i izra┼żavanje
Prou─Źava drevne umetni─Źke forme (Kelti, Maye, Egip─çani)
Zatvara kompletan stvarala─Źki ciklus od ideje do dizajna
Stimuli┼íe samoizra┼żavanje, obezbedjuju─çi sredstva i upravljanje.
III nedelja, PLAVA Mayanska sedmica
Transformiše strpljenje, Tajna inicijacija, Moć kosmike smrti, okultni telepatski atom vremena.
STRPLJENJE TRANSFORMIŠE PONAŠANJE
2. Lunarni mesec, od 23.8. do 19.9. ukazuje na okolnosti u kojima ─çe se odre─Ĺene stvari u na┼íem ┼żivotu odvijati.┬á

Val CRVENE LUNE┬ápro─Źi┼í─çuje kroz mo─ç univerzalne vode i formuli┼íe slobodnu volju forme.

 

Mayanski dan BEN usmerava na
* mu┼íku, sna┼żnu i inicijativnu energiju
* pronala┼żenje uzroka, borba za principe
* sposobnost da se prevazidju raniji izbori
* sna┼żnu potrebu da ubedite druge, da osvojite svoje neprijatelje
* jasan fokus na ciljeve
Danas prevazilazite
* tvrdoglavost i intelektualnu rigidnost
* tendenciju da idete do ekstrema
* visoka o─Źekivanja i nedostatak fleksibilnosti
* sklonost raspravama, sklonost da se dr┼żite jedne ta─Źke gledi┼íta
* opasnost da “izgorite” u raspravi kada se zanesete u polemici
Crveni Nebeski ┼áeta─Ź je ─îETVRTI Kin Klana ISTINE, Bele hromatike Bezvremenosti beskraja
Pleme Crvenog Nebeskog ┼áeta─Źa ─Źuva istinu kao Mo─ç Prostora.
Kroz Mo─ç Bezvremenosti istina se pretvara u Nebo

Crveni Nebeski ┼áeta─Ź – BEN
Istra┼żuje prostor, stru─Źnjak, popularan, stub neba i zemlje, andjeoski glasnik, putnik.
Duhovni za┼ítitinici i svetlosni vodi─Źi svoje porodice. Kompetentni su govornici koji umeju da istaknu cilj. Promi┼íljati i analiti─Źni, nastoje da odr┼że harmoniju u svim svojim odnosima. Mogu se pohvaliti odli─Źnim ume─çem pregovora i utehe koji se najbolje pokazuju u ┼żivotnim situacijama. Iako im je potrebno puno pa┼żnje, mnogi od njih imaju bra─Źne ili poslovne probleme zbog krutih stavova i visokih o─Źekivanja koji podrivaju porodi─Źne odnose. ┼Żivotna lekcija za ove ljude je da budu vi┼íe nalik vrtlarslkom crevu a ne gvozdenoj cevi.

 

Dnevni:
Posvetiti dan popravkama u domu ili u┼żivati u njegovoj udobnosti

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 14.09.2013.

Sat Sep 14 , 2013
Lunarna luna ┼ákorpiona┬á*Dan SELI 23 Kin 214, Beli Ritmi─Źki ─îarobnjak┬á┬á DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 214 Organizujem u cilju za─Źaravanja ┬á Balansiraju─çi receptivnost Stavljam pe─Źat na u─Źinak bezvremenosti Ritmi─Źkim tonom jednakosti Vodi me moja sopstvena udvostru─Źena mo─ç HARMONIJA 54: Galakti─Źki u─Źinak izraziti inteligenciju AUTORITETA ┬á 6 ritmi─Źki ton – UAK Organizuje jednakost, upravlja […]